עדכונים 24/12/2011

theone24

New member
1.4 מיליון בכל העולם?!

סכום כזה חשבתי שהיא מכרה רק בארה"ב, וזה בסדר, אבל בכל העולם קצת יותר ממיליון?? איפה כל המעריצים שלה?! שלושת הסינגלים הראשונים היו להיטים, זה האלבום הראשון שלה שהכניס שלושה סינגלים לטופ 10 האמריקאי, והיא יחסית קידמה אותו. המספר הזה לא ברור לי בכלל.

Shiri from the block

Active member
גם לי זה לא מובן

The Gloaming

New member
אני לא חושב שזה מאכזב.....

אני חייב לציין שאני שונא את ההודעות שלך בצורה עקבית. אם מסתכלים על כל הטבלה ששמת, אפשר לראות מקומות 3-40 כולם נעים סביב אותה כמות מכירות. 100 אלף פחות או יותר זה באמת לא רלוונטי. להגיד ש"שרוצים אז יכולים גם בשנים האלו שהכל פירטי" זה לא נכון. אדל לא התאמצה להגיע לכמות מכירות ולהצלחה שהיא הגיעה - היא פשוט באה עם שיר טוב אחרי שיר טוב. בדיוק כמו בריטני - ההבדל היחיד הוא שאדל אמן חדש (למרות שיש לה אלבום שזכה להצלחה בנונית) ולכן כולם מתלהבים ממנה, ומבריטני כבר לא מתלהבים - ואם כן, קונים את הסינגלים. בדיוק כמו ריאהנה, שהייתה מקום ראשון בכל מקום בעולם, ועדיין מכרה רק 3.3 מליון. והיא קידמה כמו מטורפת - והאלבום החדש שלה מוכר אפילו פחות. בריטני מקום 21 - באותה מידה היא הייתה יכולה להיות 10. ההפרשים מאוד קטנים ובטח שלא מרמזים על מגמה כלשהי. רוצה לראות מגמה? האלבום האחרון של בריטני מכר בשבוע הראשון 275 אלף, והאלבום של ריאהנה פחות מ - 200 אלף, ומדובר בזמרת הכי חמה היום בעולם, ועוד אחרי ההצלחה ההיסטרית של WFL.

Thiago

New member
אם יש לך בעיה עם ההודעות שלי תפני אלי בפרטי

בשרשור עדכונים מגיבים על תוכן העיניינם ולא על מה שכתב אותם הייתי חייב לציין

Someone 2011

New member
זה סכום עלוב ... ממש לא בסדר גודל

שהייתי אומר שזה האלבום של בריטני שמכר ככה .... 1.4 מיליון בכל העולם ???? סתם להשוואה.. מישהו יודע כמה בלאקאווט מכר בכל העולם בשנה הראשונה? זה נשמע לי ממש קצת .... ולא הגיוני ... אבל יכול שהרבה מעריצים נטשו אותה .. בכל זאת, היא לא קידמה כמעט ולא במיטבה כמו שאתם יודעים ... עכשיו אתם מבינים למה אני מההתחלה חשבתי שהשם שלה היום לא כמו פעם ..ועוד עכשיו עם הנתונים האלה אז בכלל היא ירדה ... ואם אם מסתכלים על האלבום בכללותו יש שם שירים מיותרים לחלוטין .. יכול להיות אנשים שמעו ביוטוב, לא אהבו ולא קנו..... אני מקווה שהיא והמנהלים שלה רואים את התוצאות האלה ... לכל חוסר קידום יש תוצאות .. לצערי. לא ייאמן .. אפילו ביונסה עם האלבום הכושל שלה שהוא כל כך גרוע שזה לא ייאמן מכר 2 מיליון בכל העולם. ועוד הוא יצא כמה חודשים טובים אחרי האלבום של בריטני.... מה שכן, שלושת הסינגלים מהאלבום הפכו ללהיטים גדולים. זה ייאמר לזכותה.

Someone 2011

New member
חחחחחחח טוב ... אז קירקס?

לא ייאמן, האלבום הכי טוב שלה אפילו לא מיליון עותקים ....

בכל העולם הוא הגיע בערך ל-3 מיליון

עד כמה שאני זוכר נכון. והוא מכר יותר מפאם פאטאל באמריקה

Shiri from the block

Active member
לא מבינה איך אתם רואים את זה שהיא לא קידמה.. זה שהיא לא נתקעה בכל חור ובכל טקס כמו ריהאנה וביונסה לא אומר שהיא לא קידמה. היו לה מלא הופעות קידום, התראיינה מלא, פוטושוטים, מגזינים וכאלה.

Someone 2011

New member
נכון שהיה סוג של קידום ...

אבל זה לא היה זה. כאילו מה שאני מנסה להגיד זה שהקידום שלה היה נראה כאילו לא מרצון. בראיונות היא חזרה על אותם המילים בדיוק. בהופעות זה היה די מביך אפילו. היו הופעות שראו שהיא מותשת ... הגוף שלה לא היה במיטבו, אני יגיד את זה ככה שלא הייתה איזה הופעה בקידום שלה שאמרתי - וואו. זה משהו חדש מבריטני. (לעומת תחילת 2009 עם הקידום של קירקס כמה שהיה קטן, ההופעה של X פאקטור לדוגמא, אחת הטובות שלה, היה משהו טוב באותו הערב, היא כל ההופעה חייכה וראו שהיא רוצה להופיע ולא אומרת לעצמה "בואו נגמר עם זה כבר" ... גם ב GMA בשנת 2009 עם ההופעה לשיר קירקס, היה לה שם גוף לוהטט והיא רקדה, היה יותר עניין ממנה. ) תאמיני לי, אם היא הייתה דופקת הופעה אחת, רק אחת כמו שהיא יודעת והיא יודעת היו מתווספים לה עוד הרבה עותקים לאלבום שלה. אנשים רואים שהיא השתנתה וכנראה לא אוהבים אותה כמו פעם ...

Thiago

New member
בתכלס גם אתה צודק!

"תאמיני לי, אם היא הייתה דופקת הופעה אחת, רק אחת כמו שהיא יודעת והיא יודעת היו מתווספים לה עוד הרבה עותקים לאלבום שלה. אנשים רואים שהיא השתנתה וכנראה לא אוהבים אותה כמו פעם ... "

RedOne8

New member
אני נוטה להאמין שהרשימה הזאת לא ממש אמינה.

אני לא מכיר את המקור הזה אבל זה שטיילור סוויפט מכרה רק 1.2 מיליון עותקים מהאלבום שלה זה הזוי, כי כשהוא יצא בזמנו הוא מכר מיליון + עותקים בשבוע הראשון למכירות שלו, אני אפילו זוכר שהיא הייתה הראשונה בעשור החדש למכור כמות כזאת בלהבלהבלה, בקיצור היה איזה שיא שהיא שברה אז (אם כי כל פעם מחדש אני שומע על שיאים הזויים לחלוטין שנשברים להם לעיתם שרק השד יודע מאיפה הם הופלצו). אז נראה לי תמוהה שבשבוע אחד היא מכרה מיליון ובמהלך השנה רק 200 אלף. לא מכיר את המקור הזה אבל צריך לבדוק אותו.

למעלה