עדכונים 26.6.10

עדכונים 26.6.10

RedOne גרם לקיילי להישמע כמו ליידי גאגא?

קיילי מינו התראיינה לעיתון ספרדי. המראיין: קשה לי להתעלם מהחבר שלך. קיילי: אז עדיף שנשאיר את זה בצד. את מאוהבת? כן. עברו 22 שנים מאז שהמפיקים הבריטים סטוק, אייטקן וווטרמן נפגשו עם האוסטרלית הצעירה והיפה ששלטה במצעדים בסוף שנות ה80. קיילי לקחה את המושכות של הקריירה שלה בסוף שנות ה90, אך ההצלחה הגדולה שלה חזרה רק בשנת 2000. "אני יודעת שעכשיו כולם רוצים לכתוב לי שירים" אומרת הזמרת. את חושבת שיש לך שליטה מלאה על הקריירה שלך? לא, אני לא חושבת. זה מפריע לך? לא. זה בלתי אפשרי לשלוט בהכל. במשרדי עובדים 4 אנשים וזה בלי להחשיב את חברת התקליטים. האלבום האחרון שלה X ביחד עם סרטן השד גרמו לה לעשות את השינוי האמנותי והאישי הזה. "לא היה לי מושג איך Aphrodite יהיה. הייתי מבולבלת אבל ידעתי שאני צריכה להתחיל. עם בד ריק, אתה לא יודע מה יקרה עד שלא תתחיל לצייר". קיילי מראה גם ביקורת עצמית: "רציתי ללמוד מהטעויות שלי. Body Language (יצא ב2003) וX (יצא ב2007) היו תקופות נהדרות. In my arms וSlow (שני הסינגלים הכי בולטים מאותם האלבומים) היו מדהימים. אבל רציתי יותר עקביות ולא שירים בלי מטרה לכן פנינו לסטיוארט פרייס". בשנים האחרונות המפיקים הגדולים עובדים עם כולם וזה הגיע לנקודה שבה כל אמני הפופ ניתנים להחלפה. אני מסכימה, לכן כשסטיוארט אמר לי "את צריכה להיות הכי חשובה, המפיקים לא יכולים לכסות אותך" עניתי "מעולה". השירים שעבדת עליהם עם RedOne, המפיק של ליידי גאגא, לא נכנסו לדיסק כי הם לא היו טובים? ברור. הוא ידע מה יקרה לי אם אני ישמע כמוה. אבל הסיבה האמיתית היא כי עבדנו רק יומיים ביחד. אם היה לנו שבועיים, הסיפור היה יכול להיות אחר. מבחינה רגשית התגברת על הסרטן? לא. בשום פנים ואופן לא
http://www.elpais.com/articulo/portada/eterno/femenino/elppor/20100625elptenpor_1/Tes

britmel

New member
../images/Emo51.gif מעניין

:) קיילי הזאת פשוט מדהימה
*הולכת לשמוע את הדיסק החדש שלה* :)

Bright Unicorn

New member
איזה מהממת

אני פשוט קורא את תשובותיה ולא מפסיק לחשוב כמה שהיא בן אדם טוב. אהבתי את התשובות. מעתיק מbritmel והולך לשמוע את האלבום גם

britmel

New member
../images/Emo45.gif אני מכורה

כבר חורשת עליו פעם רביעית ברצף.. הוא פשוט כייפי כמו שמישהו פה רשם נראה לי... אהבתי ממש
אני חייבת להודות שזה הדיסק הראשןו של קיילי שאני שמעת.. תמיד זה שיר פה שיר שם.. היא מדהימה
וכייפית משמחת בדיוק מה שאני צריכה עכשיו

Bright Unicorn

New member
אלבום מצויין

ממש עושה כיף. האמת שתמיד אהבתי אותה קניתי אפילו את KYLIE ובאדי לנגויץ' איזה 3 שירים הכי אהבת?

britmel

New member
מממ לא חרשתי מספיק

אבל את all the lovers put your hands up aphrodite כולם בעצם
מה איתך?

Bright Unicorn

New member
חוץ מall the lovers המהמם

get outta my way put your hands up ו- too mouch
ויש עוד כמה אבל אלה הטופ 3 לבינתיים..

theone24

New member
אני ממש אהבתי את Closer ואת...

Aphrodite, שיש לי הרגשה שהוא יתפקד כסינגל עתידי. אהבתי שהיא Firce בפזמון, הזכיר לי קצת את RED BLOODED WOMAN באופי של השיר. Illusion גם הוא שווה בדיקה, אם כי הוא לא להיט מידי ודורש כמה האזנות עד שהוא תופס אותך, אם בכלל. אהבתי את הרגשת שנות ה80 שלו.

Bright Unicorn

New member
כן לגמרי ../images/Emo45.gif

מיד אחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי פתאום בעוד שירים.. באמת קשה לבחור. אפרודייט מצויין לגמרי אהבתי והבנתי את קטע הפירס שציינת

theone24

New member
אם ככה, אז אני ממליץ לך לשמוע את האלבומים...

FEVER ו - LIGHT YEARS. 2 האלבומים הכי טובים שלה משנות ה2000,בעיניי. אני מודה שאת השאר אני לא ממש מכיר מאחר והרומן שלי איתה החל רק בשנת 2000 עם Spinning Around. אבל יש לי גם את האלבום" KYLIE MINOGUE" משנת 94 שמכיל את הלהיט confide in me, אבל חוץ ממנו הוא ממש גרוע. חוץ מזה, יש לה הרבה להיטים שכולנו בוודאי מכירים.

britmel

New member
למה התאכזבת../images/Emo35.gif

כנראה היו לך ציפיות גבוהות לגביו...

הוא פשוט לא ממש טוב לדעתי

וכן, היו לי ציפיות נורא גבוהות ממנו. Aphrodite (השיר) - ממצה את עצמו נורא מהר. Too Much & Cupid Boy - שתיים טובים אבל גם, ממצים את עצמם מהר לדעתי. Get Outta My Way - רק הפזמונים ממש מעולים. ועוד, ועוד.

theone24

New member
אהה...לא בעיניי...

אולי בגלל שהתחלתי להתעניין בה רק משנת 2000, והאלבום משנת 94' פשוט לא עומד במבחן הזמן. חוץ מconfide in me, שהוא באמת הברקת פופ, כל שאר ההפקות נשמעות מיושנות על גבול המגוכחות.

britmel

New member
../images/Emo51.gif אתה יכול אולי

לשלוח לי ב|מסר| לינקים להורדה (אם יש לך )

למעלה