עדכונים - 26.11.07

תמשיכו להצביע../images/Emo42.gif+שאלה../images/Emo9.gif

אפשר להצביע כמה שרוצים מאותו המחשב ? כי הצבעתי כמה פעמים , וזה מראה את אותה התשובה . [ שכאילו תודה שהצבעתי ] .

shay08

New member
לדעתי הוא הזוכה!!!

והלוואי שהוא יזכה ובריטני תגיע לקבל את הפרס...לפני כמה שנים, בריטני הופיעה בטקס הזה עם TOXIC ואאל"ט גם עם סלייב.

הצבעתי..

תחרות באמת קשה לפי דעתי מי שיזכה זה אוו ריהאנה\מיקה\בריטני מקווה שבריטני תזכה,זה יהיה ממש מצויין.

SuperShiro

New member
תודה רבה. הצבעתי../images/Emo127.gif דרך אגב, מה שנכתב

בצרפתית לאחר ההצבעה אומר שההצבעה שלכם נקלטה, לא שצריך להירשם על מנת להצביע
האלבום הכי טוב ברשימה, אחריו האלבום המצוין של איימי ווינהאוס. שלושת האחרים לא משהו.

0rin

New member
../images/Emo210.gifחחח בהתחלה לא הבנתי..

אבל אז כשקראתי שוב ושוב הבנתי שזה בצרפתית...

0rin

New member
../images/Emo210.gifאהה ו...

זו תהייה באמת תחרות קשה... כי ג'יימס בלאנט מאוד מוצלח ויש לו שירים טובים...ריהאנה אמנם לא טובה אבל איכשהו כולם אוהבים אותה..לא מבינה איך אבל שיהיה...איימי ווינהאוס..אלבום מדהים
השיריםםם
היא מביאה משהו אחר בניגוד למה שהולך היום במוזיקה...אהמ.אהמ. ריהאנה. מיקה...מיקה בהחלט גם טוב! כל שיר שהוציא הפך ללהיט ממכר..ואני אהבתי
ובריטני, אמנם אנחנו המעריצים אוהבים אותה והדיסק שלה ממש אבל ממש טוב
אבל תחשבו על האחרים שבוא נגיד לא ממש אוהבים אותה (בעקבות כל מה שקרה לה...) לדוגמא יש לי חברה שאוהבת את השיר GM אבל את בריטני היא לא מסוגלת לסבול ואת הקליפ היא ממש לא אוהבת.. אז...אם לא בריטני שזוכה אז אני מהמרת על אחד משלושת: איימי, ג'יימס, מיקה.

../images/Emo45.gif

נכון.... אני מקווה שהיא תזכה... אבל בכל זאת יש לה סיכויים גדולים!!!

וואו../images/Emo12.gif אני מופתע שהוא מועמד בכלל

ולא בגלל שהוא גרוע, הוא מ-ד-ה-י-ם והכי טוב שלה! פשוט הוא יצא לפני בקושי שלוש שבועות, והיו אלבומים שהצליחו יותר... אבל מגניב שהוא מועמד, כ"כ מגיע לאלבום הזה! בכל אופן, אני מצביע! ונקווה שהיא תזכה.. למרות שהסיכויים קלושים ביותר
ולמי שלא יודע, זה טקס פרסים מפורסם שנערך בצרפת. בריטני הופיעה שם ב-2004 עם Toxic, הופעה מדהימה!

YugiBoy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif הצבעתי ../images/Emo13.gif כל הכבוד לה../images/Emo70.gif

האלבום שלה חדש יחסית ולא מכירים אותו ואת הסינגלים כמו את האלבומים האחרים, וזה דיי חיסרון... אבל הוא עשה רעש, אני מקווה שהיא תזכה. ואני מקווה שהיא תהיה לפחות בקהל או תצלם קטע וידאו של זכיה

מגזין מנקודת מבטו של מעריץ../images/Emo42.gifנחמד לגמרי../images/Emo13.gif

תראו איזה מגזין אופטימי ונחמד (מהאתר של ג'ורדן) הלוואי והמגזינים השבועיים היו נראים ככה , ולא עם שמועות מפגרות . סתם עשה לי טוב לראות את זה , אפילו שזה מזוייף
החיוך שלה עושה הכל

live4Life

New member
הוא מפרסם אותם באתר שלו

וכולם יודעים כמה האתר שלו פופולארי.

In Rehab

New member
חח לא הבנת...

הוא עשה עמוד שער של מגזין לפי איך שהוא היה רוצה שהמגזינים ייראו. זה לא מגזין אמיתי.

למעלה