עדכונים 18/12

עדכונים 18/12

הפורום יבש
תתעוררו! אגב, זוכרים שבריטני אומרת ב-Piece Of Me "I'm miss she's too big now she's too thin" אז תמיד שקראתי את השורות האלה שאלתי את עצמי מתי בדיוק היא היתה רזה מדי? אני לא זוכר תקופה שהיא היתה רזה מדי, היא תמיד הייתה בשרנית מאוד עם גוף בריא ושרירי. מישהו יודע מתי בריטני היתה רזה מדי בעיני התקשורת? בכל אופן ראיתי את התמונה הזאת
ופה היא ממש נראית על סף אנורקסיה.
תראו את הידיים! זה כנראה מהתקופה של Oops ובתקופה ההיא לא התעניינתי בה...

בילבורד: Blackout האלבום הכי טוב שיצא השנה

על פי הגולשים. (תודו שהכותרת^ עצמה לבד נשמעת יותר טוב
) באתר של הביבלורד נערך סקר כשיותר מ-16,000 אלף אנשים השתתפו בו, ובריטני (כמובן) הגיעה (ברור) למקום ה-1 (מן הסתם) בהפרש עצום מכל השאר. (כאילו דה!) הרשימה המלאה
1. Britney Spears, "Blackout" (Jive/Zomba) :O
2. Bruce Springsteen, "Magic" (Columbia/Sony) 3. RBD, "Empezar Desde Cero" (EMI) 4. Backstreet Boys, "Unbreakable" (Jive/Zomba) 5. Kelly Clarkson, "My December" (RCA) 6. Ashley Tisdale, "Headstrong" (Warner Bros.) 7. Vanessa Hudgens, "V" (Angel) 8. Josh Groban, "Noel" (143/Reprise/Warner Bros.) 9. Avril Lavigne, "The Best Damn Thing" (RCA/RMG) 10. Josh Groban, "Awake" (143/Reprise/Warner Bros.) לדעתי לפי הרשימה אפשר לראות שזה סקר של "למי יש הכי הרבה מעריצים?" ולא "מהו האלבום הכי טוב יצא השנה?".. אבל שיהיה, גם זה משהו

מסכימה..../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

בהתחלה שקניתי חשבתי שהאלבום בסדר אבל עכשיו ככל שאני שומעת אותו לדעתי זה אלבום מעולה.

0rin

New member
../images/Emo210.gifבאמת מגיע לה...אני אוהבת כל שיר באלבום

theone24

New member
זה באמת נכון.

לא זכור אלבום יותר טוב ממנו שיצא השנה... וחוץ מזה מגיע לאלבום כל פרס או כינוי טוב שהוא יקבל כי הוא מצויין...

YugiBoy

New member
מתי RBD הספיקו להוציא דיסק חדש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני רוצה לשמוע

Just Anna

New member
חודש שעבר אם אני לא טועה ..

ויצא גם קליפ וסינגל חדש
קוראים לו INALCANZABLE
http://es.youtube.com/watch?v=vPiop9fcUB8

עדכון: Blackout באמריקה + POM במצעדים

Blackout
אני לא יכול להגיד כמה הוא מכר בוודאות, אבל השבוע המכירות שלו עלו קצת. ב-HDD הוא אפילו היה בהתחלה במקום 45 (שזאת עלייה משבוע שעבר) מעל קארי אנדרווד, ועכשיו הוא יצא משם. אבל המכירות השבוע יותר טובות משבוע שעבר, זה אומר ש-POM כנראה כבר מתחיל להשפיע קצת.
Piece Of Me
עלה ב-ITUNES ממקום 16 ל-13! וברדיו הוא ממשיך לעלות ולקבל יותר השמעות
כנראה יהיה טופ 40 בבילבורד שבוע הבא...

אמאל'ה../images/Emo12.gif

NOW IN: 54.56% LW TW artist / album label power index 1 1 JOSH GROBAN REPRISE 414,088 NOEL איזה מכירות ענקיות! WOW... מזמן לא ראיתי דבר כזה, וזה עוד לא ממש כריסמס (רק בשבועיים הבאים) בכל אופן איגלס (אלה ש"גנבו" מבריטני את המקום הראשון , זוכרים?) עכשיו מקום שני עם איזה 250 אלף עותקים.. אז שלא תחשבו שהיא הפסידה לסוג של כריס בראון או ג'סיקה סימפסון. זאת חתיכת להקה!

רולינגסטון: Piece Of Me דורג כאחד מהשירים הכי

טובים שיצאו השנה. (זה רק אני או שהוא בקושי יצא בכלל
) למי שלא יודע, Rolling Stone זה מגזין מוזיקה מאוד מוערך באמריקה.. [: ככה שלא תחשבו שזה עוד איזה דירוג של ראש 1 או OK MAGAZINE. בכל אופן הוא דורג במקום 15 וזה מה שהם כתבו עליו: (ואם יורשה לי להוסיף הם שמו תמונה מבחילה שלה שם) "Britney gets a pissed-off synth rocker to match her shaved head as she eviscerates the tabs one by one. Proof that she's got a soul — and the right producers to construct it for her." לרשימה המלאה: http://www.rollingstone.com/news/story/17601363/the_100_best_songs_of_2007

xtina 4 ever

New member
למה באמת לשים תמונה כזאת?../images/Emo210.gif

זה מכוון. מגעיל מצידם. היא נראית מקווצ'צ'ת ומזעזעת.

וזה מראה שהבחירה בו כסינגל נכונה!!!!!!!!

בכלל,אולי מוקדם לשפוט,אבל מבחינת סינגלים מי שבוחר קולע כל פעם

קליפ שמעריץ הכין ל-Radar

אני יודע שזה אחד השירים האהובים על האנשים פה בפורום, אז הנה לכם קליפ נחמד שמעריץ הכין
(ולא תקבלו יותר מזה, כי הוא לא יהיה סינגל בעזרת השם בלי עין הרע.
) http://youtube.com/watch?v=dOx4sdKgc-Q

Kryptonite

New member
גם דיברו על אנורקסיה אחרי ההופעה המפורסמת

אצל לטרמן, שהיא חזרה פתאום רזה, ואמרו שהיא רזה מידי... והיא מרעיבה את עצמה... והיא מקיאה את האוכל שלה לשקית של חייזרים... וכו' וכו'

למעלה