עדכון - Get Right

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifנ"ש../images/Emo26.gif

אתם לא יודעים מה קרה לייייייייייי=(((((((((((((( אתמול בבצפר כזה הלכתי ולפני כמה זמן עיקמתי את הרגל כאילו הכף רגל נשארה באותו מקום וכל הרגל הסתובבבה אז זה קרה לי אתמול שוב..וחשבתי שזה יעבור והכל ולא עבר והיום בבוייקר הלכתי לרופא ועשיתי צילומים וכל השטויות ובלה בלה בלה וכואףףףףף לי בברךךךךך=((( ובסוף אמרו שיש לי מים או דם בברך (אין לי מושג מה זה אומר) וחבשו לי אותה ואסור לי ללכת שבועיים לבצפר וכל השטויות...בכל מקרה יש לי אישורים לא להגיע שבועיים לבצפר זה אומר שאני יכולה ללכת ולחזור מתי שבא לי זה אומר שכיף לי וכואףףףףףףףףףףף=((((אני צרכה לשבת במיטה כמו איזה פדלאה ולא לזוז=((((((((((((

אאוץץץץץץ'''''''../images/Emo24.gif

מה אבד לך היום בביצפר?? אני במקומך הייתי מנצלת תאישורים האלהההההה מדברים על ביצפר... כימיה=חראאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! בתואר המבחן הכי גרוע והכי אינפנטילי בתולדות הביצפר שלנו או בתולדות הכימיה העולמית זוכה: המבחן שלייייייייי!!! סעמקקקקק איך בזבזתי שישבת טוב בללמוד אליו?????? אניייייייי שונאתתתתתתתתתתת כימיהההההההההה ברמותתתתתת שאייייי אפשרררררר לתאררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!! החוק הדבילי ההוא עוד קיים?? שאם מבריזים ביום של מבחן לפני מבחן המבחן פסול??? *שעתיים פיזיקה רצופות=התאבדותתתת.. לא טרחתי להיכנס...*

מהההההההההההה????????????????????

כלבהההההההההההההההההההההההההההההההה גמני רוצהההההההההההההההההההההההההההה אמן תהיה שביתה ואז לר תפסידי חומר.. חחח סתם סתם.. תהנייייייי אבל שבכל זאת תהיה שביתה..

וואו שבועיים בלי ביצפר

זה חלום!!!!!
ומים בברך זה מה שיש לכל הספורטאים! ליאת גם לך יש את זה??????
ושתהיה רפואה שלמה!

oren456

New member
ווואי

שירה שיהיה לך רפואה שלמה,והלוואי שלי היה חופש של שבועיים,אבל האמת היא שזה הפסד של מלא חומר,איך תשלימי?

למעלה