לא דיברתי על חלפים בכלל
מהבחינה הזאת לא היתה לי בעיה איתם. לדעתי כבר סיפרתי בפורום מה היתה הבעיה שלי איתם אבל אני אחזור על זה. לפני בערך יותר משנה הגעתי לשם עם ה-GS שלי במטרה לעשות נסיעת מבחן על ה- SV650 מתוך כוונה אמיתית וברורה לקנות אחד כזה. כאשר שאלו אותי מתי אני מתכנן קניה אמרתי שזה יהיה בערך עוד חודשיים. התגובה של האיש מכירות היתה: "אז למה נסיעת מבחן עכשיו?" אמרתי שאני מתכנן לעשות נסיעות מבחן על מספר רב יחסית של כלים לפני שאני אחליט ומשום מה זה לא מצא חן בעיניו והוא עשה לי פרצופים והתייחס אליי בזילזול.משום מה הוא החליט כנראה שסתם באתי לעשות סיבוב בל. בנוסף לכך, האופנוע מבחן שלהם לא היה תקין וו לא היתה דעה רק שלי אלא של עוד 3 רוכבים שרכבו עליו. אבל מה שהכי הרתיח אותי שאני דיברתי איתם על אפשרות לטרייד אין והם סירבו אפילו לראות את האופנוע בטענה שבגלל התקנות רישוי החדשות הם לא לוקחים יותר בטרייד אין אופנעי 500 כי הם רוצים לראות מה יקרה עם השוק. לא עניין אותם שהאופנוע שלי במצב מצויין, שבמחירון שלו בסך הכל 17K כאשר אני מדבר על קניה של אופנוע ב- 70K. כלומר הם בעצם לא מאמינים ביכולתם למכור אופנוע שלהם ועוד אחד שנחשב להכי נפוץ והכי סביר. זה כאילו אמרו לי "יצאת פראייר שקנית אופנוע שלנו אנחנו מאמינים שתיתקע איתו. ע"פ הידוע לי בהונדה זה לא היה קורה. בהונדה יעדיפו לקחת אופנוע שלהם בטרייד אין גם אם זה לא משתלם כל עוד קונים אופנוע שלהם במקום. הם גם משלמים מחירון פחות 5 אחוז אם הכלי במצב טוב שזה הוגן למדיי. בסופו של דבר את ה-GS מכרתי במחירון פחות 500 שקל ו -CBF של הונדה נקנה במקום וקשה לי לראות את עצמי קונה כלי חדש בעופר אבניר מאז.