עדכונים 3/12/07

Kryptonite

New member
אם לבריטני לא היה אכפת מהצילומים לקליפ

היא לא הייתה מגיעה בכלל. הרי בשניה שהיא רוצה - היו מקימים את הסט שוב, ואם לא - היא הייתה משלמת להם והיו מקימים אותו שוב. והיא בטח לא הייתה מצטלמת לקליפ ש"מכריחים" אותה להשתתף בו. (ומהתמונות על הסט היא ניראתה די שמחה/בתוך זה והכל) התקשורת סתם ממציאה שמועות על מה שקרה באותו היום, ובטח היחצנים של הזמרת הזו (שנו באמת, האם קיים משהו יותר לא-מיוחד ממנה? מעניין אם יש מפעל שממנו מוציאים בנות עם קול כזה) רוכבים על גל השמועות כדי לפרסם אותה יותר.

SuperShiro

New member
+

"זה שבריטני לא הראתה שום רצון או סימני הגעה לסט באותו היום, וג'ייב איימו על בריטני שאם היא לא תגיע, הם ישתמשו ברקדנים ובסט לצילומים לזמרת פופ אחרת, סמנתה ג'ייד, לסינגל החדש שלה "Eyes On Me"." אחד המשפטים היותר טיפשיים. אם היא הרי ממילא לא התכוונה להגיע, למה זה בדיוק משנה לה מה יעשו בסט? כאילו, פתאום כשהודיעו לה שיעשו בסט שימוש אחר היא נלחצה?
כן, אוקי. לא יודעת למה, אבל אני נוטה להאמין לווין אשיים שאמר שהיא הייתה "יפהפיה מקצועית" מאשר ל..אתר הזה.

In Rehab

New member
ברור שאיכפת לה.

אחרי שכבר צילמו את סט הצילומים כסט שנועד לקליפ החדש של בריטני, ופתאום יודיעו בתקשורת שג'ייב ניפנפו אותה והביאו אותו לזמרת אחרת,זה סתם יצור עוד מהומה ושמועות סביב זה. שנינו יודעים,שבעיות עם התקשורת זה הדבר האחרון שהיא צריכה עכשיו. וחוץ מזה,אולי באמת הלחיץ אותה,שמשהו ששייך לה,ילך למישהי אחרת ובמיוחד במקצוע התחרותי הזה.

Kryptonite

New member
ולהבריז מהצילומים או "לאחר" זה לא בעיות עם

התקשורת? אני באמת לא מבין מה אתם לוקחים קשה כל כתבה.

SuperShiro

New member
אם לבריטני היה איכפת מהדרך שבה

התקשורת מתייחסת אליה היא כבר הייתה דואגת לנקוט בצעדים שונים כנגדה, להתראיין וכדומה. בעיות עם התקשורת היו לה מאז ומתמיד, בטח ובטח שבעיות יותר גדולות מאלו. ולהיפך, אלו לא Jive שנפנו אותה, זו היא שנפנה אותם, הרי היא הייתה זו שכביכול בחרה לא להגיע. חוץ מזה, בריטני עובדת מספיק שנים בתעשיית המוזיקה בכדי להבין שההפסדים עבור Jive יהיו מיותרים ולכן סביר להניח שיעשה בו שימוש אחר, "האיום" הזה כביכול, הוא בכלל לא איום. אנחנו כבר יודעים שהיא איחרה לסט כיוון שקווין איחר בלקיחת הילדים, וויין אשיים אמר שהיא הייתה יפהפיה מקצועית, סביר להניח שהדבר היה יוצר סכסוך בינה לבין Jive דבר שלא ממש קרה. וכמו שצחי אמר, אם לא היה לה איכפת, סביר להניח שהיא בכלל לא הייתה טורחת להגיע.

SuperShiro

New member
לא. קודם כל הזמרות עצמן הן לא אלה שכותבות

את תוכן האתרים שלהן, אלא אם כן מדובר במכתב מיוחד או משהו דומה. דבר שני הידיעה הזו בכלל לא מופיעה באתר אליו ניתן הקישור, אני לפחות לא ראיתי אותה שם, אם מישהו אחר כן הוא מוזמן להאיר את עיניי

ממש לא מפתיע אותי

זה ידוע שג'ייב הם הראש מאחורי "הקאמבק" הזה ובריטני רק עושה את תפקידה אני שמחה שבסוף היא הגיעה ולא החליפו אותה.

YugiBoy

New member
למה מאתם מאמינים לזה?

הם חיכו 9 שעות? גיב מי אה ברייק.... מה גם שפתאום הם דחפו את ההיא לסט? וזה אמור להפחיד א תבריט? בעע

הולי 2

New member
ממשיכים הדיווחים שבריטני הפרה הוראת שופט

בריטני חגגה את יום הולדתה עד השעות הקטנות של הלילה, וצולמה שותה אלכוהות ושמפנייה. למחרת מוקדם בבוקר בריטני כבר צולמה משחקת עם הילדים. אתרים שונים מציינים, שאחת מהוראות השופט לקווין ובריטני היתה, לא לשתות או לצרוך כל סוג של כדור כלשהו 12 שעות לפני הפגישה עם הילדים...... בריטני נצפתה בתוך פחות מ 12 שעות עם הילדים לאחר שתתה, ואתרי הרכילות חוגגים על זה... :/

Aviv Finkel

New member
זה ממש חוצפה

זה יומולדת וזה פעם בשנה..מותר לה לשתות ביומולדת שלה והשופט צריך להבין שזה יומולדת ולהרשות לה אם הוא יאשים אותה על זה הוא חתיכת שופט מטומטם

מריה111

New member
ואי איזה שטויות!!

כמעט כל הורה מתשהו שותה אפילו קצת סתם מגזימים איתה כבר מתחיל להיות מעצבן!!

הולי 2

New member
בריטני מתרגשת ומתלהבת שהיא פוגשת מעריצים :)

בכניסה ליום הולדתה הגיעו לבריטני 2 מעריצים קטנים עם כרטיס ברכה וביקשו מבריטני לחתום. בריטני התרגשה והפגינה חמימות יתרה :) לצפייה בווידאו

הולי 2

New member
בריטני עשתה זאת שוב!

היא מקום ראשון ברשימת החיפושים באתר Yahoo לשנת 2007!!!! מזל טוב :)

YugiBoy

New member
../images/Emo45.gif אגב מה עם התוצאות של הקודם?

לדעתי זה שווה שרשור (או שרשור מנוצלש) זה מעניין

למעלה