עדכונים מאת"א

יעלד12

New member
עדכונים מאת"א

טוב, היום הייתי בקורס פיזיקה ראשון בתל אביב, היה מייגע מאוד, בעיקר בגלל שלא ממש למדנו דברים רציניים אלא רק את ההתתחלה של ההתחלה (כמעט נרדמתי, אחר כך קניתי לי קפה והטבעתי את עצמי בתוכו) מורני, אנחנו חייבות לתאם פגש בינינו! לא ייתכן שבפעם הבאה אני לא יושבת לידך!! בכל מקרה, גם עברתי אצל פנינה המ-ק-ס-י-מ-ה, ושאלתי אותה מתי הסכם צפוי לרדת שוב, והיא אמרה שנראה לה שבשבוע הבא יהיה עדכון נוסף. בכל מקרה, וידאתי שהסכם לא יכול לעלות, הוא רק יכול לרדת (הסף העליון). לסאקלר יש קצת ריח של טחב/גופות או לא יודעת, אבל התמלאתי אושר רק למחשבה שאולי אולי אני אלמד שם! יאללה ביי, יעל

moranille

New member
הריח של סאקלר

היי יעל, וכל המועמדים \ מתקבלים לתל אביב. לכל המועמדים - מחזיקה לכם אצבעות שתתקבלו. לכל המתקבלים מזל טוב! סאקלר זה בניין די מוזר, במיוחד אם שמתם לב לבניה עם המשולש באמצע בכל קומה. ובכלל המעליות שם זה משהו שקשה לתפוס. זו סוג של הרגשה של לתפוס מונית חחח אני חושבת שחשת את הריח של סאקלר כי הקורס הוא בשלאזק,שנחשב לאסון טבע ביחס לאולמות האחרים ברפואה.אני חושבת שעוד תתרגלו לריחות אחרי שתשרצו בשנה הבאה בחדר הדיסקציות. יש סקרנים כבר עכשיו? חח שיהיה בכיף ובהצלחה לכולם!!! מורן

natalysh

New member
לא סתם לתפוס מונית...

לתפוס מונית על כביש איילון בשש בערב.

morancho1

New member
יעלי!!!

טוב שלא כל השיעור סיון ואני סורקות את הכיתה בניסיום נואש לנחש מי זאת את... זה פשוט לא ייתכן שלא נפגשנו !!! אני שולחת לך מסר פרטי.

morancho1

New member
:)

באמת מייגע..אני חושבת שהמרצה הזה גורם להפסדים כבדים לפקולטה עם כל הגירים שהוא שובר...ואם כבר מדברים..מה הקטע של הגירים? הם לא יצאו כבר מהאופנה או משהו כזה?

moranille

New member
בסאקלר

גירים זה השוס! הם כל כך אנכרוניסטים בקטע הזה שזה מצחיק. והמוניות לקומות העליונות זה בדיוק מה שנטלי אומרת. חחחח נטלי, לפחות יש לנו גאוות יחידה

natalysh

New member
רוצה שאני אשלח לך עכשיו את כל החומר

שלי שסיכמתי מהשנה? ארגנתי אותו יפה יפה ואני מתה כבר למחוק אותו מהמחשב לקיבי****. שלחי לי את המייל/מסנג'ר שלך בפרטי...

morancho1

New member
זה לא מכעסרטן בכלל

הגירים האלה? מיסכן המרצה שלנו כולו היה אבק לבן בסוף ההרצאה...ועם הריחוף שלו היה אפשר לחשוב שהוא "לקח משהו " חיחי

moranille

New member
חכו שתתחילו ללמוד

ואז תגלו את סודותיהם המקצועיים של המרצים שכותבים על הלוח- היינו גירים וזיעה מעורבבים יחדיו! יש אפילו מרצה מדהים לאנטומיה שכשהוא מגיע לשיעור הראשון הוא בא עם חלוק לבן ומסביר שהוא לא רוצה להתלכלך מגירים. הוא מדהים! חח גירים, איזה דיון!

סיון87

New member
יעל!

את כנראה נראית צעירה לגילך, כי לא הייתה שם אף אחת (בתוך מבול הבנות ההמוני..) שנראתה כאילו מחכה לה תינוקת בבית... יום ראשון ועידת פיסגה איתי ועם מורן!

סיון87

New member
חחחחחחחח

באמת היה יכול להיות לך מבחר עצום
אני חושבת שאני לא אגזים אם אגיד ש85% היו בנות...

יום ראשון אני אהיה באוניברסיטה

אני בטח אהיה מעופפת לגמרי כי אני אהיה אחרי מבחן, אבל אני אשמח לפגוש את כולכם. אז צרו איתי קשר.

ק ו נ י

New member
../images/Emo41.gif יום ראשון בסאקלר...

היי!! גם אני חזרתי עכשיו מהקורס פיזיקה! ומייגע זו בדיוק המילה לתאר אותו! האמת, אני הייתי דיי בהלם שהוא הסביר איך מעבירים אגפים כדי לפתור משוואה... (לא מוגזם??) מעבר לזה הצלחתי למצוא רק מישהו אחד שהתקבל ונרשם לת"א... ואולי עוד אחד שהתקבל ועדיין מתלבט. ככה שהרוב המוחלט של האנשים שדיברתי איתם (אולי במקרה..) היו בהמתנה... מקווה שזה מנבא טובות לכל הממתינים!!! (מחזיקה אצבעות! ) אני רק אסיים ואומר שאפילו הריח של סאקלר לא הצליח להוריד את מפלס ההתרגשות שלי מהמחשבה שזה המקום שאני הולכת לבלות בו מידי יום במשך השבע שנים הבאות!!!
בהצלחה לכולם!

למעלה