עדכונים 19.7

Over To You

New member
אוקי הבנתי זה לא מהקליפ...

אבל מרחוק כבר אפשר לראות שזה הפנים שלה.. לפי תווי פנים וכאלה.. וגם לפי הגוף... וכמו שאמרתי אולי זה איזה צלם פפרצי או סתם תמונות שחברים או קרובים צילמו...

SuperShiro

New member
כן! בריטני אכן מצלמת, ברגעים אלה ממש,

את הוידיאו קליפ לסינגל החדש שלה. זה נמצא בכל מקום, כל אתר ואתר מדווח על הידיעה, הנה חלק מהידיעות והתרגומים. נוסף על כך X17 דיווח ברגעים אלה ממש כי, בריטני ספירס אכן מצלמת וידיאו קליפ חדש. בריטני שהתה במלון "ארבע העונות" ליל אמש ועזבה מוקדם בבוקר, עם רקדניות הרקע אשר הופיעו איתה בסיבוב ההופעות הקצרצר והאחרון, למחסן בעיר בלוס אנג'לס. X17 מדווחים כי כרגע הצוות נמצא בהפסקת צהריים, אך הם יחזרו לצילומי הקליפ בקרוב.
UsMagazine.com confirms that Spears, 25, is shooting a new music video in an L.A. warehouse today. The video is her first in two years and is reportedly for her new single, "Get Back." This email was sent out earlier in the week: quote: ________________________________________ Casting music video for major recording star! Please reply with a photo with your age, height and other specifics if you’d like to be an extra in a one day music video for an established major pop music star. We’re looking for attractive, hip, fashionable, and enthusiastic people ages 21 to 30 to act as bar patrons. The shoot hours will be 12 PM to 12 AM. Compensation is pro bono, however, food and drinks will be provided. This is a one day shoot with a fun and lively crew. A good time will be had by all! This is a great opportunity to be an extra in a big music video with a very well known artist. A confidentiality agreement must be signed if you are chosen. Reply to [email protected] ________________________________________
תרגום UsMagazine.com מאשר כי ספירס, 25, מצלמת וידיאו קליפ חדש במחסן [?] בלוס אנג'לס. הוידיאו קליפ הוא הראשון שלה מזה שנתיים, ומצולם עבור הסינגל החדש שלה המדווח כ "Get Back". מצלמים וידיאו קליפ עבור כוכב/ת מוזיקה גדול/ה. בבקשה החזירו תגובה עם תמונה ועם גיל, גובה ופרטים נוספים אם אתם מעוניינים להשתתף ביום צילומים אחד של וידיאו קליפ עבור כוכב/ת פופ מבוסס/ת וידוע/ה. אנחנו מחפשים אחר אנשים מושכים, בעניינים, אופנתיים, ונלהבים בטווח הגילאים 21 – 30 בכדי שישחקו תפקיד של פטרוני [בעלי] בר. שעות הצילום יהיו בין 12 בבוקר ל 12 בלילה. אוכל ומשקאות יסופקו. זהו יום צילומים אחד עם צוות מחייה ומהנה. ההנאה מובטחת! זוהי הזדמנות ליטול חלק בצילומי וידיאו קליפ עם אמן מאוד מוכר. על הסכם חשאיות יש הכרח לחתום במקרה ונבחרת. טוב נו
זה שקוף שמדובר בבריטני. איזה עוד אומן פופ מבוסס, מאוד מוכר, ידוע בקנה מידה גדול מתחנן כעת קאמבאק?
Starpulse has reported the news also Britney Spears shoots a top secret video. Britney Spears is getting serious about her comeback - she's shooting a top secret video in Los Angeles. The Toxic singer has reportedly sworn her aides, friends and backing dancers to secrecy about the project, but word has spread the video will be for new song Get Back. 3 CommentsIndia
תרגום בריטני ספירס מצלמת וידיאו קליפ סופר סודי. בריטני ספירס נעשית רצינית באשר לקאמבאק שלה – היא מצלמת וידוא קליפ סופר סודי בלוס אנג'לס. הזמרת הרעילה השביעה, כמדווח, את עוזריה, חבריה ואת רקדני הרקע שלה לסודיות בנוגע לפרויקט, איך שמועה נפוצה כי הוידיאו יצולם עבור שירה החדש "Get Back".
Britney Spears is shooting her first music video in two years, according to one of her dancers' official Myspace.com page. Today on her blog, the dancer wrote an entry entitled "BRITNEY SPEARS MUSIC VIDEO" which stated "SO...YES...TODAYS THE DAY!!! WERE SHOOTN MISS BRITS 1ST VIDEO OFF HER NEW ALBUM....ITS GOING TO BE HOTTTT!" The dancer was one of four dancers for Britney during her House of Blues "M+M's" mini tour. UPDATE: An inside source tells us that paparazzi have swarmed the outside of the building where the shoot is taking place. Keep it here for all the latest updates.
תרגום בריטני ספירס מצלמת את הוידיאו קליפ הראשון שלה מזה 2, על פי ה MySpace של אחת מרקדניות הרקע שלה. "אז...כן...היום זה היום! אנחנו מצלמים את הוידיאו הראשון של מיס בריט לכבוד האלבום החדש שלה...לא יכולה לספר לכם פרטים אבל מה שאני כן יכולה להגיד זה שזה הולך להיות לוהט!. .....היזהרו....היא חוזרת בעוצמה!!! אתם לא מוכנים!!!!!". הרקדנית הייתה אחת מ 4 רקדניות הרקע של בריטני במהלך סיבוב ההופעות הקצרצר שלה ב "House Of Blues". עדכון – מקור פנימי מדווח לנו כי צלמי פפראצי מקיפים את חלקו החיצוני של הבניין בו הצילומים מתקיימים. הישארו איתנו בכדי לקבל את כל העידכונים החדשים.

Over To You

New member
אמאא

זה כל כך פתאומי! לא נראה לי שהיא עוד רזתה לגמרי מההריונות :S

Brit22k

New member
ואוייי מצויין!!!!!

אני פשוט בשוק שזה קורה!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףף!!!!
ואוי הלה חדשות מדהימות! תחשבו על זה שממש ברגעים הלה בריטני מצלמת קליפ חדש

YugiBoy

New member
חדשות מרעישותתת!! ויש לי

כמה דברים להגיד לך! 1. ממש תודה, את תמיד משקיעה, מוציאה מידע מכל האתרים, מתרגמת אם צריך, לא חוסכת בשום פרט! כל כך תודה! 2. מסכנה בריטני, היא תצא, יהיו כל כך הרבה פפראציז בטח..
3. וואיי איזה כיףףףףףף !!! ולחשוב שנראה את זה עוד כל כך הרבה זמן! ושלא יהיה מייקינג דה וידאו!
4. באמת לחשוב שעכשיו בריטני עובדת על זה... שהתמונות פשוט עוברות אלינו כמעט אונליין...(הפפראצי
)

SuperShiro

New member
../images/Emo3.gif

1. חח בבקשה
העונג כולו שלי
2. לצערי אני יכולה לומר שהיא כבר רגילה [ראה תמונה]. 3. לא נורא, העיקר שיהיה קליפ
4.
אני מחכה לוידיאו, בטח ל X17 יהיה אחד, אבל הם איטיים

SuperShiro

New member
תמונות ראשונות מאתר צילומי הקליפ

לא, לא רואים את הסט ואיך הוא נראה, רואים רק בריטני אחת מ ד ה י מ ה

Brit22k

New member
הפפרצי ההלה כאלה מעצבנים!

גם ביום כזה הם חייבים להפריע
אבל בריטני נראת טוב
חחחח....

candyheart

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

איזה התרגשות! אני לא עומדת בזה! ניראית מדהייייים!

oved16

New member
ואווו כמה חיכינו לרגע...

הזה והוא סוף סוף הגיע. היא נראית מדהים!

Brit22k

New member
תקשיבו!

אני משתגע פה חחח אני לא יכול ללכת לישון כי אני לא ירדם עד שאני יראה את הקליפ! חחח אבל לא סתם רציתי להגיד....: שאני כל כך שמח שסוף סוף הגיע הרגע המקסים הזה ! ואני רק רוצה לאחל לה בהצלחה ולהגיד שאני חולה עליה!!
קובי

YugiBoy

New member
אני מניח שכולנו נאחל לה בהצלחה...

אבל את הקליפ לא נראה בזמן הקרוב |בוכה|. מה שכן, בטח ידלוף השיר בקרוב ....! מעניין אם בכל זאת הם סגרו עם MTV שיחכו בפנים ויעשו מייקינ דה וידאו...סורי שאני חופר עם זה חח

Brit22k

New member
../images/Emo6.gif זה בסדר גם אני אוהב לראות את זה ב- MTV

זה כל הכיף לראות מה הולך מאחורי הקלעים והיא עושה מה זה צחוקים חח ואני מצטער שגם אני חופר אני פשוט מתרגש ואני לא מסוגל ללכת לישון...!!!!!

למעלה