עדכונים 3/12/07

פיס אוף מי מקום 33 במדיה בייס.

זה לא כל כך משהו אבל הסינגל עוד לא יצא הוא יצא רק ב11/1 אז זה לא כל כך חשוב המיקום שלו עכשיו

SuperShiro

New member
לא טוב? זה מצוין.

הסינגל התווסף רק לכ 40% מכלל תחנות הרדיו כיוון שהוא עדיין לא שוחרר באופן רשמי. אם כאשר רק כ 40% מכלל תחנות ה top 40 מנגנות אותו הוא מגיע למקום ה 33, רק תחשוב מה יקרה כשכולן יתחילו לנגן אותו. נוסף לכך, עדיף שהוא יטפס לאט לאט [כמו No One של אלישיה קיז, או Apologize של טימבאלנד ואון ריפלביק] וישאר בפסגה הרבה, מאשר שיטפס מאוד מהר ויפול באותה המהירות כמו Gimme More. Piece Of Me גם נמצא במקום ה #19 ב iTunes, וסביר להניח שהשבוע הוא יכנס ל top 40 במצעד הבילבורד. זה מדהים בהתחשב בכך שהוא לא שוחרר באופן רשמי.

Apologize דווקא טיפס ממש ממש מהר

במדיה באס. דוגמא טובה לעלייה איטית אבל יציבה זה No One של אלישיה קיז ו-Ayo Technology של פיפטי-ג'סטין וטימבה. גם Toxic של בריט טיפס בהתחלה לאט ורק אחרי זה תפס תאוצה. מעבר לזה, אני ממש ממש לא חושב ש-POM יצליח יותר מדי. אין קידום = אין הצלחה גדולה for sure... בדיוק כמו Gimme More שלדעתי היה מצליח הרבה יותר אם ההופעה ב-VMA (שלגמרי החשמידה את הבאזז החיובי סביב הקאמבק) הייתה טובה ועם יותר קידום

SuperShiro

New member
ממש לא. ל Apologize לקח כמה שבועות

טובים לצבור תאוצה. הוא היה במצעד עוד הרבה לפני ש Gimme More נכנס אליו, ו Gimme More עקף אותו מאוד מאוד מהר. בדיוק בגלל חוסר הקידום POM הוא הסינגל השני הכי טוב שיכול לצאת מהאלבום. להוציא העובדה שבכל מגאזין מוזיקה אפשרי השיר שובח על מקוריותו וטיבו, הליריקה שלו גורמת הן למגאזיני מוזיקה והן לצהובונים וכל מיני סוגים של אתרים שונים להזכיר אותו. הוא ידוע כשיר שבו "בריטני משתיקה את הצהובונים/מבקרים וכדומה" והדבר יוצר המון באז סביבו. הבאז, יחד עם הביקורות המצוינות שהוא גורף יוצר שילוב מוצלח ביותר שיכול להצליח טוב מאוד גם ללא קידום. כרגע ההצלחה שלו די תלויה בוידיאו קליפ.

ממש לא מסכים איתך

אבל נחיה ונראה, לא פוסל שום דבר. נ.ב - Apologize עלה ממש מהר כשהודיעו שהוא הסינגל הבא של טימבאלנד, וזה לא משהו שניתן לויכוח, שיר, אז חלאס. הוא עף במהירות האור לראש המצעד עם בולט של 1500+ כל יום, אני זוכר את זה טוב מאוד ואין לי כוח להתווכח על זה עכשיו

SuperShiro

New member
נחיה ונראה.

אני לא מתווכחת עם העליה המהירה שלו כיוון שבשלב מסוים הוא באמת התחיל לטפס מאוד מאוד מהר, אבל עד שהוא התחיל לטפס מהר לקח לו זמן, זה כל מה שאני אומרת וגם אם זה לא ממש אפשר להתווכח.

SuperShiro

New member
וזה דרך אגב גם מה שקרה עם

No One של אלישיה. לקח לו זמן לתפוס תאוצה, אבל כשהוא כן התחיל לתפוס תאוצה הוא טיפס מאוד מאוד מהר. אם - עם*

theone24

New member
היא נראית עייפה...

וסחוטה...אני בטוח שהיא עשתה חיים!

אני עדיין בהלם מאיך שהיא נראתה באותו ערב!

גם ביומולדת הקודם שלה היא נראתה ממש מדהים

CapitanSparrow

New member
אני לא יכולה שלא להגיב!!! :|

היא נראית מעוווולה!
השמלה הזאת יושבת עליה מושלם!
והיא גם רזתה. נראית מעולה, ממש אהבתי

Just Anna

New member
בהחלט מדהים ../images/Emo99.gif

שימו לב איך הילדה החרמנית מאחורה מסתכלת לה על החזה

YugiBoy

New member
וידאו של בריטני מכבה את הנרות ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא ראיתי ששמו... זה וידאו מהמסיבה ויש קטע שהיא מכבה את הנרות, ושרים לה 'יום הולדת שמח' זה וידאו כל כך חמוד קליק היר.

למעלה