עדכון:

master simon

New member
הרבה דם פלסטיני הולך להישפך

הם בחרו בחמאס? זכותם אבל יש השלכות לכל מעשה הם רוצחים חיילים יהודים וחוטפים חיילים יהודים ומי יודע מה הם עשו לאותו חייל חטוף בטח פירקו אותו ל30 חתיכות... הם הולכים לחטוף אותה חזק עכשיו לפחות ככה אני מקווה לא טוב להם? שיפסיקו לרצוח יהודים ולזרוק על יהודים טילים פשוט לא? בכל מקרה ממשלת השמאל צריכה ללכת הביתה וכמה שיותר מהר

that girl

New member
זאת נראית לך ממשלת שמאל?

ממשלת שמאל אמיתית לא היתה מנסה להגן על שדרות או על תושבי ישראל בכלל בתקיפות מפוזרות, מסוכנות, וחסרות הערכה לחיי חפים מפשע.ממשלת שמאל אמיתית לא היתה מציעה תקציב כל כך קר לב וחסר רגישות, ובנוסף לכך- פשוט מטומטם מבחינת ניתוח שוק.המצב היום אינו פרי מעשיה של ממשלת שמאל- הוא פרי מעשיה של ממשלה חסרת אידאולוגיה, חוט שדרה, ובעיקר חסרת חיבור למציאות.לי

master simon

New member
בוא נבדוק איזו ממשלה זאת

העומד בראש אולמרצ- רוצה לגרש עשרות אלפי יהודים מיו"ש- שמאלני או לא? נותן לארגוני רצח פלסטינים לרצוח יהודים בחופשיות-שמאל או לא? אוסר על צה"ל להגיב על רצח יהודים שלא לאמר ליזום התקפות נגד מחבלונים-שמאל או לא? ואחרי שדיברנו על אולמרצ-אני באמת צריך להזכיר את פרץ?

the mnm factor

New member
*משתדל להתעלם מהצורה בה אתה כותב*

גם ביבי (ואפילו ליברמן) היום "רוצה לגרש יהודים מיו"ש" גם ביבי נתן "לארגוני רצח בלה בלה בלה" ולסירוגין גם ביבי "אסר על צה"ל להגיב על רצח...." אז יש שתי אופציות: א. או שאתה מבלבל את המח- אופציה שאותה אני אקנה בחפץ לב. ב. או שאתה מגדיר את ביבי כשמאלני ואז אתה פשוט לא רלוונטי לשיח הפוליטי כי אתה סתם עוד קיצוני שרוצה לצעוק שטויות ולריב עם אנשים.

master simon

New member
אני לא מגדיר את ביבי לא כשמאלני

ולא כימני העובדה שאצלו היה הכי בטוח ליברמן לא רוצה לגרש יהודים מיו"ש אלא רוצה להבטיח רוב יהודי-יש הבדל אצל ביבי היה יותר חופש פעולה לצה"ל

גם ביילין רוצה להבטיח רוב יהודי

וגם הרוב המוחלט של השמאל הציוני מציב את המטרה הזאת בראש סדר העדיפויות. העובדה שאנחנו לא חושבים שלמדינה יש זכות לשלול מאזרחים לגיטיימים בה את זכויותיהם לא מונעת זאת. אגב, נדמה לי שמאז הפסקת האש, נגבו הרבה פחות קורבנות ישראליים מאשר בשנים בהן ביבי שלט, ובתנאים קשים בהרבה, עם ארגוני טרור חזקים הרבה יותר. אבל יתכן שאני טועה.

master simon

New member
אזרחים לגיטימים?

יש מפלגה בכנסת שדוגלת בהפיכת המדינה היהודית למשטר החליפות כלומד מדינה מוסלמית מי המפלגה אתה שואל? רע"ם יש מפלגה בכנסת שראשיה נוסעים למדינות אויב ומסיתים נגד ישראלים ויהודים מי? בל"ד אלה אזרחים לגיטימים? אלה אויב

אה-הא

ויש גם מספר מנהיגים יהודים שקוראים לתיאוקרטיה יהודית קיצונית, מסוגים שונים. כחילוני, הומניסט וליברלי, הם אויב לא פחות גדול שלי. זה לא מונע מהם להיות אזרחים לגיטימיים, בזכות ולא בחסד, כיוון שהם נולדו לארץ או היגרו אליה באופן שאושר ע"י רשויות החוק. לא אתה, לא מערכת הערכים שלך ולא משטרת המחשבות שאתה מעוניין להנהיג ישנו זאת, אני לפחות מקווה.

master simon

New member
אתה מעוניין במדינה מוסלמית?

כי אני לא ולכן צריך לעצור את כל מי שרוצה לשנות את המדינה הזאת לסניף של איראן

[אורן]

New member
לפעמים אני פשוט נפעם מהתגובות

הלא ענייניות, השטחיות והמעידות על פשטות מחשבה מעוררת קבס של הימנים ששורצים פה.

../images/Emo45.gif

עצוב שאם כבר יש ייצוג למחנה הזה בפורום הזה, הוא רדוד כל כך. אולי למעט ערב רב.

master simon

New member
מזל שהתגובה שלך עניינית

או שלא תקרא שוב מה שהחבר שלך כתב אולי תצליח להבין

../images/Emo6.gif. הלוגיקה שלך לוקה בחסר,

גם אם באמת נצא מנקודת הנחה שהם שמאלנים קיצוניים - איך הגעת מזה לזה שקוראים להם בשמות שכמה מתוחכם מצדם, מכילים את השם "מרצ"? מי שמכניס גורם זר למסקנה פוסל את הטיעון שלו (על כל הטענות שהוא מכיל), או במילים אחרות - לדבר כמו סיסמאות בחירות לא משכנע אף אחד.

למעלה