עדכונים 26.6.10

theone24

New member
לפחות היא כנה...

רוב מעריציה מחזיקים בדעה שהיא צריכה לברוח מחברת התקליטים שלה כמו מאש, אבל לא עושה רושם שזה מפריע לקיילי עצמה כל כך. בקשר לאלבום, בלי ספק בכלל, מדובר באלבום הכי טוב, מאז FEVER האלמותי, שהיא הוציאה. אבל, כמו בכל אלבום קיילי טיפוסי, גם פה יש כמה, טוב, לא מעט, שירי פילרים שלא ברור איך הם עברו את הסינון הסופי. מה גם,זכור לי שקראתי שאדון סטויוארט פרייס מתכוון לעשות את האלבום בסגנון COTDF של מדונה, כאשר השירים מתנגנים אחד לתוך השני עם נעימות שמחברות אותם יחדיו. בתוצאה הסופית זה בכלל לא קיים... מישהו יודע משהו על זה?

Bright Unicorn

New member
זהו גם אני תהיתי

מה קרה לגבי הבטחתו של פרייס לספק לנו אלבום שלם כרצועה אחת...

top 40 Pop arists of All Time

1.
The Beatles
2. Elvis Presley 3. Elton John 4. Madonna 5. Frank Sinatra 6. Barbra Streisand 7. The Rolling Stones 8. Michael Jackson 9. Stevie Wonder 10. Mariah Carey 11. Janet Jackson 12. Britney Spears 13. The Beach Boys 14. ABBA 15. Bee Gees 16. Prince 17. Billy Joel 18. Bruce Springsteen 19. Whitney Houston 20. Aretha Franklin 21. Rod Stewart 22. U2 23. Duran Duran 24. Marvin Gaye 25. Jay-Z 26. Queen 27. David Bowie 28. Eagles 29. Sly and the Family Stone 30. Fleetwood Mac 31. Robbie Williams 32. Donna Summer 33. The Carpenters 34. Dusty Springfield 35. Simon and Garfunkel 36. Beyonce 37. Pet Shop Boys 38. Sam Cooke 39. Barry Manilow 40. Everly Brothers http://top40.about.com/od/top10lists/tp/top40popartistsalltime.htm

theone24

New member
וואו!

בריטני עקפה כמה שמות מאוד גדולים והתברגה במקום 12! מאוד, מאוד מכובד!
רשימה מכבדות לחלוטין ואני מסכים עם רובה.

candyheart

New member
רשימה טובה!

הטופ 5 היו יותר מדוייקים אם מייקל ג'קסון היה במקום אלטון ג'ון.אלטון הוא זמר ענק ואני לא מורידה מהערך שלו,אבל לדעתי אם מדברים על אייקוני פופ,אז מייקל חייב להיות בטופ 5.וג'יי-זי בכלל לא שייך לפה לדעתי. אבל בגדול אני מסכימה עם הרשימה.הרבה כבוד לבריטני על המיקום הגבוה.

X Offender

New member
נכון מאד.

אולי בגלל שזו רשימה בריטית אז החליטו לתת לו את הכבוד... לא מכיר אפילו שיר אחד שלו חוץ מ Candle in the wind

candyheart

New member
אה,הגיוני.

ואני דווקא כן מכירהשירים שלו.אני די מחבבת אותו האמת.יש לו כמה שירים ממש יפים.

Bright Unicorn

New member
בדיוק בגלל שהרשימה בריטית

לאלטון יש מוזיקה טובה אבל מכאן ועד לעקוף את מלך הפופ הדרך ארוכה. למייקל מגיע מקום הרבה יותר גבוה כפי שאמרתם וכבוד גדול למג'סטי

HanAn189

New member
כמה שמות עסיסיים ברשימה אחת ../images/Emo178.gif ../images/Emo99.gif

שאפו למאריה קארי על המקום ה-10, כי למרות שהיא נשכחה קצת לדעתי בזמן האחרון, יש לה את אחד הקולות האדירים ביותר בתבל
וכמובן, איך אפשר בלי ביונסה
תודה רבה!

Bright Unicorn

New member
קצת בעיתוי מאוחר

אבל כשאני חושב על זה.. אני מאד מכבד את הביטלס אבל מייקל ג'קסון ראוי למקום הראשון. הוא הדמות שלודאי הכי השפיעה על האנושות בכל הנוגע לתרבות פופ מאז קיומה. בין אם זה מוזיקלית, ועד לאופנה וטרנדים כמעט בכל אספקט אפשרי. הרבה מוזיקה ואמני פופ גדלו עליו.. ולוקחים ממנו השראה עד עצם היום הזה. החלט ממדונה.. בריטני, ג'סטין, להקות שונות ועוד רבים מקום 8?! אהה.. וכל הכבוד לבריטני

candyheart

New member
כריסטינה תשחרר את I Hate Boys כסינגל בינלאומי

בעוד שבארה" היא משחררת את You Lost Me,כריסטינה תשחרר I Hate Boys כסינגל בשאר העולם. השיר אמנם חמוד,אבל נשמע כמו משהו שילדה בת 10 היתה שרה,ולא אישה נשואה עם ילד.

למעלה