עדכונים 3/12/07

YugiBoy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה כיף לו../images/Emo70.gif

כ"כ חמודה!

SuperShiro

New member
הוידיאו קליפ של Baby One More Time זוכה

לעוד קצת כבוד,
"Fuse" מרקידים את עולמך עם סדרה חדשה ומקורית אשר בוחנת מקרוב את הוידיאו קליפים אשר שינו הכול. מנירוונה למדונה וידיאו קליפים אשר הרקידו את עולמך מדלגים בין דורות וז'אנרים בכדי לספר לך את הסיפור האמיתי מאחורי הוידיאו קליפים הקלאסיים הללו. כל פרק לוקח מבט עמוק באנשים, שיחות וסקנדלים העומדים מאחורי הוידיאו קליפים בזמן שבוחן את המורשת אשר כל אחד השאיר מאחור. קיימים אלפי וידאו קליפים, אך רק כמה באמת הצליחו להרקיד את העולם, וסיפורם יוצג ב "Fuse". ברשימה מכובדת מאוד של 10 וידיאו קליפים בלבד, נמצאת גם בריטני עם הוידיאו קליפ של Baby One More Time. הפרק ישודר היום בשעה 10.

SuperShiro

New member
Piece of Piece Of Me

אחת החברות בפורום BB קיבלה הודעת טקסט מבריטניקה [הלא היא הבלוגרית מאתרה הרשמי של בריטני, Britney.com, חשוב לציין שכל הודעה שהיא שמגיעה מבריטניקה היא רשמית לכל דבר]. הודעת הטקסט אומרת "זו בריטניקה bitches - שמרו את עיניכם פועלות בגלל שהוידיאו כבר צולם ואתם הולכים לקבל חתיכה ממנו לפני השנה החדשה! stay tuned עבור הסקופ הרשמי".

גדול. אני מחכה בקוצר רוח לקליפ החדש.

השיר פשוט חזק, הוא חייב להרעיד ולטלטל כל אחד שישמע אותו או יצפה בווידאו-קליפ. מקווה שתהיה השקעה... :)

SuperShiro

New member
ובשנה ה 6 מתוך 7, בריטני היא השם המחופש

ביותר במנוע החיפוש של Yahoo! כפי שהכותרת אומרת, ב 6 מתוך 7 השנים האחרונות בריטני הגיעה לראש הרשימה, כאשר בשנת 2004 מנעה זאת ממנה פאריס הילטון.

ITS ORI BITCH

New member
יאהוו איזה קטע שכתבת את זה ../images/Emo12.gif

בדיוק בגלל זה צחקתי... כי הורדתי סרט וירד לי בטעות הקלטת סקס שלה אז עכשיו כל פעם שאני שומע את השם פאריס הילטון עולה לי הפרצוף שהיא עשתה בקלטת
(ד"א אתם לא קולטים מה היא עושה שם!
היא כזאת שרמוטה....) וגם זה מצחיק שאנשים מחפשים את השם שלה(הוא גם הכי מחופש בגוגל) כי למה לעזאזל? זה נותן לבריטני וכל המפורסמים האחרים חוסר כבוד כזה

ליאל44

New member
חחחחח

חח נראה לך בכלל שהיא ידעה שריק סלמון {האקס בויפרנד} יפרסם את זה? תכלס אתה ממש טועה.. כולם שופטים אותה לפי קלטת שבכלל לא הייתה אמורה להתפרסם. זה מה שעושים בסקס מתחרמנים פאריס בכלל לא ידעה שהאקס שלה יפרסם את הקלטת. אז תפסיק לצחוק על זה כי היא יצאה ממש מסכנה והאקס שלה יצא כזה חרא. אבל תכלס הקלטת הלוהטת עשתה לה חשיפה ענקית ובגלל זה היא כל כך מפורסמת כמו שהיא היום.

ליאל44

New member
ואתה שואל

למה מחפשים את השם שלה? כי גם אם תרצה או לא היא מפורסמת מאודד..!

ליאל44

New member
אתה

יודע מה התגובה המפגרת שלך ממש לא מזיזה לי כי אני יודע שעל מפגרים כמוך אני לא צריך בכלל לבזבז אז תעשה טובה ותשתוק.

הולי 2

New member
בריטני נוהגת שוב

בריטני נוהגת שוב מ/אל מלון "ארבע העונות" בבוורלי הילס יש גם וידאו שהחל לרדת גשם בריטני סגרה את הגג הנפתח במרצדס החדשה שלה, שלטענת X17 עולה 200 אלף דולר.

למעלה