עדכונים 24/12/2011

theone24

New member
איזה כיף שאפשר לחזור לנושא הזה...

כל פעם שג'סטין מחפש לעלות לכותרות. מה, יש לו סרט חדש לקדם?

Thiago

New member
זה היה מתוך תכנית על Timbaland וג'סטין דיבר

כי נראה לי הפרסום הכי גדול של Timbaland לפחות מבחינתי היה על cry me a river

theone24

New member
כן, הבנתי את זה.

פשוט מצחיק אותי שהנושא הזה חוזר כל כפעם מחדש. לפני כמה חודשים יצא In Time, סרט חדש שלו , ומתישהו במהלך הקידום הנושא הזה גם עלה.

theone24

New member
אני כבר לא מוצא את זה עכשיו,

הייתי בטוח שהעלתי את זה לכאן, אבל לא מצאתי בחיפוש כלום. הוא אמר הדברים הרגילים, שאחרי כל מה שקרה ביניהם, אין להם קשר עכשיו וכולי, והוא מאחל לה המון הצלחה וכל זה.

GM1988

Well-known member
האגו הגברי שלו נפגע כנראה חזק מדי

או שזה משהו אחר שאין לנו מושג עליו. מה שמפתיע אותי לקרא, זה שבריטני בגדה במישהו בחייה.

Shiri from the block

Active member
גם אותי... אבל כולנו עושים טעויות בחיים... היא בסה"כ רק אנושית... דברים כאלה לצערנו קורים. לא שאני מצדיקה אותה אבל זהו היה ועבר..

Thiago

New member
אומרים שאחת הסיבות שהיא בגדה בו, כי הוא היה

גרוע במיטה היא הייתה שומעת את הספרים הגייז שלה והמאפרים כל הזמן מדברים על סקס וג'סטין היה הראשון שלה (אני מניח) ושניהם היו צעירים ועוד לא היה להם הרבה ניסיון בכל אופן היא הבינה שהוא לא עושה שם מה שצריך לעשות אז היא פנתה לגורם אחר חחחחח :)

GM1988

Well-known member
אולי אני מיושן מדי

אבל בעיניי קשר רומנטי בין אנשים לא צריך להסתיים בגלל חוסר סיפוק (זמני) במיטה. יש לי ספק רב שבריטני אכן בגדה בו.

Shiri from the block

Active member
ממש לא נראה לי שזה בגלל זה מאיפה הבאת את זה? בכל ראיון היא רק אמרה עד כמה היא מאוהבת בו ורוצה להתחתן איתו

GM1988

Well-known member
בראיון מסוים עם בריטני יש קטע

שהיא מדברת על ג'סטין ודומעת מול המצלמות כמו ילדה קטנה. לא נראה לי שבחורה בוגדת הייתה מתנהגת ככה, לו זה היה מישהו שלא חשוב לה בחיים.

Shiri from the block

Active member
אני מסכימה אני לתקופה ארוכה לא האמנתי בכלל שהיא בגדה בו, אבל בוא נגיד שיש סיבה לכאן או לכאן למה היא כתבה את אבריטיים ולמה יש שם את הקטע: i may have made it rain please forgive me my weakness caused you pain and this song is my sorry היא בכל זאת מדברת על משהו שהיא עשתה ושהיא מבקשת עליו סליחה.

GM1988

Well-known member
יש בזה משהו

אי אפשר לדעת על איזו חולשה מדובר, יש לנו כבני אדם המון חולשות לדברים מסוימים. יכול להיות שמדובר בבגידה, ויכול להיות שלא. אולי גם קווין היה הבן אדם שהיא הייתה צריכה כדי לעבור כזה מהפך בחייה, ולפגוש את ג'ייסון.

Thiago

New member
היא בכתה כי היא הייתה אשמה, וזה מה זה שטויות

כי אלף, אז היא בגדה, כולם בוגדים, אפשר לחשובבב היא הייתה כולה בת 18, זה היה אבסורד אם היא הייתה מתחתנת עם המישהו הראשון שלה בלי נסיון בלי לחוות חויות ולי לעשות כלום ואז אחריי 10 שנים לגלות שהיא לא ראתה כלום, ואז היא הייתה בוגדת בו או הוא כמובן היה בוגד בה, והיה ילדים וזה היה דרמטי................. וב'- כן, הרבה מאוד קשרים רומנטיים מסתיימים בגלל חוסר התאמה במיטה. שום דבר שבריטני עשתה הוא לא משהו שעוד מליון אחרים עשו ועושים, גם לפניי 50 שנה.... וזה שכולם נכנסים ללחץ וישר עוברים למצב התקפה ששומעים שמישהו אמר שבריטני עשתה סמים או בגדה במישהו זה אחד הדברים הכי לא מובנים. אז מה היא מעשנת ג'ויינטים? יש מישהו שלא? יש מדינות שזה חוקי בהם אז מה היא עם עשתה קוק או אקסטה? זה כיף זה סבבה זה רק מוסיף לכל התמיד שלה לא רואה בזה שום דבר פסול

Thiago

New member
הסלבריטני של 2011 בריטני בגמר- תצביעו!!!!

האתר הרישמי של ערוץ אי! עורך משאל בין הגולשים, מי הסלבריטני לשנת 2011, ובריטני הגיעה לגמר ראש בראש נגד קטי פרי!!! אם בריטני תנצח, הם ייתרמו כמליון שקלים, לאיזה ארגון צדקה שבריטני תבחר! מתוך העדכון על בריטני: " גם אלה ששוללים אותה יכולים לראות בבירור שהקאמבק של בריטני הוא במלוא הודרו. היא נכנסה לתחרות במקום 8 והמשיכה לשלוט כל הדרך על לסיבוב האחרון. זה היה קרב קשה, אבל היא הצליחה לנצח את ריאנה (שהיגעה בסופו של דבר למקום רביעי) ולזכות ב57% מקולות ההצבעה. התוצאות ב26, יום שני. להצביע כאן!!!!!!

Thiago

New member
תמונות חדשות ממסיבת האירוסין

בחור אנונימי, שהיה במסיבת האירוסים של בריטני וג'ייסון הצטלם איתם והעלה לרשת את התמונות האישיות

למעלה