עדכון לגבי זונגשן

TheFinalCut

New member
עדכון לגבי זונגשן

שלום לכולם, רציתי לעדכן אתכם שחלה התקדמות בטיפול במקרה שלי בחברת "IFI". בקצרה, ביום ג' הוזמנתי לפגישה במשרדי החברה, ושם גובש הסכם שאם וכאשר ימומש, תיגמר הפרשיה לשביעות רצונם של כל הצדדים. לצערי אחד מסעיפי ההסכם הוא שתוכנו יישאר חסוי, ולכן איני יכול לפרט מעבר לכך. אך אני כן יכול לומר שלא יהיה כל צורך בפעילות משפטית, ושבהחלט מדובר בצעד בכיוון הנכון מבחינתי. בקרוב, לאחר שתושלם הפרשייה סופית, אעדכן שוב ולסיכום. רות, סוף

xfwind

New member
../images/Emo66.gifדה-ז'ה-וו../images/Emo35.gif

מידי פעם אירוע כזה בהקשר כזה או אחר מסתיים בפורום בהודעה לקונית שנראית כמו קופי&פייסט של ההודעה הקודמת
ולך רות - נאחל

TShavit

New member
דז'ה וו. דז'ה, מילה אחת.

ובמקור הצרפתי: Deja vu (כבר נראה, בתרגום מילולי). זהו, עברתי לתקן בלועזית. מעברית אני מתחיל להתייאש לאט לאט
טל

TShavit

New member
../images/Emo8.gifאת זה כבר עשית בכוונה...

כ'. כשאתה מתקן... אני אמנם יודע טיפה צרפתית, אבל ממש לא מספיק כדי לזהות שגיאות (ובטח לא לתקן). אבל הביטוי הספציפי הזה הוא בינלאומי ומוכר, ובלי קשר - אותו, ספציפית, גם למדתי בקורס צרפתית. טל

אהוד א1

New member
אז למה פתחת שוב את הנושא?../images/Emo4.gif

ניצלת את הפורום לקידום האינטרסים שלך? לפחות תהיה מספיק גבר גם לסגור כאן את הנושא עד הסוף. "לצערך" ההסכם ישאר חסוי? לא מתאים לך - אל תחתום עליו.רק אל תספר כאן שאתה "מצטער",טוב?

Raffael

New member
כמו שפותרים כל בעיה במקומותינו

העיקר שאני אסתדר ואפתור את הענין שלי ושהאחרים ישברו את הראש כשתהיה להם בעיה.

../images/Emo45.gif

באנו, ניצלנו את הפורום לעשיית רעש מול היבואן, היבואן נבהל, העניין נסגר ל"שביעות רצון הצדדים". העיקר שהודעת לנו שהעניין נסגר.תודה באמת. אם אני זוכר נכון (ואני לא בטוח) רצית לדעת אם יש בעלי זונגשיין אחרים שנפגעו מהחברה. אז עכשיו - "שיסתדרו לבד, אני את שלי קיבלתי"? והיבואן אידיוט שהוא לא מבין שהתנהלות כזו רק פוגעת בו, פותחת פתח לסחטנים למינהם, ומסבירה לכולם שאצלו הדרך היחידה להשיג דבר כלשהו זה רק באמצעות פרסום שלילי בפורום.

TheFinalCut

New member
נו באמת

סחטנות? אם זו דעתך, או שלא קראת את פירוט המקרה שלי, או שאתה צריך כמה שיעורים בהבנת הנקרא. תאמין לי שהייתי שמח פי מיליון לסגור את העניין הזה בשקט מול היבואן, רק שזה לא עבד ולא נותרה לי ברירה. לגבי בעלי זונגשן אחרים, לידיעתך אף אחד לא פנה אלי במהלך השבועיים מאז שפרסמתי את ההודעה, ואפילו אחרי שהנושא התפרסם בתפוצה רחבה מעבר לפורום הזה. לגבי שאר הטענות, ר' את ההודעה שלי מלמטה.

אני אסביר:

כשאמרתי:"פותחת פתח לסחטנים למינהם", לא התכוונתי שאתה הוא הסחטן. שמעתי כמה פעמים אנשים שמאיימים בפניה לפורום לשם סחיטת בעלי עסק בענף. אין לי ספק שהיית מעדיף לפתור זאת בשקט, אך מרגע שפרסמת בפורום לדעתי, זה מחייב שתפרסם הכל, גם אם אתה לא חייב, כולל הפיצוי הסופי.

M O R M

New member
../images/Emo31.gif זכות הציבור לדעת מגיע לאחר מכן.

ראשית עליו לסגור את הנושא עבור עצמו ולטובת כיסו . אם המחיר הוא שלא נדע מה הסתיים ניחא. זה קל ללגלג כאשר הכסף לא מגיע מהכיס שלך. פתח שוב את הנושא על מנת להבהיר שיש הסכם בדרך ולעדכן אותנו. את פרטי ההסכם היינו רוצים לדעת אבל לא חייבים. "ניצלת את הפורום" זו אמירה לא נכונה בעליל - הפורום משמש לצורך העלאת כל נושא שקשור לאופנועים ולא אתה תקבע מה זה "ניצלת" ומה זה לא ניצלת. כולי תקווה שהבחור יצא מרוצה מעיסקה כלשהיא עם היבואן נקודה. לגבי האופנוע : אני לא מכיר את האופנוע /היבואן/הרוכש/המוכר או כל צד בעניין רק מניח שחבלי לידה לכל אופנוע ויבואן קיימים וצריך אורך רוח וסבלנות במיקרים שדל חילוקי דעות. להערכתי ולדעתי האישית ישנה סבירות שהיבואן יבין ויתעשת ובסופו של עניין קהל לקוחותיו יגדל . מחירי האופנועים בארץ מרקיעי שחקים רצוי וטוב עבורינו יבואן שמביא כלים זולים יותר.

ניצול

יכול להתפרש גם כעשיית שימוש (אני לא יודע לגבי כוונת אהוד, אבל גם אני רשמתי). לכן לדעתי, כשהבן אדם משתמש בפורום, בתגובות של הכותבים,בבמה שהפורום נותן לו, מן הסתם הדבר המינימלי שעליו לעשות הוא לחשוף את כל הפרטים ("תעזרו לי - אבל אספר לכם רק מה שבא לי").

למעלה