עדכון

L e s t a t

New member
עדכון ../images/Emo124.gif

מעתה והלאה לא יהיה יותר "סיכום שבועי", "סיכום שבועיים" או "סיכום חודשי", בעיקר משום שאין הרבה דברים בפורום שמתחדשים\מתווספים בתדירות קבועה.
הסקר עודכן, אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב. כישוף נעים

L e s t a t

New member
וכרגיל

אני שוכח פרט חשוב, הפעם בקשר לנקודה הראשונה:
במקום סיכום השבועיים יהיו לנו עדכונים, בכל פעם שמשהו או כמה דברים מתחדשים או מתווספים לפורום אני אכתוב הודעת עדכון המציינת את זה.

../images/Emo32.gifלאן נעלמו כל הותיקים../images/Emo35.gif

הסתכלתי קצת בדף המאמרים וראיתי את השמות של כל החברים הותיקים שעכשיו הם כבר נעלמו להם וכבר לא רושמים פה.. מישהו יודע מה איתם

dopey_wizard

New member
מי נעלם? מי?

אני פה, טל פה, אילן פה (לא עכשיו), אתה פה, ארדן בצבא, מעיין גם נראה לי, חלק עזבו את הפורום לטובת פורום אחר (פגאניזם בישראל), וחלק בטח עזבו את התחום או את העולם המאגי הוירטואלי.. מי עוד ותיק ולא פה? (וחסר לנו) (*מצטער אם שכחתי מישהו (בטוח שכחתי), זה כי אני עייף ואני הולךלישון עכשיו)

L e s t a t

New member
המממ

מעיין גם בצבא, ארדן מגיח פעם ב... כבשה-קדושה נראה לי באירופה עכשיו, ג'סטין עבר לפורום "פאגאניזם בישראל" ונכנס לכאן אולי פעם ב-100 שנה, ליה אביב נעלמה בלי להשאיר סימנים (אבל מהעדכון האחרון שהיה לי עליה לפני כמה חודשים שמעתי שהיא בסדר), נפטיס עזבה (מרצון) את הפורום וניהולו לצמיתות, זיפדודה (פליקס?) נעלם, פספסתי מישהו?

L e s t a t

New member
וואלה, את ירדן לא ראינו מזמן...

לפחות נראה לי ככה... אולי שכחתי מה הכינוי שלה...

L e s t a t

New member
את וותיקת פורום?

אני ממש לא זכרתי אותך בתור וותיקה, מתי הצטרפת?

dopey_wizard

New member
שנה אחת 10 ימים ו23 דקות

לדעתי יש את הממש ותיקים שהם פה מלפני שהפורום הפך להיות ל"מאגיה וכישוף" .. ואני אחד מהם!
, אבל הייתי ממש אהבל בזמן ההוא..

L e s t a t

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

אני הייתי נכנס פעם בכמה זמן, לא כותב כלום. הצטרפתי ממש אחרי שהפורום עבר את שינוי השם הזה ונפטיס כבר הייתה שליטה לא מעט זמן. אלו היו הימים בהם לג'סטין היה אוצר מילים מעניין

A lost angel

New member
אם תבטיחו שלא תצחקו...

תקבלו את הקישור הזה, להודעה הראשונה שלי בפורום. הרבה לפני שנה. דנה ביימי *אני לא כותבת כשפים שאמא לא הכינה לי*. תהנו. דנה

ocean gypsy

New member
דנה אני מצטערת אבל...../images/Emo6.gif !!

קבלו את ההודעה הראשונה שלי..., בה אני חושפת את הזהות שלי.., כן כן, אני היית ניל, לעומת דנה זאת אסתי בימי "אני טיפשה שלא יודעת ממש מה היא אומרת, וגם מתלהבת עד מאוד...", אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול:).., זה היה ויכוח מעניין למדי, הפעם הראשונה שדיברתי עם מישהו על מאגיה בצורה רצינית...,אהה..*מוחה דמעה* memories...לפני ההודעה הזאת כתבתי כמה הודעות בפורום אבל זאת הייתה ההצטרפות הרשמית שלי.
אסתי.

dopey_wizard

New member
אני

הייתי כותב רק שטויות, אני מכיר את הפורום מהימים שבקושי הבנתי משהו מהחיים שלי, הייתה זו התקופה שגיליתי שיש אתרי "מג'יק" באינטרנט, ורק חשבתי כמה כיף יהיה לי לעשות "מאגיה שחורה" ועוד התלהבתי מהאתר של פוזוזו..פעם!, ואז בפורום הבנתי מה זה מאגיה שחורה וכו', אפשר להגיד שלמדתי, או לפחות קיבלתי הכוונה רבה מהפורום הזה, ואני באמת חייב לו תודה, אני זוכר שכשהייתי חדש (ומטומטם) אז התייחסו עלי די חרא, רוב האנשים, נפטיס הייתה היחידה שהייתה טורחת להסביר לי דברים, הטקס הראשון המוצלח שלי, שכתבתי לבד, נפטיס עזרה לי בו, היא בעצם הסבירה לי שלא צריך לחפש כישופיפם מוכנים באינטרנט... וביגלל היחס הזה שאני קיבלתי, כנראה זה גם השפיע עלי, וביגלל זה אני מאוד אוהב לקבל חדשים לפורום, כולם מתחילים באי-הצלחה.. גם אני עכשיו מרגיש חדש בכמב תחומיםשהיתחלתי לקבל על עצמי, אבל אני יודע כבר איך לפעול ומה לעשות וזה גורם לי להיתקדם מהר יותר.. בקשר לג'סטין, היה לי איתו הרבה מאוד ריבים בתקופה ההיא, אבל אני מודה.. הוא כיסח אותי..
, אני גם יכניס לפה הודעה של: אתם אחלה אנשים, אני אוהב אתכם ואת הפורום הזה.. לפעמים יש כמה אגומניאקים שלא מעריכים ומכבדים כמה דברים, אבל .. יהיה טוב!

ocean gypsy

New member
...

נפטיס הייתה אחת המנהלות פה, המנהלת השנייה אם אני לא טועה ואז בא אילן ושלל עוזריו ואז טל הצתרף רשמית בתור מנהל. אסתי.

suki da yo

New member
אני לא יודעת מתי הצטרפתי

מתי שהו אחרי שנמאס לי להיות לבד. שנה? אולי פחות... אני מנחה שפחות... אבל את ההודעה שמקורית כתב "שחרחר מתוק" ואם אני לא טועה ( ואני יכולה לטעות) הייתי פה לפניו, כך שבשבילו אני ותיקה, לא?

למעלה