עדכונים 24/12/2011

Thiago

New member

GrapevineNoa

New member
סופסוף היא מחייכת כמו פעם!

החיוך העצום הזה, מלא השיניים שלה, איזה כיף! כמה זמן היא חייכה חיוך עצוב כזה זה אושר

Thiago

New member
נתוני מכירות מאכזבים מאוד לשנת 2011

United World Charts דירג את האלבומים שנמכרו ביותר בשנת 2011 FF הגיע רק למקום ה21 עם 1.4 מליון עותקים. במקום הראשון הגיעה אדל עם 14.3 מליון עותקים (שרוצים אז יכולים גם בשנים האלו שהכל פירטי) ליידי גאגא שניה עם 5.3 (למרות שחצי מזה חרטא כי היא מכרה את האלבום ב10 אגורות או משהו כזה) http://www.mediatraffic.de/albums-2011.htm

Shiri from the block

Active member
רק 1.4 מיליון בכל העולם?? או בארה"ב? אם זה בכל העולם זה ממש מוזר לי, כי אני לא מאמינה שלבריטני אין יותר מ 1.4 מיליון מעריצים ברחבי העולם...

Shiri from the block

Active member
|: הזויייייייייי צריך להעיר את כל ה 12 מיליון עוקבים שלה בטוויטר, מה נסגר?? זה לא שאני לא מאמינה לכם, אבל פשוט מוזר לי הסיטואציה שלבריטני אין יותר מ 1.4 מיליון מעריצים בכל העולם שיקנו את האלבומים שלה

RedOne8

New member
כי פולואו בטוויטר לא עולה כסף.

כן. כנראה שזה העולם שאנחנו חיים בו.

מה שכן מפתיע לדעתי

זה שלמרות הנתון הזה, בתקשורת פאם פאטאל כל הזמן מוזכר בתקשורת כהצלחה מסחרית. אולי בעיקר בגלל הסינגלים, אבל עדיין..

Shiri from the block

Active member
איך שאני רואה את זה היא כן קידמה אבל בלי קשר לקידום או לא, אני מאמינה שלבריטני יש יותר מ 1.4 מיליון מעריצים ברחבי העולם כמוני וכמוך שקונים את האלבומים שלה.. לא מדברת עכשיו על הקהל הרחב..

Shiri from the block

Active member
מעריץ של השנים המוקדמות אולי... כרגע אין שום דבר בבריטני שאתה אוהב... שום שיר, שום קליפ, שום הופעה..

Itzik200

New member
אפשר להגדיר את זה ככה אולי

למרות שיש שירים בודדים שכן אהבתי באלבום הזה ואת כל הקליפים האחרונים - אהבתי, כל הארבעה בטופ10 של כל הקליפים שלה. ועד לפאם פאטל אהבתי את האלבומים שלה, זה שאלבום אחד לא התחברתי אליו לא אומר שאני לא אוהב את בריטני של עכשיו את סירקס ובבלאוט אני ממש אוהב

קרפחוס

New member
מוזר ומאכזב,אבל לא כזה מפתיע

נראה לי קצת מוזר שהיא מכרה כל כך מעט,עם הקידום היחסי וכל מה שלווה את התקופה.בכל מקרה,מקווה שהיא תלמד לקח ותבין שהשם שלה לבדו כבר לא ממש מצליח להחזיק מכירות כמו פעם,אין מה לעשות.מצד שני,אם נשווה אותה למלא אמנים אחרים שהגיעו עד לאלבום השביעי,זה יחסית יפה אדל ממש הצילה את השנה וליידי גהגה-גם כן איכזבה אחרי כל הדיבורים שהניא דפקה על btw.

קצת מאכזב, אבל בסדר.

מקום 21 זה מאוד מכובד אחרי הכל, פאם פאטאל היה הצלחה גדולה. מבחינה מסחרית וגם מבחינת האיכות של המוזיקה.

למעלה