עדכון:

אני נקבה,

וזאת תגובה לעניין - לא אמרתי שהם לא שמאלנים קיצוניים. אני יודעת שזאת תהיה מלחמה אבודה. אמרתי שלהחליף להם את השם זה טיפשי ממש, לא עובד וסתם מעצבן וגורם לאנשים לתפוס אותך בפחות רצינות ממה שהם התכוונו קודם.

Fackazot Hunter

New member
טעות

אתה אומר את זה כאילו כל פלשתינאי שני רוצה ופועל למען מה שאתה אומר, להרוג את היהודים, החמאס עושה את זה, והם בחרו בחמאס כי אבו מאזן חלש, ומי רוצה מנהיג חלש לעם חלש? אף אחד הם חושבים שזה היה להם טוב אבל הם יודעים שזאת טעות והם הולכים לאכול קש, לרחם עליהם

croovy

New member
../images/Emo204.gif מי זה גורמים?

גורמים יכול להיות פלוני אלמוני מהרחוב או אפילו מועצת יו"ש. כולם גורמים בישראל. העובדה היא שהדרג המדיני עוד לא החליט, נכון לאותה שעה לפחות, מה הוא עושה. וזה שמעבירים לשם כוחות, לפי מישהו מהצבא שאחראי על זה ודיבר ברדיו, זה בגלל שהדרג המדיני עוד לא החליט מה לעשות והצבא פשוט מתכונן לכל תגובה אפשרית. זה לא אומר בהכרח משהו קיצוני.

לא נעים, נכון, נמאס כבר...סליחה על

הטירחה, מה שלום הבואה? "לצאת מהשטחים עכשיו"? ואז יהיה שלום? וואלה...

שים לב לטון שבו נכתבו הדברים...

כן, אני בעד יציאה מרוב השטחים, בטח לא כפתרון בודד, לא כי זה יביא שלום ולא כי זה יגמור את הטרור... כן מרגיז אותי ביום כזה שאנשים מדברים לי על כיבוש... כאילו יש לנו חלק בעובדה שמודבר באנשים חולים ביותר שצריך כן לחסל אותם אחד אחד עד שאין מה לחסל (הנהגת החמאס, כל פעיל בכל אירגון, כל משת"פ שלהם, כל חוליה, איפה שלא יהיו בכל זמן) ואז, בנוסף, ללא קשר כן, לצאת מרוב השטחים, להקים חומה גבוהה עם הרבה מוקשים מסביב.

Fleddermaus

New member
../images/Emo46.gif

יהי זכרם של החללים ברוך. וכואב לי על כל האזרחים הפלסטינים שישלמו את המחיר על הטימטום והאטימות של ארגוני הטרור.

gershon17

New member
יש לנו חייל חטוף בעזה

אני שמח לראות שהוא לא מטריד אותך כהוא זה. מטרידים אותך אזרחים פלסטינים שעוד לא קרה להם דבר, אבל חייל ישראלי שנמצא במצב הקשה ביותר שאפשר לדמיין חייל בו - הוא לא מטריד אותך. כל הכבוד.

Fleddermaus

New member
הוא מאוד מטריד אותי.

אני מצטער אם פגעתי בנפש הפטריוטית שלך כששכחתי לציין את החייל הישראלי שנחטף. זה לא היה במכוון ואין לי כל סלידה מהסבל והכאב שבחטיפה. אז דע לך שזה מאוד מדאיג אותי, קשה לדמיין מה החייל המסכן הזה מרגיש כרגע, אני מקווה שיצליחו לשחררו בקרוב.

the mnm factor

New member
../images/Emo16.gifלזכר ההרוגים ו../images/Emo16.gif לזכר

כל נפגעי העתיד שהמהלך הזה יוליד.

revengen

New member
די דייי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא נמאס לכם!! למה אתה באים ומציקים כל שניה אין לכם חיים?! למה אתם לא מסוגלים לדבר כמו בניא דם נורמלים ולא כמו חיות!! זה משגע את השכל!!!

omer142

New member
חח.. זה פשוט לא יעזור זה כמו לדבר

לקיר... חבל לטרוח ולנסות להסביר להם...

לא כמו חיות... אבל בהחלט מרגיזים.

אני כבר הצעתי לא פעם ולא פעמיים נקיטת סנקציות נגד הטרולים בפורום. לא בגלל שאני רוצה לסתום להם את הפה, אלא בגלל שהמטרה שלהם פה היא לעורר פרובוקציות ולמשוך את כל הדיון אליהם במקום שיחות של נוער מרצ פנימה (מה שלדעתי בישבילו הפורום הוקם). ע"י משיכת הדיון הם מבקשים להשתיק אותנו ולכן כמנהל פורום הייתי חוסם אותם. בגלל שאני לא אחד, מה אתה חושב על האלטרנטיבה הבאה: כל טרול שינסה למשוך את הדיון כלפיו, ננסה מי שמסכים איתי ואנוכי להגיב אליו ראשונים בבקשה שלא להגיב לדבריו. דעתך?

revengen

New member
אני מנסה

אני נכנס כל יום לפורום ואני לא עונה על 99% מהודעות הנאצה האלה ! אבל זה פשוט הקש ששדבר את גב הגמל! לא משנה על מה יהיה הנושא הם ימצאו איך לעורר פרובוקציות! וזה מטריף!

master simon

New member
מה הבעיה שלך?

שאלתי שאלה הבחור רוצה לזכור את כל מי שהולך להיפגע בעתיד ושאלתי שאלה לגיטימית-האם הטא מחשיב גם את המחבלים? לפני כמה שנים היה פעיל בנוער מרצ, אם אני לא טועה שמו היה רועי גולן, שרצה לעשות טקס יום זיכרון אלטרנתיבי ובו לעמוד גם לזכר המחבלים שנהרגו

the mnm factor

New member
אין סיכוי שהוא רצה לעשות טקס

אלטרנתיבי- כי אין כזו מילה. השאלות שלך מגוחכות במקרה הטוב ומעצבנות במקרה הרע- אז אני מטיל עלייך את הסנקציה הכי קלה שאני יכול להטיל עלייך ולא עונה גם כדי לא להביך אותך, וגם כדי שלא אאלץ לחסום את עצמי.

למעלה