עדכונים 9/10

thisisme4

New member
היא צריכה לקום שעה לפני ולשתות קפה

הבנתי שהראיונות ממש ממש מוקדם בבוקר...
היא כנראה לא מפוקסת בבוקר.

GM1988

Well-known member
לא אגיד "אמרתי לך"

אבל גם סיפקו תמונות מהזוויות שדווקא פחות או יותר מחמיאות.
אם בא לך לראות איך בריטני נראית במציאות, תעברי על התמונות פפארצי המעודכנות - שם היא לא מרוטשת.

thisisme4

New member
ברור אבל היא בדרך כלל בלי איפור, שיער מוזנח..

פיג'מה...
ככה היא יוצאת לרחוב,

כשהיא משקיעה בעצמה.. קצת איפור, לסדר את השיער, תלבושת מחמיאה היא נראית טוב..

הקטע הוא שאנשים פה אומרים, מאלה שראו אותה במציאות ממש מקרוב והיה אחד שנפגש איתה בזמנו בMEET AND GREET שאמר שהיא ממש כוסית ויפה פי אלף יותר יפה במציאות מאשר בתמונות.
אל תשכח שגם הפאפרצי מתאמצים להשיג תמונות לא מחמיאות במיוחד של סלבס...

בקיצור איך שאנחנו נראים תלוי באינספור גורמים...

אז איך היא נראית באמת?

GM1988

Well-known member
לא, לא הבאתי התמונה להגיד שהיא נראית רע.

אלא להבהיר שהיא אחרת מהקליפ.

thisisme4

New member
אם היית קורא את התגובות שלי לקליפ..

היית רואה שהדגשתי את האכזבה שלי מהריטוש המאסיבי... ושבריטני נראתה לי יותר כמו גרסת 2004 של עצמה מאשר היא עצמה היום, או כמו גרסא משודרגת ובדיונית

thisisme4

New member

אתה לומד תקשורת?
הידע שלך בתחום, (למשל בעריכת וידאו) מאוד נרחב ומעמיק.

אני פשוט זוכרת שמישהו כאן בעבר סיפר שהוא לומד תקשורת

GM1988

Well-known member
אני לא לומד תקשורת או בכלל את התחום הזה.

הידע שלי זה בעיקר על פי מה שאני רואה ומזהה.
אני כן מתעסק לעתים בעריכה-לא כזו שדורשת פוטושופ וכו'... ואף זכיתי במקום ה2 בתחרות ארצית לסרט שצילמתי וערכתי בעצמי.

GM1988

Well-known member
למה קבעת שיש לי מודל לרזון ויופי.

אני אישית לא אוהב אנורקסיות, אני מדבר על נושא הריטוש שעושים בקליפים, ודווקא למי שיש מודל שם, זה לא לי, אלא לעורכים שעובדים על הוידאו שלה.
בריטני נראית טוב לגילה, אבל עושים ממנה ילדונת רזונת בת 16, ולכן שמתי את תמונת הפפארצי להבהיר שלבריטני יש גוף רחב, יש מראה אחר לגמרי, וחבל שמנסים להחדיר לצופים שהיא נראית נערה כל פעם.

עזוב, אם לא הבנת את זה וקבעת עליי כבר מה מודל עבורי, אז שיהיה לך בכיף.

thisisme4

New member
למה מעוות?

למי התכוונת?

לא כל אחת צריכה להיות רזה כמו מקל, בעיניי זה לא יפה בכלל, ביונסה מאוד יפה ומדהימה בעיניי והיא ממש לא מקל, אבל התמונות של בריטני לא מחמיאות בעיניי. זה עניין של טעם..

thisisme4

New member
בגלל שכתבתי רגליים כמו שני גזעים?

אני לא אוהבת שהרגליים שלה כל כך רחבות בעיניי זה לא נשי
אני חושבת שכרגע היא רחבה מדיי, וזה לא יפה, והיא צריכה להוריד בהיקפים שלה, בעיניי זה לא יפה, זה עניין של טעם ....זה לא יפה לה.

אני יכולה לתת לך מלא דוגמאות של נשים שהן לא נחשבות רזות מאוד, אלא אפילו מלאות, אבל עדיין עם גוף מאוד יפה בעיניי... אסתי גינזבורג, ג'ניפר לונרס, ביונסה, ג'ניפר לופז,
לא חסר... אני בכלל לא אוהבת רזות מאוד בעיניי זה לא יפה.. אני בכלל לא חושבת שכולן צריכות להיות רזות, ממש לא, הן צריכות להיות נשיות עם קימורים ובשר,
אבל איך שהגוף של בריטני נראה כרגע זה חזה די שטוח, והגוף שלה נראה כמו ריבוע בטון כזה, בלי קימורים.. וגם הסטייליסטית שלה עושה לה עוול כש99.99 אחוז מהתלבושות שלה לא מחמיאות לה.

יכול להיות שמקור הבעיה היא בכלל בסטייליסטית שלה.

היא לא חייבת ללבוש בגדים תחתונים כל הזמן, מה קרה למכנסיים וגופייה? מה קרה לחולצות ?
זה כבר לא מתאים ולא יפה.. אפילו בתחילת הקריירה שלה היא בדרך כלל לא היתה עם תחתונים וחזייה כל הזמן.. זה לא יפה בעיניי בכלל.
שום דבר לא רע במכנסיים ארוכים, שמלות ארוכות מתרחבות, שיתאימו למבנה גוף שלה, למה היא חייבת ללבוש שמלות מיני צמודות כל כך, מכנסונים וחזייה ? יש לה גוף נהדר,
וזה ממש לא חטא שהיא תהיה יותר לבושה ולא חצי עירומה כל הזמן

Upgrade U

New member
הריקוד המלא של Work Bitch

איזו גולשת מהאתר של ג'ורדן,למדה את כל הריקוד של WB והעלתה אותו.
לא הבנתי רק איך היא ידעה את התנועות בקטעים שבריטני לא רקדה... אבל יצא לה אחלה של ריקוד!

טיאגו, תתחיל להתאמן!!

למעלה