עדכונים 18/12

בקטע הזה של הריקוד אם תשימו לב

כשהיא אומרת shamless זה נראה כאילו היא צוחקת בהתפדחות כזו
אני מכיר את הצחוק הזה שלה
גם כשממש ממש מתחיל השוט של הריקוד והיא כזה מקפצצת רואים שהיא מסתכלת קצת הצידה כזה ודופקת מזה חיוך, כמעט נשפכה מצחוק.. חח זה עושה לי טוב לראות את זה! ואגב - בריקוד הכי אהבתי את הקטע שהיא פתאום (בלי קשר) עושה את הסיבובים המהירים האלה. ובקשר להערות של הבמאי- תמיד כיף לקרוא איך האנשים המקצועיים באמת משבחים אותה על המקצועיות שלה.

0rin

New member
../images/Emo210.gifפשוט כיף היה לקרוא את מה שהוא אמר ../images/Emo13.gif

SuperShiro

New member
אתם יכולים להיות חלק מעטיפת הסינגל החלופית של

Piece Of Me [יש כאמור עטיפה נוספת שכבר הובאה לפורום בעבר]. כל שעליכם לעשות הוא לשלוח תמונה שלכם, בגודל של 200 על 200 פיקסל, ולשלוח את זו לכתובת האימייל הבאה הזו,[email protected] המקום כמובן מוגבל, והתמונות יבחרו בשיטה של כל הקודם זוכה. כאשר הכנת עטיפה זו תושלם, היא תהיה זמינה להורדה. אני מזכירה שוב, העטיפה הזו לא באה על חשבון עטיפה הסינגל שכבר הובאה לפורום בעבר, ובכלל, לא כל כך הבנתי האם העטיפה החלופית הזו תהיה עטיפת הסינגל כאשר אפשר יהיה לרכוש אותו עם העטיפה הזו ב אמאזון, למשל, או האם זו סתם עטיפה חלופית שאפשר יהיה להוריד מהאתר [או שאולי תנתן האפשרות להוריד אותה יחד עם הורדת השיר מ iTunes למשל
]. מסובך מסובך

YugiBoy

New member
זה אתר רשמי שלה?

למה הם לא שמו את המבצע באתר הרשמי של ג'ייב (בריטני דוט קום)? ולא היה כתוב שם שהתמונות יופיעו על סינגל או משהו....

SuperShiro

New member
וידיאו חדש וחמדמד של בריטני מאתמול,

עורכת קניות [לקראת חג המולד?]. אני יודעת שאולי יהיה לכם טיפה קשה להתרכז בוידיאו עצמו עקב הוידיאו מ Piece Of Me שנמצא בחתימה של ג'ורדן, אבל תשתדלו בכל זאת
היא נראית טוב! דרך אגב, מי שנמצאת איתה עונה לשם קלארה והיא העוזרת החדשה שלה.

candyheart

New member
איזה שקט יפה!

מאיזשהי סיבה הצלמים לא צעקו ועצבנו-ואני ממש אוהבת את זה! הרבה יותר כיף לשמוע את הנעליים שלה מאשר את השאלות המעצבנות וחסרות הסיכוי שלהם. קלטו את המבט שהיא דופקת כשהאידיוט הזה מתקרב אליה
וזה גם נורא חמוד שאיזה ילדה אומרת "תראו,זאת בריטני ספירס!" ובריטני נותנת חיוך קטן.
דרך אגב...מעניין למה בימים האחרונים בריטני מסתובבת רק עם העוזרת ולא עם סם ואלי...?

YugiBoy

New member
ווירדי...

אף פעם לא ראיתי וידאו כזה...כל כך שקט, שמצלמים אותה עושה כזו דרך... אני חושב שהיא אמרה להם שהיא תתן להם לצלם אותה ושיעזבו אותה......... הרבה מאוד מסרטוני הפפראצי מבוימים..הם נותנים להם לצלם אותם, כדי שיקבלו מה שהם רוצים ויעופו.... והילדה שצועקת הינה בריטני ספירס ממש חמודה
איזה כיף למעריצים שגרים בסביבה שלה ויכולים להתקל בה ברחובו להגיד לה מילה טובה

Over To You

New member
חחח...

כל הוידיאו זה טיק טיק טיק טיק טיק טיק טיק טיק טיק טיק בשקט................. לוק איטס בריטני ספירס! *חיוך* ביי ביי....... XD

../images/Emo207.gif זאת בריטני?!!?!? מקווה שכן

http://youtube.com/watch?v=2En-Nbay4TU כי זה נראה טוב וזה דומה אבל זאת היא? לא ממש נראה לי כי אף אחד לא שמע על זה

YugiBoy

New member
וואו זו היא../images/Emo70.gif

כמעט האמנתי שזו היא...היא מאוד דומה.. היא עבדה על ריקוד והופיע אותו בסגנון של בריטני וגם עם התנועות הנכונות.... השיער חלק מידי והגוף טיפה שונה... התפאורה מצחיקה...זה ממש נראה אמיתי חח...

SuperShiro

New member
לא אמיתי.

אבל ניסיון נחמד. וגם, נצל"ש זה ניצול שרשור. להבא תנצ"לש בבקשה לשרשורים לא פעילים או שפשוט תפתח שרשור
ותנצל"ש אליו. שרשור העידכונים היומי הוא אחד השרשורים היותר פעילים בפורום ולא אליו אמורים לנצל"ש.

הולי 2

New member
אתה צודק,לעולם בכל הקרירה שלה לא אמרו היא רזה

תמיד דיברו על זה שיש לה את הבטן הכי ישרה ושכולם רצו בטן כמו שלה אבל רזה מדי? בחיים לאאאא

YugiBoy

New member
היא לא יכלה להגיד

שאומרים שהיא שמנה מידי... אז היא אמרה את זה בדרך הזו...זה מוסיף להפכפכות שהיא מנסה להצביע עליה... ובכללי, לדעתי בכמה מהתמונות של ההופעה עם הנחש בVMA (סלייב) הגוף שלה נראה על גבול השואתי.. היא מאוד רזה שם
אני עד היום מחייך כשאני רואה איך הם ניסו לגרום לחזה שלה להראות גדול יותר ודחסו את הבגד\חזיה או מה שזה לא יהיה...
אגב הופעה מדהימה
אני מת עליה...

Bright Unicorn

New member
אמרו

אני זוכר שאמרו שהיא רזה מדי ומוכרת אידיאל רחוק מן המציאות וקשה להשגה, בעיקר באמריקה... אבל הם חולים עליה למרות הכל, היא הבייבי שלהם. כך הם מרגישים לפחות :)

למעלה