עדכונים 18/12

SuperShiro

New member
../images/Emo6.gif החלק של "שקית של חייזרים" בטח עזר

להם לתרום לאמינות השמועות.

הולי 2

New member
לא נכון, אמרו שהיא חזרה לכושר והיא נראית בריא

כי עד ההופעה אצל לטרמן במשך שנתיים רק צחקו עליה שהיא שמנה והיא מנצלת את ההריונות לאכול ג'אנקפוד אף פעם מעולם לא אמרו שהיא רזה מדי או סובלת מאנורקסיה כמו ניקול ריצ'י או אשלי אולסן.....

SuperShiro

New member
בטח שכן, ועדיין יש שמועות כאלה מדי פעם.

על "הדיאטה המסוכנת של בריטני" או על כך ש "בריטני אנורקסית כבר מגיל 16" או על "הבולימיה של בריטני" ועוד כל מיני שטויות מהזן הזה. אלו אפילו כתבות שהיו כתבות השער של כמה מגאזינים.

הולי 2

New member
לא נכון, תתקן את עצמך יש שמועות על הרעבה או ע

על זה שבריטני עשתה שאיבת שומן והכל אבל עדין בחיים מעולם לא אמרו שהיא רזה יותר מדי או שהיא אנורקסית! כל אלה רק שמועות כמובן ובריטני לא רזה מדי ולא אנורקסית....

Kryptonite

New member
ברור שהרוב התלהבו

אבל גם פורסמו כתבות, קצת אחרי.. על הדיאטה החולנית שלה, שהיא רזתה יותר מידי בקצת מידי זמן וכו'

זאת לא הופעה של ממש (יעני של שיר)

היא סתם עשתה שם איזה חלטורה עם לטרמן, בתאכלס היא הייתה שם כדי שיראו איזה מדהים היא נראית ושידברו על זה. וכמובן יום אחרי היא הודיעה על הגירושים ואז בכלל פינטזנו על קאמבק מהסרטים... והנה
http://youtube.com/watch?v=JqCyyODRHDY

שקית חייזרים../images/Emo6.gif?

חח WTF. ו-וואלה נכון, אני באמת עכשיו נזכרתי איך כולם היו בשוק מכמה שהיא היתה רזה שם.

SuperShiro

New member
Piece Of Me הוא השיר ה #4 הטוב ביותר

שיצא השנה, על פי המגאזין האנגלי, "The Observer", שכזכור לכם [או שאולי לא
] השווה בין האלבום של בריטני לבין X החדש של קיילי מינוג, ולאחר המחמאות הרבות קבע כי Blackout הוא אלבום מדהים וחדשני. הנה הרשימה [לקראת סוף הדף].

האמת

ששמעתי כמה פעמים את "X" של קיילי ואני לא מבין למה הקטילות האלה, הוא אלבום מעולה... הפקות לפנים והשירים קליטים ומעולים. אם אהבתם את Blackout, רוב הסיכויים שתאהבו גם את האלבום הזה. ובקשר למקום ה-4 - מברוק!! שיר תותח No doubt 'bout it
ואתם לא מבינים איך אני חורש כמו בהמה על הקליפ
נראה לי ראיתי אותו בלופים כבר איזה 200 פעם..
I can't help it! rescue me!
she's freakin perfect

SuperShiro

New member
ויין אשיים [הבמאי של Piece Of Me] מחמיא

לבריטני, בראיון למגאזין "People".
לאחר ההצצה לקטע מהוידיאו קליפ החדש של בריטני ספירס, "Piece Of Me", הבמאי, וויין אשיים, מציע כעת מעט תובנות על איך הייתה העבודה עימה בשנית. ספירס מקבלת אך ורק ציונים לשבח, על פי הבמאי, אשר ביים בעבר וידיאו קליפים עבור מטאליקה, פיית' היל, מדונה ועוד. "על הסט", אומר אשיים על ספירס, "היא הייתה מאוד מקצועית, התרגשה לעבוד והייתה יפיפייה כתמיד. התרשמתי מהריכוז שלה בזמן שעשתה את הכוריאוגרפיה עבור הריקוד בעצמה. כוח הסבל שלה היה יוצא מהכלל, היה לנו יום ארוך.". הוא מוסיף, "היא כמעט והחזיקה מעמד יותר ממני, וזה מדהים! זה היה תענוג לעבוד איתה בשנית.".

candyheart

New member
כפרעליו!

כבר החלטתי שאני אוהבת אותו כהוא דיבר עם x17-הוא נראה אחלה בן-אדם.וכ"כ כיף לשמוע אותו מדבר ככה על בריטני,למרות שכל מי שעובד איתה אומר עליה דברים טובים-במיוחד כמה שהיא מקצועית.אבל עדיין-הוא ממש החמיא לה,וזה תמיד כיף לקרוא. והיתה לי הרגשה שהיא עשתה את הכראוגרפיה של הקליפ...אלה היו תנועות ממש בריטניות כאלה.כל הכבוד לה! רואים שבהחלט יש לה את זה.

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif בעיקר הקטע בשירותים, בו היא עושה

תנועה מצחיקה כזו עם היד על הראש.

למעלה