RedOne גרם לקיילי להישמע כמו ליידי גאגא?
קיילי מינו התראיינה לעיתון ספרדי.
המראיין: קשה לי להתעלם מהחבר שלך. קיילי: אז עדיף שנשאיר את זה בצד.
את מאוהבת? כן.
עברו 22 שנים מאז שהמפיקים הבריטים סטוק, אייטקן וווטרמן נפגשו עם האוסטרלית הצעירה והיפה ששלטה במצעדים בסוף שנות ה80. קיילי לקחה את המושכות של הקריירה שלה בסוף שנות ה90, אך ההצלחה הגדולה שלה חזרה רק בשנת 2000. "אני יודעת שעכשיו כולם רוצים לכתוב לי שירים" אומרת הזמרת. את חושבת שיש לך שליטה מלאה על הקריירה שלך? לא, אני לא חושבת.
זה מפריע לך? לא. זה בלתי אפשרי לשלוט בהכל. במשרדי עובדים 4 אנשים וזה בלי להחשיב את חברת התקליטים.
האלבום האחרון שלה X ביחד עם סרטן השד גרמו לה לעשות את השינוי האמנותי והאישי הזה. "לא היה לי מושג איך Aphrodite יהיה. הייתי מבולבלת אבל ידעתי שאני צריכה להתחיל. עם בד ריק, אתה לא יודע מה יקרה עד שלא תתחיל לצייר". קיילי מראה גם ביקורת עצמית: "רציתי ללמוד מהטעויות שלי. Body Language (יצא ב2003) וX (יצא ב2007) היו תקופות נהדרות. In my arms וSlow (שני הסינגלים הכי בולטים מאותם האלבומים) היו מדהימים. אבל רציתי יותר עקביות ולא שירים בלי מטרה לכן פנינו לסטיוארט פרייס".
בשנים האחרונות המפיקים הגדולים עובדים עם כולם וזה הגיע לנקודה שבה כל אמני הפופ ניתנים להחלפה. אני מסכימה, לכן כשסטיוארט אמר לי "את צריכה להיות הכי חשובה, המפיקים לא יכולים לכסות אותך" עניתי "מעולה".
השירים שעבדת עליהם עם RedOne, המפיק של ליידי גאגא, לא נכנסו לדיסק כי הם לא היו טובים? ברור. הוא ידע מה יקרה לי אם אני ישמע כמוה. אבל הסיבה האמיתית היא כי עבדנו רק יומיים ביחד. אם היה לנו שבועיים, הסיפור היה יכול להיות אחר.
מבחינה רגשית התגברת על הסרטן? לא. בשום פנים ואופן לא
http://www.elpais.com/articulo/portada/eterno/femenino/elppor/20100625elptenpor_1/Tes