אני
הייתי כותב רק שטויות, אני מכיר את הפורום מהימים שבקושי הבנתי משהו מהחיים שלי, הייתה זו התקופה שגיליתי שיש אתרי "מג'יק" באינטרנט, ורק חשבתי כמה כיף יהיה לי לעשות "מאגיה שחורה" ועוד התלהבתי מהאתר של פוזוזו..פעם!, ואז בפורום הבנתי מה זה מאגיה שחורה וכו', אפשר להגיד שלמדתי, או לפחות קיבלתי הכוונה רבה מהפורום הזה, ואני באמת חייב לו תודה, אני זוכר שכשהייתי חדש (ומטומטם) אז התייחסו עלי די חרא, רוב האנשים, נפטיס הייתה היחידה שהייתה טורחת להסביר לי דברים, הטקס הראשון המוצלח שלי, שכתבתי לבד, נפטיס עזרה לי בו, היא בעצם הסבירה לי שלא צריך לחפש כישופיפם מוכנים באינטרנט... וביגלל היחס הזה שאני קיבלתי, כנראה זה גם השפיע עלי, וביגלל זה אני מאוד אוהב לקבל חדשים לפורום, כולם מתחילים באי-הצלחה.. גם אני עכשיו מרגיש חדש בכמב תחומיםשהיתחלתי לקבל על עצמי, אבל אני יודע כבר איך לפעול ומה לעשות וזה גורם לי להיתקדם מהר יותר.. בקשר לג'סטין, היה לי איתו הרבה מאוד ריבים בתקופה ההיא, אבל אני מודה.. הוא כיסח אותי..
, אני גם יכניס לפה הודעה של: אתם אחלה אנשים, אני אוהב אתכם ואת הפורום הזה.. לפעמים יש כמה אגומניאקים שלא מעריכים ומכבדים כמה דברים, אבל .. יהיה טוב!