עדכונים 24/12/2011

Thiago

New member
"כך אני נעה" השיר הטוב ביותר לשנת 2011

במדור הפופ של מגזין רולינג סטון, דורגו 25 השירים הטובים ביותר לשנת 2011 ו HOW I ROLL נבחר למקום הראשון!! "בריטני חברה לצוות המפיקים השבדיים "Bloodshy and Avant" שהעניקו לה ב2004 את "Toxic" וב2007 את "Piece of Me", וכמו בשניי הפרקים הראשונים בטרילוגיה, מדובר ברעש זדוני ובעל תושייה של הילדה. כל צליל ואפקט שבוקעים מהמיקס- בריטני בולעת את המילה "speakerrrr", קצב "אצבע צרדה" דיגיטלי, מכונת תופים אמיתית המדמה ביטבוקסינג אנושי- בונים את המתח. אפילו יש עלילה: בחורה רגילה יושבת לבד בחדרה, חולמת על אורות מסיבה רחוקים, משתוקקת לברוח למקום בו היא יכולה להציג את הגביוניים שלה ולשתות טקילה באזור בו יש מוזיקה ואנשים צעירים וחיים. אולם, העולם האכזר והמיושן לא נותן לה להשתחרר, אז היא רק שרה על זה עם מכונות עד שהיא תהפוך למכונה בעצמה, כי רק הקצב באמת מבין אותה. הינה, זה הסיפור בשבילכם על מוזיקת פופ." HIR הוא אחד השירים שבריטני הכי אהבה להופיע איתו בסיבוב הופעות FF.

Thiago

New member
הDVD של FF מכר מעל מליון עותקים! הגיע לפלטינה

על פי הלייבל החדש של בריטני "RCA" הדיוידי Live: The Femme Fatale Tour, הגיע למעמד פלטינה לפי ספירה של איגוד תעשיית ההקלטה של אמריקה, ומכר למעלה ממליון עותקים!

theone24

New member
ואם כבר הDVD,

ואני מקווה שאני לא אשמע חוצפן, אבל מישהו מהזוכים בתחרות האחרונה כבר קיבל אותו? עדיין לא קיבלתי כלום בעצמי.

The Gloaming

New member
ביום רביעי רק שלחו אותם, בטח תקבל בקרוב

Thiago

New member
ג'יסון אלכסנדר, בעלה הראשון של בריטני פותח פה

ג'ייסון אלכסנדר שהיה נשוי לבריטני למשך 55 שעות בלבד, והתחתן איתה בכנסיית " Little White Wedding Chape" בשנת 2004, אומר למגזין US Weekly, שהוא לגמריי לא רגוע בעניין האירוסים החדשים של בריטני. "אני יודע שכולם רוצים שאני אהיה שמח בגלל זה, אבל אני לא. אני חושב שזה מזוייף ואני חושב שאנשים מפחדשים להגיד את זה". זה נראה בתמונות כאילו אין ביניהם קשר בכלל. הם נראים כאילו מישהו מביים אותם. זה נראה כמו תשובה לבית המשפט.- מעין סידור נחמד שבו היא מתחתנת עם המטפל שלה. ככה תמיד יהיה מישהו שישלוט בה. וזה ממש עצוב". בראיון למגזין STAR הוא מוסיף כי "האירוסין הם ממש בושה, וייסתיימו מהר מאוד." "אם הם באמת ייתחתנו, הם בטח ייתגרשו אחריי שנה או שנתיים, אבל בטוח הם לא יחזיקו מעמד יותר מזה." עוד הוא מוסיף כי הוא מרגיש שבריטני לא רצתה להסכים להצעת הנישואים של ג'ייסון טראוויק, אבל היא אולצה להתפשר עקב המצב בוא היא נמצאת. "אני חושב שבריטני בכלל לא מאושרת, אבל לא יודעת איך לצאת מכל הסיפור הזה. אני לא חושב שהיא אוהבת אותו בכלל". ג'ייסון טוען שלבריטני אין ברירה אלא להקשיב למה שאבא שלה וג'ייסון אומרים לה. לבסוף הוא גם פונה לבריטני ואומר לה שהיא יכולה לצאת מכל הזה אם היא באמת רוצה בכך.

STY

New member
נשמע כל כך לא אמיתי!!!

ואם זה כן אז הוא צריך להתאשפז במוסד לחולי נפש כי הוא סובל מהזיות קשות ומשיפוט לא נכון של המציאות. או שהוא סתם אכול מקנאה

GrapevineNoa

New member
גם אם הוא באמת אמר את זה,

הוא לא לכלך עליה מזמן מזמן כבר והיה דיבור על כך שהקשר ביניהם נותק לאחר החתונה המבישה הזאת? אנחנו מדברים על.. שמונה שנים? כן, אתה ממש יודע על מה אתה מדבר

YugiBoy

New member
jealous much?

למרות שזו כן אופציה, אבל לא יצא לי לתפוס את בריטני לשיחת נפש בזמן האחרון אז אני אבחר להאמין לה עד שיוכח אחרת.

Thiago

New member
ג'סטין טימברלייק מדבר על בריטני!!!!!

או יותר נכון על הזמן בו הם נפרדו! במסגרת התכנית של ערוץ אי! " סיפוריי הוליווד", שנעשתה על המפיק Timbaland, ג'סטין מדבר למה הוא הקליט את השיר "Cry Me A River". למרות שהוא לא אומר מפורשות את השם "בריטני", אפשר להבין בין השורות על מי מדובר. ג'סטין אומר: " הייתי באמצע שיחת טלפון, שבוא נגיד, לא הייתה השיחה הכי נעימה שיש. נכנסתי לסטודיו והוא (המפיק טימבלנד) יכל לראות שאני כועס. טימבלנד אומר: " הוא הלך להופעה וראה את בריטני, ובריטני דיברה עליו בהופעה והוא ממש התעצבן מזה. ואני הייתי כזה "גבר, אל תחשוב על זה", והוא( ג'סטין) אמר לי " אני לא מאמין שהיא עשה לי את זה!" ואז הוא עשה לי "You were my sun, you were my earth" (מילות השיר). מדקה 00:42 הוידאו

STY

New member
אף פעם לא נדע באמת מה קרה שם ?!

מה היא כבר יכלה לעשות לו ? ומה אתם חושבים שהיא אמרה שכל כך עיצבן אותו...

spiceupmylife1

New member
לפי Cry me a river של ג'סטין

היא בגדה בו ואז באה ההתנצלות של בריטני Everytime שבאמת שני אלה שירים מעולים לדעתי שקשה שלא לקחת אותם כעל הפרידה שלהם. עם כל אהבתי לבריטני אני מאמינה לגרסה של ג'סטין

Thiago

New member
היא בגדה בו עם וויד רובזון (הכיראוגרף שלה)

וג'סטין גילה את זה במקרה כדרך אגב במקרה במכתב שהוא מצא שהיא כתבה לוויד. ההשפלה שלו הייתה עוד יותר גדולה כי כולם ידעו את זה מסביבתם, חוץ ממנו חחחחחח

Thiago

New member
ליקוט פיסות מידע עם השנים....

וחוץ מזה שזה סופר בכל מיני מקומות... אבל זה שבריטני בגדה בו זה ממש לא בגד "חדש" :)

למעלה