עדכונים 29.11

Thiago

New member
וויליאם אורביט מפרסם את הדמו המקורי של ALIEN

הזמרת ששרה היא Ana Diaz
http://vocaroo.com/i/s1U37m6brpHs

(זה שהוקלט לפניי הביצוע של בריטני. אני לא טענתי ולא טוען שלא בריטני שרה את השיר הזה)

Dam Right

New member
חסר לי פה הניצוץ של בריטני.

היא הוסיפה משהו הרבה יותר נצחי ואבוד לשיר. אבל עדיין שיר יפייפה וקסום. הקטע שבו הזמרת מזמזמת הרג אותי, כאילו היא שכחה את המילים ומנסה לצאת מזה בעדינות

הגרסה של בריטני >>>>>>> כל השאר.
אפילו התרגלתי מעט לגרסת האלבום! כך או כך זה השיר שאני הכי חורש עליו מבריטני ג'ין עד היום, כשבעקבותיו דולקים TTB, HOT, BA ואחרים. זה דיי משתנה כי רוב השירים מאוד אהובים עליי... אלבום מושלם פשוט!

Thiago

New member
איפה אני יכול לשמוע את הדמו??

כי הדמו שיש לי דומה ממש לגרסא המקורית, אז אני לא בטוח שזה הדמו, או שאולי אני לא שומע טוב את ההבדלים המדוברים.

Thiago

New member
וויליאם אורביט מפרסם את הדמו המקורי של ALIEN

מבוצע ע"י הזמרת Ana Diaz
http://vocaroo.com/i/s1U37m6brpHs

(הדמו לפניי שבריטני הקליטה את השיר. לא טענתי ואני לא טוען שבריטני לא שרה את השיר)

Thiago

New member
בריטני תנחה דירוג שירים בספיישל חג ההודיה

בריטני תתארח באולפן SiriusXM Hits 1 בסוף השבוע של חג ההודיה, ותדרג את 45 השירים המבוקשים בארה"ב.
במקביל יחגגו עם בריטני את יציאת האלבום החדש.
ולמחרת בבוקר היא תגיש את מיטב השירים החדשים שייצאו מהאמנים האהובים.

Thiago

New member
PopJustic ראיון אישי עם וויל.איי.אם על האלבום

(בראיון מדהים מסביר ווי.איי.אם, מה זה בדיוק להיות מפיק בפועל, על הקשיים והתמודדיות במהלך הפקת האלבום, ובעיקר מבדל את בריטני משאר האמנים האחרים בתעשייה).

שבוע שעבר נסענו למסיבת שמיעת האלבום ,בריטני ג'ין בלוס אנג'לס. קטעים קצרים מהדיסק דלפו כבר בזמן שהיינו במטוס לשם, ובמסיבה עצמה השמיעו רק קומץ מועט של שירים, ועוד הפסיקו באמצע ההשמעה של שניי שירים נוספים, אז זה היה עניין קצת מוזר, אבל גם עניין מדהים שקרה בהתערבותו של ווי.איי.אם.

כמו שידוע לכולכם, ווי.איי.אם היה מפיק בפועל של "בריטני ג'ין", אז רצינו לראיין אותו על המעורבות שלו באלבום. עם כוכביי פופ מהסוג של בריטני לפעמים אתה מגלה יותר על האלבום מהאנשים שעבדו סביבם מאשר אם הכוכב היה מתראיין אלינו בארבע עיניים.

מעולם לא פגשנו את וויל.איי.אם, אבל המפגש היה מהנה והוא התגלה כאדם מאוד נחמד. זה אפילו קצת גרם לנו להרגיש רע על הדברים הרעים שאמרנו על חלק מהשירים באלבום האחרון שלו, אבל גם גרם לנו להרגיש טוב עם עצמנו על המילים הטובות שאמרנו על השירים שכן אהבנו.

דוגמה לכך שוויל אדם נחמד: בחדר שבו קיימנו את הראיון- חדר הקלטות- היה רק כיסא אחד. וליד הכיסא הייתה מעניין במה קטנה שיצאה מהריצפה. אמרנו שאנחנו נשב על הבמה הקטנה שוויל יוכל לשבת על היכסא, כי זה היה נראה הדבר המנוס לעשות, אבל וויל מצא את זה מגוחך ופשוט בא ויש איתנו יחד על הבמה. רוב האמנים הגדולים היו יושבים על הכיסא. קשה לחשוב גם על מישהו שלא היה יושב על הכיסא למעשה. זה אולי נשמע דבר קטן, אבל זה מסוג הדברים הקטנים שמשנים הרבה, נכון?

בנוסף, היינו אמורים לנהל איתו ראיון קצר של כמה דקות, אבל הוא המשיך לדבר, וגם אחריי שסיימנו לדבר על האלבום של בריטני הוא המשיך לדבר- מוזר קצת כמו מקרה הכיסא- והתחיל לשאול אותנו שאלות על העבודה שלנו, ועל הטיול ללונדון, ועוד כל מיני דברים בסגנון (לכוכבים מפורסמים בדרך כלל לא אכפת מהאנשים סביבם, במקרים נדירים רק מעמידים פנים שכן).

אז הינה הראיון איתו על האלבום:

מי אחראי על האלבום, אתה או בריטני?
היא אחראית. האומן תמיד אחראי.

נכון.
אז מפיק בפועל משמעותו לגרום לסדר בדברים ככל שניתן. זה בעיקר נוגע לסידור, מי יוצא לשטח ומוצא דברים. ואם היא לא רוצה משהו... אז, אני צריך להיות האיש הרע, ולבשר את החדשות הרעות לחבר'ה שלא נכנסו לאלבום.

והיו הרבה חבר'ה כאלה באלבום, נכון?
כל אלה היו החלטה שלה. למפיקים בפועל אין המילה האחרונה, לאמנים כן. אני מנסה להיות מפיק בפעול שאני מקווה שיכלנו לעשות אלבום של גרגריי אפונה, או אלבום סולו בשבילי. כי למפיקים בפועל יכולות להיות הרבה מאוד דעות.

זה נראה שיש כמה מפיקים בפועל שרואים את התפקיד שלהם כהזדמנות לשלוט, או לשים את כל האישיות שלהם בפרוייקט של מישהו אחר. ואם זה אכן אמור להיות אלבום אישי אז זה מאוד קשה.
ובכן כן. באלבום יש לך מפיק או מפיקים. ויש לך את הלייבל ומנהלים והאנשים מחברת התקליטים שאחראים על האומן. המפיקים בפועל יושבים באמצע של כל המנהלים האלה. הם מביאים סדר לכל הבאלגן הזה.

ואתה חושב שהצלחת לעשות סדר בבלאגן עם האלבום הזה?
כן. סדר. ושזה בידיים שלי, אז אין גם דליפות.ברגע שנותנים את זה האלה, זה דולף פתאום. אם זה היה תלוי בי, לא היו שום דליפות. ואני אומר "חבר'ה אמרתי לכם להשאיר את זה אצלי!

ועם דליפות לא גמורות לשירים בוודאי קשה יותר להתמודד מאשר דליפות לגירסאות הגמורות
כן. ועדין יש לנו עוד זמן לפניי שהאלבום ייצא. אז... אז זה תמיד החלק הקשה.

אתה יכול להתחבר עם האמנים בזמן העבודה במסגרת תפקידך, או שאתה נאלץ לשמור על דיסטנס?
כן, הכל מאוד חברי. זה עניין של מבנה. זה כזה: דיסק קשיח אחד. באולפן ההקלטות. "לא, אתה לא מגיע עם הדיסק שלך, ואנחנו חייבים להקליט על דיסק אחד בלבד". זה מסוג הדברים האלה. לדבר עם המנהלים של אולפן ההקלטות ולהגיד "אני לא תגבה ממני זרוע ורגל, אני עובד עם גרגיריי אפונה שם, אתה לא יכול לעשות איתי עיסקה חרא, אנחנו חייבים לשמור על העלויות נמוכות בשביל שהיא תרוויח כסף". זה הדבר שמפיק בפועל עושה- משא ומתן על עיסקאות ודילים. לא עבודת הפקה. לא יצירתיות. בגלל זה קוראים לזה מפיק בפועל. הרבה פעמים אנשים חושבים שאתה לוקח החלטות יצירתיות. לא. אתה גורם לאומן להרגיש בנוח בחדר בזמן שיש שם עוד הרבה מנהלים. אתה צריך לשלוט על כל האגו שלהם יחד ועל הדעות של כולם "לא לא גבר, אתה לא יכול לבוא עם כל הבולשיט הזה, יש לך רק 2 להיטים פה". " אין לך פה שום להיט, רק מקצב נחמד". "המלודיה הזאת מדהימה, מה לגביי לשים אותה לגביי כל השיר". "אתה לא אוהב את זה? אוקיי מגניב, אני סותם את הפה, רק תגיד לי מה אני צריך לעשות". אלה "הצעות".

מה בריטני תעשה בעוד 25 שנה מהיום?
25 שנה?? אתה יודע מה יהיה בעולם בעוד 25 שנה?!

ובכן, אתה צריך לדעת, אתה היית על שער מגזין Wired (מגזין הייטק)
ובכן בעוד 25 שנה, דבר ראשון (מצביע על השקע בקיר) השקעים האלה יעלמו. הכל יהיה ממחושב. הג'קט שלך, זה מחשב בעוד 25 שנה. אני מתכוון, לפני 25 שנה, לא היו סמארטפונים. לא היה גוגל. לא היה אייטונז. לא איפון או אייפד, לא מסך מגע. לפניי 25 שנה, היו רק טלפונים קווים (של בזק), לפני 25 שנה רק לכמה בתי מלון היה אינטרנט. אז עוד 25 שנה מעכשיו, לא יהיה לך אינטרנט יהיה לך את כל הרשת עצמה!

כן אבל, בריטני תמשיך לשיר בעוד 25 שנה?
בני אנוש שרים ב25 שנים? אני מתכוון, נו באמת! העולם משוגע!

אתה חושב שבריטני תרצה להמשיך לשיר בעוד 25 שנה?
(שתיקה ארוכה). כן! היא תמשיך לשיר. היא תיהיה כמעט בת 60 גבר (הוא יהיה בן 63).

מה גילית על בריטני בזמן העבודה על האלבום?
כמה מפוקסת היא כשהיא עובדת. כמה ממושמעת ונותנת את כל כולה.

היא הפתיעה אותך?
ובכן, רוב האמנים הם לא ככה. אני לא רוצה להגיד שמות של אמנים אחרים אבל בריטני היא המפוקסם והממושמעת מכל האמנים בתעשייה.

למה אתה חושב שזה ככה?
(צוחק) כי היא מקצוענית!

אין הרבה מקצוענים בתעשייה?
לא. אלה לא מקצוענים. בריטני היא מקצועית. הזמן שלה הוא רב ערך. יש לה ילדים. והרבה פעמים עם אמנים הם יגיעו לאולפן, ישבו קצת, רואים טולוויזיה, חלק מזמינים אוכל, עושים צחוקים, מחפשים ומקשיבים למוזיקה של אנשים אחרים, עד שהם מתחילים לעבוד סוף סוף הם לוחקים הפסקה, מזמינים עוד אוכל, החברים שלהם פתאום באים... וזה קורה 4 5 פעמים בחודש. לפעמים אפילו 8. בריטני היא: "אני באה מ2 בצהריים עד 6 בערב". היא תגיע ב 1:30 ומשעה 2 היא תפציץ בלי הפסקה "באם באם באם באם". מעולם לא ראיתי דבר כזה. מוסר העבודה שלה הוא תכונה להערצה.

האם להיות אחראי לאלבום של בריטני היא עבודת החלומות בשביל מישהו כמוך? האם אנשים יקפצו על הזדמנות כזאת, או שיברחו ממנה?
מפיק בפועל זה תפקיד קשה. אם האלבום הוא הצלחה, המפיק בפועל לא מקבל קרדיט, אבל אם האלבום הוא כישלון " זאת אשמת המפיק בפועל!" אתה או הראשון שיודו לו או האחרון שיודו לו, ואני יודע את זה כי הייתי בצד השני בתור האומן המקליט. אבל אני אוהב את בריטני. אני אוהב את המסירות שלה ואת האהבה שלה למוסיקה. ככה זה. אני אוהב כמה שהיא מתוקה, וכמה אמיתית וכנה היא. ביישנית אבל חזקה. ואני רוצה לראות אותה מנצחת.

קישור:
http://www.popjustice.com/interviewsandfeatures/interview-william-britney-jean/122053/

ndnd123

New member
תודה רבה על התרגום,

אתה עושה עבודת קודש..אחלה ראיון!

Upgrade U

New member
אהבתי את הראיון

מרתק לשמוע על העבודה של וויל בתור מפיק ומה באמת הוא צריך לעשות עד לתוצר הסופי של הדיסק.

GM1988

Well-known member
חברים

נכנסתי עכשיו להסתכל על העמוד לרכישת כרטיסים לPOM ואני מגלה שההופעה הראשונה מתקיימת בסוף חודש הבא?!
היא באמת מוכנה כבר לקראת המופע החדש?

אני תיארתי לעצמי שזה קורה עוד כמה חודשים. לא יודע, משהו התסדר לי ככה בגלל שחרור האלבום, אבל זה אומר שבעצם המופע כבר מוכן לצאת לדרך כמעט! ואיי... אוטוטו רואים מה הכינו שם.

אתמול לראשונה שמעתי את הרימיקס מהגרסה היפנית של האלבום לWB, ואני חייב להגיד שאם הם הולכים להשתמש ברמיקס הזה למופע - זה הולך להפציץ שם את האולם! רמיקס כובש מהרגע הראשון, ואם בריטני גם תתן את כולה בריקוד... ואיי ואייי IT WILL BE AWESOME!

Thiago

New member
כן, זהו, ביום שני היא עוברת ללאס ווגאס כבר

והיא תתחיל עכשיו חודש חזרות בלאס ווגאס עצמה...
את הבנייה של האולם החלו כבר עם ההכרזה על המופע אז ב GMA.

Upgrade U

New member
כן, ההופעה הראשונה מתחילה ב27

אני מניח שנקבל קטעי וידיאו שלה רוקדת בסטודיו באיזשהו שלב.
וזה באמת קרוב מתמיד.
הפעם לפחות יש לה תירוץ טוב לא לקדם את BJ, אבל השאלה היא מה תהיה התוצאה הסופית של המופע.

ואיזה רמיקס שמעת אגב? מה שטיאגו העלה פה בעבר?

GM1988

Well-known member
כן הרמיקס של Jane Doze האדיר!

אני מקווה שנקבל צילומים מהמופע החי. שלא ידפקו אותנו ולא יעלו כלום

Upgrade U

New member
עכשיו שמעתי אותו שוב, והוא לא נשמע כזה נורא

כמו בפעם הקודמת... דווקא מאוד אהבתי את הגרוב שלו ואת הכיון שלקחו בו את השיר.
אבל עדיין שום רמיקס לא יאפיל על הגרסה המקורית.
גם עצם העובדה שאין כ''כ הרבה רמיקסים לשיר (חברת התקליטים כנראה לא שלחה את השיר למקיסוס להרבה דיג'ים), גורמת לי לחשוב שהם ידעו מראש שלא יצא רמיקס מוצלח ושמו 2 רמיקסים בגרסה היפנית בשביל לצאת ידי חובה.

למעלה