עדכונים 19.7

tali44

New member
יווו ליבר, תירגעי מאמי....

את לא 'חברה' בפורום של MCR ואת חושבת שאנחנו מטומטמים... את נרשמת עכשיו (יולי 2007) רק כדי להשמיץ את בריטני, אז תהני לך. למה את חושבת שכל העולם חייבת לחיות ע"פ האידיאלים שלך? את שטלטנית, ואת חושבת שרק את יודעת מה נכון ומה לא, שכל האנשים בפורום הזה מטומטמים ורק את חכמה, את חושבת שאת יותר טובה מבריטני ובקיצור, את חושבת את עצמך אלוהים. אז סורי ביי ביי, את לא יכולה להשטלת על כולם, ולא תצליחי לשנות לנו את הדעה. את סתם מבזבזת זמן בלשנוא (או שזה בעצם תחביב?) יודעת מה הכי טוב? תאספי לך תומכים ולכי מחוץ לבית של בריטני ותפגיני, אמריקה היא מדינה דמוקרטית. אני בטוחה שתצליחי. אההה ובדרך, תבקשי מברינטי חתימה בשבילי,
...

YugiBoy

New member
איך לא חשבנו על זה בעצמנו ../images/Emo12.gif

כל כך עמוק מצידך...

tali44

New member
הקדשה ישירות מבריטני:

(הרעיון נגנב מ- 'יוגי בוי'
)

xtina 4 ever

New member
אה טוב..../images/Emo210.gif

כשתתבגרי, תפסיקי להיות וואנבי ותביני מה זה "טעם אישי"- אולי, אבל רק אולי תהיה לך זכות דיבור. בינתיים, את יכולה להמשיך להיות "מאאאאגניבה פריקית קשוחחההה666" במקום אחר, כי פה כבר מסריח מוואנביזם בגללך. ביי.

Brit22k

New member
היית מת יכשל!!! ../images/Emo3.gif

היא תחזור ובגדול חכי חכי ! ואת עוד תשמעי את השירים שלה אני מבטיח לך!!!!

בסוף נראה לי יותר אמין ש....

האלבום כבר נדחה ל2008.הערפל שעוטה אותו כבר נהיה מפחיד-אף אחד לא יודע מה קורה איתו באמת(מיליון שמועות ובקושי הכחשות) או עם הצוות של בריטני,אף אחד לא יודע האם הוא מוכן או לא(ואני בטוח שלא קשה היה לבריטני לומר באתר הרשמי "האלבום מוכן"),אפילו הוידאוקליפ מצולם תחת מעטהחשאי(למה אין הודעה רשמית).למה לא מודיעים שום דבר רשמי לגביה?הקאמבק הזה ממש לא מתחיל ברגל ימין...יאללה בריטני תתחילי לשחרר קצת מידע אמין.יש לך אתר רשמי כבר די ממזמן יהיה נחמד לעדכן אותו עדכונים של ממש ולא במכתבים מטומטמים וחסרי פואנטה.

oved16

New member
ET מאשרים שבריטני מצלמת קליפ חדש...

ET confirms that Britney is shooting her new music video ETOnline.com: BRITNEY SPEARS almost took it all off on Wednesday -- impulsively stripping down to her bra and panties with a female friend in Malibu, CA. To see more exclusive pics of the star prancing about in her skivvies, go to www.x17online.com. Sources tell ET that Britney is actually shooting a brand new music video in Los Angeles Thursday -- as rumors swirl she may perform at the MTV VMA's this September. ET reported earlier that the partying pop star will also host the grand opening of LAX nightclub at the Luxor Hotel in Las Vegas. Club promoters tell ET exclusively that the pop princess is confirmed to make an appearance at the new club, which opens its doors to the public for the first time on Friday, August 31. Britney had previously hosted a New Year's Eve bash at PURE in Las Vegas. The success of that event prompted organizers to book her for the new opening. Most recently, the "Toxic" singer also proved to be a huge draw for other club venues with her short string of performances at the House of Blues. Ubritney.com

oved16

New member
גם UsMagazine.com מאשרים...

UsMagazine.com confirms that Spears, 25, is shooting a new music video in an L.A. warehouse today. The video is her first in two years and is reportedly for her new single, "Get Back." מנהל האתר BreatheHeavy.com פירסם גם אימייל שנשלח בתחילת השבוע. This email was sent out earlier in the week: Casting music video for major recording star! Please reply with a photo with your age, height and other specifics if you’d like to be an extra in a one day music video for an established major pop music star. We’re looking for attractive, hip, fashionable, and enthusiastic people ages 21 to 30 to act as bar patrons. The shoot hours will be 12 PM to 12 AM. Compensation is pro bono, however, food and drinks will be provided. This is a one day shoot with a fun and lively crew. A good time will be had by all! This is a great opportunity to be an extra in a big music video with a very well known artist. A confidentiality agreement must be signed if you are chosen. Reply to [email protected] BreatheHeavy.com

In Rehab

New member
אולי שיחררו הודעה לכל העיתונים?

לדעתי,הסינגל הבא ייצא יותר מהר ממה שחשבנו...

Brit22k

New member
יש! ../images/Emo9.gif

סוף סוף הגיע הזמן ואווי אני מה זה מחכה לראות את הקליפ

SuperShiro

New member
אממ זה לא הגיוני שזה מצילומי הקליפ.

כל הדיווחים טוענים שהקליפ מצולם בבניין [ExtraTV גם מדווחים כי פפראצי נמצאים בכל מקום, מקיפים את הבניין בו מתקיימים הצילומים]. פה הצילומים הם על יאכטה בים. חוץ מזה, אני בכלל לא בטוחה שזו בריטני, התמונה לא מספיק ברורה.

Brit22k

New member
המ.... המ..... :-O

חחחח גם לי אין מושג... זאת הפעם הראשונה שאני רואה את התמונה הזאת ...!! איפה מצאת את התמונה ?..

Over To You

New member
במייספייס של איזה מעריץ

גם הוא לא יודע מאיפה זה חח אבל זאת בטוח בריטני... יש את השיער השחור והקשת והמשקפיים חח והיא גם די דומה לה.... היא נראת איך שהיא נראת בימים אלו לא?... אולי זה איזה צלם פפרצי בר מזל :S

SuperShiro

New member
אולי זו היא, אבל זה בטוח לא מצילומי הקליפ.

כפי שכתבתי כמה הודעות מתחת, הצילומים נערכים בבניין בלוס אנג'לס, לא ביאכטה בים
בהנחה וזו כן היא, אלו לא תמונות מהוידיאו קליפ
חוץ מזה, כמו שכבר כתבתי, אני בכלל לא בטוחה שזו היא. הפנים שלה מרוחקות מדי וקשה לראות.

למעלה