עדכונים - 26.11.07

YugiBoy

New member
הפעם - הם - הגזימו.

השער החדש של המגזין "לייף & סטייל". הבחורה מנסה להתרומם, היא הפסיקה לעשות שטויות, היא הפסיקה לבלות כמעט, היא בונה סוג של קאמבק... והם תמיד ימצאו מה לכתוב ולהמציא כדי להפיל אותה. כבר עברתי את השלב של לשאול - "מה, אין להם לב?" התשובה ברורה.... הם כתבו בשער על 2 עיבויי שפתיים, על ניתוחי חזה מרובים (
מההתחלה ועד היום הוא נראה לי פשוט קטן-בינוני ויפה) על שימוש אינסופי בבוטוקס, הם כתבו שהיא מכורה לניתוחים פלסטים ושיהיא לא יכולה להפסיק
ג'ורדן מציע לשלוח מייל לעורך המגזין. לדעתי זה לא רעיון מוצלח בגלל שככול שהוא יראה שזה עושה יותר באז ומרתיח אנשים, זה יתן לו מחטיבציה לפרסם עוד.

הם ממש עברו ת'גבול

פאקינג לא נותנים לבחורה הזאתי שקט כל פעם מוצאים "פרשה" אחרת לכתוב העיקר שהם אומרים ש"היא איבדה את זה","קרייזי מאמם" איך הם מצפים שהיא תהיה נורמלית עם כל הרעש מסביבה??איך בדיוק? חלאס נ-מ-א-ס.

היפ הופ1

New member
בריטני מתכוונת לאמץ תאומים סינים!!

בריטני אמרה לחברים שהיא "נמצאת בשלבים האחרונים לפני סגירה וחתימה עם סוכנויות האימוץ". תגובת החברים: "בריטני רוצה למלא את החלל שנפער כשהאקס שלה קווין קיבל לידיו משמורת מלאה על שני הבנים שלהם, ולכן היא מתכוונת לאמץ תאומים סינים בני שש".

theone24

New member
נו בטח!!!!

איפה קראת את זה? רגע תן {תני?} לי לנחש...אממממ....וואלה.....וואלה סלבס! נכון? לא נותנים לה את שתי הילדים הביולוגים שלה, אז יתנו לה לאמץ?! בטח שלא....במיוחד עם התדמית שיש לה כיום.

Aviv Finkel

New member
תקשורת יודעת להרים מישהו וגם יודעת להפיל אותו

בהתחלה כולם סגדו לה והיללו אותה, היום כולם הורסים אותה מכל הכיוונים ולא נראה לי שהיחס של התקשורת אליה הולך להשתנות. כמו שאמרתי- התקשורת ידעה להרים אותה ועכשיו היא יודעת גם להפיל אותה

xtina 4 ever

New member
ככה זה עובד.../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

הם לא מתעניינים במיוחד ב"בריטני ספירס-האדם, הפנימיות, הרגשות" אלא ב"בריטני ספירס-המותג", וככל שאנשים יותר נהנים לשמוע עלייה *נופלת*, הם ירבו בכתיבה והמצאה של דברים שיעניינו את הציבור. אף אחד כבר לא ממש מעוניין לראות אותה משתקמת. אין בזה "אקשן".

B G i r l

New member
דווקא יש בזה הרבה אקשן

עובדה ש"כולם" חיכו להופעת החזרה שלה ב-VMA וכולם פירגנו לה, אבל היא פישלה. שהיא עושה משהו כמו שצריך אנשים יודעים לפרגן לה. עוד דוגמא די מפורסמת היא הקאמבק של אלביס פרסלי ששודרה לייב וצפו בה יותר ממילארד אנשים מכול רחבי העולם. אנשים אוהבים לראות מפורסמים ענקים נופלים אבל הם אוהבים לראות אותם קמים, אבל לא תמיד.

../images/Emo45.gif

ובמקרה של בריטני - העולם כולו רוצה לראות אותה חוזרת לימי הזוהר שלה. וזה תלוי אך ורק בה

xtina 4 ever

New member
טוב.../images/Emo210.gif

בתור תלמידת תקשורת, אני יכולה לומר לך שאין דבר מעניין יותר מנפילה ודעיכה של מישהו.

YugiBoy

New member
התקשורת אומרת מה שאנשים רוצים לשמוע.

אני לא אתחיל בכלל להגיד את הדיעה שלי על זה, ועל איך זה אמור להיות. אבל זה כל כך מעצבן

candyheart

New member
נו,זה לא היה ברור הם יתחילו עם זה?

שהא היא נראית רע הם יורדים עליה וקוראים לה,מכוערת,שמנה ופסיכית...וכשהיא מתחילה להיראות טוב אז הם מתחילים לומר שהיא עברה ניתוחים פלסטיים. כ"כ צפוי...

live4Life

New member
"הפעם" ? :S

אתם בסדר תגידו? הם תמיד יורדים עליה, ומגזימים איתה, אז מה אתם מתפלאים כל פעם מחדש ממשהו?

בלאקאאוט מועמד לאלבום הבינלאומי הטוב ביותר

בלאקאאוט מועמד לאלבום בינלאומי בטקס פרסי NRG . מולו מתמודדים ריהאנה , איימי ויינהאוס , מיקה , וג'יימס בלאנט . יאללה להצביע : http://nrjmusicawards.nrj.fr/ זה יהיה מעולה אם בריטני תזכה , אבל זו תחרות קשה .

Aviv Finkel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ולחצתי על הצבעה אבל זה נראה לי זה אומר שצריך להירשם בשביל להצביע

בוגדת!!!../images/Emo46.gif למרות שבאמת האלבום של איימי יפה!

אבל אני מצביע לבריטני (או שלא כי רשום שיש שגיאה אחרי שאני מצביע חח)

למעלה