עדכונים 18/12

ITS ORI BITCH

New member
כן...

בתקופת OOPS(?) היא הייתה ממש שחיפה, אני זוכר עוד את ההופעה עם אירוסמית בספורבול היא הייתה כלכך רזה, הייתי בשוק שראיתי את זה. חוץ מזה שתמיד יש שמועות כאלו. ולא נראה לי שהיא באמת התכוונה לזה שאומרים/אמרו שהיא רזה מדיי זה סתם דוגמא לבריטניז שיימלאס, ולכל הצורה של השיר, לא?

SuperShiro

New member
לא../images/Emo3.gif מה הקשר בכלל בין

יותר מדי שמנה ויותר מדי רזה לחסרת בושה?
חסרת בושה מכוון יותר למקרים כמו מקרה התחתונים, הקרחת, החגיגות וכדומה. יותר מדי שמנה יותר מדי רזה מכוון בעצם לתקופה של אחרי ההריון השני, מאז המראה שלה אף פעם לא סיפק את הצהובונים - פעם נכתב שהיא שמנה מדי, ופעם נכתב שהיא רזה מדי.

xtina 4 ever

New member
אף פעם לא כתבו שהיא רזה מדיי.../images/Emo210.gif

כתבו שהיא עושה דיאטות וכו', אבל לא נכתב שהדיאטה השפיעה והיא *רזה מדיי*.

כן כתבו אני רק לא זוכרת מתי זה היה..

קראתי את זה איפשהו ואמרו שהיא רזה מידיי שהיא אנורקסית בלה בלה בלה אוכלת רק ירקות מעוכים וכל השיט הזה

נו כן

אני יודע שזה משפט מנוגד בכוונה בשביל שהוא יהיה מגניב, אבל סתם העליתי את הנושא הזה...

עדידי15

New member
השרירי בטן בסלייב!../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

הגוף שלה שם מושלם! והשרירי בטן שלה זה הדבר הכי יפה שיש
.

theone24

New member
../images/Emo45.gif היא נראית מעולה שם...וגם ב...

Boys היא נראית מעולה, והריקוד שם מגניב. מעולם לא אהבתי את השיר, לא בגירסת הרמיקס ולא בגירסה הרגילה, אבל הקליפ שלו הוא בין היפים שהיא עשתה.

הולי 2

New member
גיא פינס שידר את הקליפה החדש!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה יפה זה היה לראות את הקליפ על הטלויזיה!! גיא פינס השווה את בריטני לבר רפאלי ששניהם כביכול הכריזו מלחמה על צלמי הפאפארצ'י ואמר שבריטני לא מבינה מה רוצים ממנה.....

Nofar20079

New member
/tapuzforum/images/emo207.gifסאם זה אוסאמה??

קראתי עכשיו את השטות של וואלה! שהם אומרים שבריטני הולכת להתחתן עם ערבי בשם אוסמה לופטי , שקורא לעצמו ``סאם``! מה סאם ערבי??

YugiBoy

New member
כבר דיברנו על הדברים האלו...

לפי מה שהבנתי זה לא בדיוק שקר...אבל לא כל האמת...הכוונה, יש משהו מאחורי זה. בכל מקרה אני אחכה שמישהו שמבין יותר יענה

למעלה