עדכונים 15.10

• פותח הנושא STY
  • פורסם בתאריך

Shiri from the block

Active member
מה הקשר? אין לי זמן להיות במחשב כל הזמן.
ואני אף פעם לא שוכחת את בריטני, לא לדאוג

Thiago

New member
יום שני ראיון טלויזיוני בתכנית הבוקר

עם אליסון המוד, שפירסמה תמונה של עם בריטני בטוויטר. בריטני השיבה לה בתגובה שהראיון היה מאוד כיפי.
אליסון ראיינה את בריטני ב2011, בקידום הקודם בלונדון לFF, וגם בשנת 2003.

Thiago

New member
יום שני ראיון וידאו נוסף לshowbiz411

הראיון ישודר בעמוד היוטיוב שלהם,
הם פירסמו הצצה לראיון, בו המראיינת בתמונה, סטפני פרנטיס, שאלה את בריטני מה היא צריכה לעשות בכדיי להראות טוב בביקיני, שיהיה לה למבורגיני או לשתות מרטיני?
http://instagram.com/p/ffIPw1qPQp/

Thiago

New member
בריטני:קשה לי להשתחרר ולהביע רגשות כמו בעבר..

בריטני נתנה ראיון ל"בילי דה קיד" ברדיו KISS של לונדון (הראיון בו היא חשפה שלשיר עם וויליאם אורביט נקרא "חייזרים").
במהלך הראיון, שנשאלה על השיר Perfume בריטני אמרה את הדברים הבאים:
השיר נכתב אחריי הפרידה מג'ייסון, וזה שיר מאוד מאוד אישי ורגיש.
הוא מדבר על בחורה, שמאוהבת בבחור, שנמצא בקשר עם מישהו אחרת, והיא רוצה שהוא יריח את הבושם שלה בשביל לסמן את הטריטוריה שלה ושהבחורה שלו תדע שיש מישהי אחרת שרוצה אותו- זה שיר מאוד יפה ואני מקווה שיעריכו אותו.

כנשאלה על אופן ההקלטה של שירים אינטימיים כמו Perfume, ענתה:
לא הייתי באולפן הקלטות שנתיים, וכשהגעתי הייתי צריכה להשתחרר ולתת לרגשות שלי לצאת החוצה.
שהייתי צעירה זה היה קל יותר בעבורי, אולם, היום, אני מגישה דיי מטופשת לעשות את זה, כי אני עסוקה עם הילדים שלי כל הזמן, ואז פתאום אני מגיעה לאולפן וצריכה לשחרר רגשות, זה הפך להיות אתגר בשבילי, אבל כשאני אני מצליחה לעשות את זה, אני מרגישה ממש טוב, במיוחד שיוצא שיר כזה (perfume).

לשמיעת הראיון המלא
http://www.spreaker.com/user/billythekidd/talkin_to_britney_spears_about_album?utm_source=widget

t o m a k

New member
ריאיון של בריטני ב-Radio 1

חמודה בטירוף ,אך עם זאת שימו לב - יש רגעים שיש חדשות או משמיעים שירים ואז מפסיקים לשמוע ורק רואים.. אפשר ביוטיוב לבדוק מתי השדרן חוזר לשבת ליד הרמקול ולהעביר לשם..

ריאיון נוסף

GM1988

Well-known member
משחק הבלונים בסוף הראיון היה אחד

הדברים הכייפים שהיו בראיונות איתה
והחיקוי לסוס היה קטע מצחיק - בעיקר בגלל התגובה שזה עורר בה ובראיין חחחחחח
מה שלא הבנתי ולא היה לי כבר כוח להעביר שוב כדי לשמוע, זה מה הביאו לה שם לאכול? מישהו קלט?

t o m a k

New member
תלוי למה אתה מתכוון

היה את החטיף "חנונים" שהיא ביקשה את האדום..
ואם אתה מתכוון לקטע שהיא אכלה תוך כדי הריאיון אם אני לא טועה זה היה טוסט עם חמאת בוטנים..

GM1988

Well-known member
אהה זה זה...

אני מכיר משהו דומה בארץ שמוכרים... חשבתי שזה משהו יותר טעים מזה

למעלה