עדכונים 15.10

• פותח הנושא STY
  • פורסם בתאריך

GM1988

Well-known member
כן זה היה נורא לשמוע, אפילו לא טרחתי לצפות

רק בוידאו.
והאם בריטני תהפוך למלכת הפופ - כן - בחלום.

Thiago

New member
רמיקס של הרפארית אזליה בנקס לWB

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Fd5c7nM109U[/URL]

Thiago

New member
Wil.i.Am מתראיין לבילבורד (וידאו)

מבחינת מדיות חברתיות, המעריצים של בריטני ספירס דיי קשוחים ומגוננים, איך זה להיות חלק מהעולם הזה, לעבוד בצמוד לבריטני ובכך להיות בתקשורת עם המעריצים שלה?
בסיס מעריצים זה דבר חשוב, יחד עם זאת, בזמן שאתה עובד על מוזיקה, אתה צריך להתייחס למעריצים ברצינות אבל אתה לא יכול תמיד לציית רק לדרישות המעריצים. כי המשמעות של זה, היא שהאמן לא יתפתח, כי המעריצים רוצים שהאמן שלהם ישאר תמיד באותו מקום האחרון שהוא היה, או שיחזור 2 אלבומים אחורה. אבל אין להם ראש פתוח לגביי -לאן האמן שלהם יכול להגיע ולהתפתח... אז ביד אחת אני רוצה לרצות את המעריצים, וביד השניה אני רוצה לראות את הפוטנציאל הגדול שאני יכול להגיד אליו, בתקווה שבסופו של דבר המעריצים יקבלו ויעריכו את מה שהשגנו.

הסינגל הראשון WB הוא בטופ 20 של בילבורד וממשיך לעלות, עד כמה מבינת הסאונד, מילים ובריטני, השיר משקף את האלבום?
השיר הזה הוא השתקפות של בריטני, ופחות של האלבום. האלבום הוא מה שהאלבום הוא, אבל הרגשנו שהשיר צריך לצאת בשביל לשמור על היסוד של מה בריטני מייצגת. השיר לא אמור לשקף את כל האלבום. האלבום הוא גוף שפועל כקולקטיב. אם היינו צריכים לבחור שיר (נאמר בזלזול) "שמשקף את האלבום על כל גווניו", לא עושים דבר כזה. אנחנו חיים בעולם מאוד ויזואלי, שיש לך טלפון ומכשירים מחובריי רשת בתוך הכיס ולהיכנס ליוטיוב ולראות כל דבר שהאמן עשה איי פעם, אנחנו הרגשנו שהשיר מייצג את Piece of me, את ה-בריטני, ה--- בריטני...

לצפייה בראיון

Thiago

New member
|עדכוןבריטני מוזכרת בפרק האחרון של הקארדשיינס

קורטני אומרת שכמפורסים הם חיים בעולם מאוד מוגבל- אתם יודעים מאיפה לקחתי את המשפט הזה?
האח רוב- כן, בריטני ספירס. מבייבי וואן מור טיים. לא מזמן שמעתי את כל 3 האלבומים הראשונים שלה.
לצפייה
למישהו יש מושג על איזה שיר הוא מתכוון?
"It's like famous people... We're living in a confined space."

Itzik200

New member
שמת לב שלפני הראיון היא לבשה משהו אחד

ואחרי הראיון משהו אחר לגמרי?

Thiago

New member
איזה מותק, בטח אתה חזק בציור השבוע לילד גם

חחחחחחחח
אחריי הראיון, בריטני החליפה בגדים והלכה לאכול במסעדת Hakkasan, שם פתחה שולחן ושילמה הרבה מאוד
364 ש"ח על מרק תירס, ויותר מ550 ש"ח על דגיי סיבס

לנוחיותך, תפריט המסעדה
http://hakkasan.com/mayfair/menus

GM1988

Well-known member
קאבר לWB על ידי VANYA

מצאתי קאבר ממש טוב לWB - נסו גם אתם

(למעוניינים - למטה יש קישור להורדת הקאבר).

thisisme4

New member
הכי יפה בעולם

היא פשוט יפהפייה בטירוף,
היא גם נראית כל כך אלגנטית וקלאסית, כמו איזו נסיכה לשושלת של ממלכת דנמרק או משהו כזה..
מזכירה לי קצת בתמונות האלה את הכוכבות של הוליווד הקלאסית.. מרילין מונרו, קתרין הפבורן.. גרייס קלי

היא צריכה להתלבש ככה תמיד

thisisme4

New member
שירן לאן נעלמת?

זהו, את בארה"ב, רק בקסטריט בויז מעניינים אותך, שכחת מבריטני?

למעלה