עדכונים מאת"א

../images/Emo6.gif

לא הבנתי על איזה ריח אתם מדברים, ואז נזכרתי ביום הראשון בקורס פיזיקה, זה הריח מהקפיטריה! באמת, היא מצחינה את כל הלובי ואת שלזאק, רק שכבר התרגלנו אליה ופיתחנו חסינות.

היה משעמם...

המרצה הזה מעייף אותי, ציפיתי ליותר. בכלל, כאחד שבקושי ביקר בבית ספר, נראה לי עדיף שאני אחרוש עם הספרים בבית, נראה מה יהיה בהרצאות הבאות ואז אחליט. בסך הכל נראה לי שלא יהיה קושי גדול לקבל יותר מ60, שעתיים ביום במשך חודשיים יספיקו לדעתי. בלי קשר, העיניין של הגיר ממש הרגיז אותי, מה הקטע המגוחך הזה?, לא רק שזה מציק ומעיק, קראתי לא מעט מאמרים שעסקו בסכנה הבריאותית של השימוש בגירים(גרימת סרטן ריאות וכו'). עוד משהו-הגעתי באיחור אחרי שהנסיעה באוטובוס ארכה יותר מן הצפוי, ומיד אחר כך הפלאפון שלי צלצל(נהייתי אדום אחרי שהוא אמר שזה הכי מעצבן אותו, בחיי ששמתי על רטט!, וזה בכלל הפלפאון של אחותי שהיה בתיק שלי באופן בלתי מובן), אשמח להכיר את חברי הפורום במפגש הבא, תוכלו לזהות אותי לפי ה'פאדיחות'

סיון87

New member
../images/Emo6.gif

אהה זה אתה... טוב שהוא לא הוציא עליך את כל העצבים.. ד"א ראיתם את האתר שלו? הבנאדם שרוט לחלוטין! יש לו שם אפילו מניפסט אנטי-סלולרי!! אז נסי, אל תיקח אותו אישית..

יעלד12

New member
זה היית אתה!!!

גדול! באמת חשבתי שהוא קצת הגזים, בכל מקרה אחר כך ראיתי שעברת מקום וישבת בדיוק שורה מתחתי..

Y a n i B

New member
חבר'ה, מה הקטע שלכם?

אם הייתי שם איתכם הייתי צורח: "כן, אני YANIB מהפורום בתפוז - מי אתם?!" יאללה - תכירו!

יעלד12

New member
רציתי לצרוח, באמת

רציתי אפילו לכתוב על הלוח עם הגירים, אני יעלד12, אבל התפדחתי..

kontsy

New member
הוא מרצה או מתרגל בכלל?

ומה זה הקטע המוזר שהוא כל שניה הוא אומר שהוא לא יודע... את האמת אחרי שנה של סיפורי זוועה על מרצים מפי חברי היקר, לא ציפיתי להרבה יותר.

TinkerBell21

New member
בוא נקבע מפגש ביום ראשון לפני הקורס

ניסיתי לנחש מי זה מי אבל הייתי עסוקה בלנסות לא להרדם..... :)

dorin276

New member
אגב מירי...

אני מקווה שאת לא שוכחת שבליבך את סטודנטית באר-שבעית! ובאוקטובר (ובתקווה גם בספטמבר) את מתייצבת כאן בבאר-שבע! אז אל תרגישי שייכת יותר מדי לפקולטה התל-אביבית...
מקומך כאן איתנו!

kontsy

New member
תודה מותק!!!

זה נחמד שלא שוכחים אותי שם בעיר החמה

כבר שלחתי לחלק מהאנשים כאן

את מספר הפלאפון שלי כדי שנוכל להיפגש, אני אשלח אותו גם אלייך, צרי איתי קשר ביום ראשון וניפגש לפני הקורס.

michyish

New member
המפגש גם לבנים??

מספיק שאתם 85% מהקורס ואנחנו מרגישים מאויימים ומנותקים... תנו גם לנו להתערבב קצת... מה זה אחוז הבנות המטורף הזה??? יעל מי את? מתי היית במו"ר? נראה לי שהיינו ביחד..

kontsy

New member
זה לא אשמתנו שכל בנים בחרו להם פינה

ליד הדלת...
נראה לי פשוט יותר בנים למדו פיזיקה בתיכון...

למעלה