עדכון - Get Right

QueIronia

New member
עדכון - Get Right../images/Emo26.gif

השיר עלה למקום 21 בטבלה העולמית בשבוע השני שלו. הוא קפץ 19 שלבים מה- debut שהיה במקום 40. השבוע Usher נכנס למצעד גם במקום נמוך - 38... ד"א, המצעד משוקלל ע"פ שני השבועות האחרונים לגבי השירים, ככה שמן הסתם השירים שבמקומות הגבוהים נשארים שם יותר זמן ולכן קשה לעשות בכורה במקום גבוה (בכורה במקום גבוה = מקום 20-25 בערך...) אני מקווה שג'ניפר תתחיל לטפס במעלה הטבלה... ד"א, LDCAT היה בראש הטבלה הזו 7 שבועות

Crunk

New member
../images/Emo140.gifתודה

ואני מקווה שזה באמת ייעלה
אני לא כל כך עוקב אחרי המצעד הזה, אתה עוקב אחריו, וזה נחשב טוב עלייה כזאת?

QueIronia

New member
אני חושב שזה בסדר...

קשה לשפוט כבר מעכשיו אם הוא יצליח להגיע לטופ של הטבלה, אבל לפי העלייה של עכשיו אני מקווה שהוא יגיע לפחות לעשירייה הפותחת... אני התחלתי לעקוב אחריו רק בחודש האחרון, כדי לראות מתי ג'ן תיכנס... הכניסה עצמה הייתה צולעת ביותר (40), אבל סה"כ עכשיו המצב טוב

Crunk

New member
יופי, אני שמח../images/Emo13.gif

בינתיים בבילבורד' המצב שלה דיי על הפנים, אני מקווה שלפחות ההורדות יעזרו לשיר, אני אישיתי התאהבתי בו

Crunk

New member
חדשות טובות...

מארק וג'ניפר לא ישירו בגראמי של של הביטלס, אלישיה קייז וU2 ישירו רת זה. אני שמח מאוד, פחדתי שג'ניפר בכלל תתקרב לזבל הבריטי הזה
הלוואי שישירו שיר מהאלבום החדש

הביטלס זה זבל???????

פחחחח אף פעם לא הבנתי את הטעם שלך במוזיקה ואני גם נראה לי אף פעם לא אבין.... ואיפה ראית שהם לא שרים את השיר של הביטלס? תביא קישור!!!!!

Crunk

New member
חחח בעצם טעיתי..

למה אני מעליב את הזבל? ביטלס זה פחות מזבל(חוץ מזה שהם בריטים חחח) ותכנס לאתר הפולנו ותראה בתגובות לכתבה. וד"א מה עם הסופר בול
מתי זה

Crunk

New member
אני מקווה../images/Emo70.gif

אחחח, אני כבר מת לראות, ג'ניפר וביונסה ביחד
כולם השתגעו שהם שמעו שהולכת ליהיות פרסומת לג'ניפר וביונסה ושהן הולכות שם מכות.

Crunk

New member
כולם בבית ספר...

במיוחד כל בן שסיפרתי לו את זה חחחח אני כבר לא יכול לחכות חחח

Lopezit

New member
גמנייייייייייייייייי

מי נשאר לראותתתת?????????????????? אני ברוררררר
באותו יום יש לי מבחן במתמטיקה:(( אני בטוח לא יתרכז... וגם עקירה אימלה לא רוצה:(

יש לי מבחן יום אח"כ

ומילא אם זה היה באחת בלילה, אבל זה במשהו כמו שלוש לפנות בוקר אז באמת שאין מצב...

Crunk

New member
ברור שגם אנייי../images/Emo99.gif

רק שתלבש משהו טוב ושלא תתקרב לזבל בריטי חחחח

Lopezit

New member
"עדיף שלא תופיע"

אוייי כמה שאתה לא החלטיייייייי טוב שאתה נשאר חח זה אחד הטקסים הכי משעממים שיש בגלל זה לא ראיתי אותו אף פעם חחח אבל ג'ן תופיעעעעעעעעע יאייייייייייייי

Crunk

New member
עדיף שלא תופיע בספרדית...

הם הולכים לשיר באנגלית... ברור שאם זה בספרדית עדיף שלא תופיע חחח

Lopezit

New member
אבלללללללללללללללללללל

זאת ג'ניפרררר לייבבבבבבבב הופעהההההההה גראמייייייייייייי

למעלה