עדכון לגבי זונגשן

Pumi

New member
לא חייב אבל יש לסיפור סיום לא נעים

הבחור הפך את הסיפור לפומבי באופן מובהק, בשביל ליצור לחץ קיצוני על היבואן. כיוון שההסכם חסוי, בעצם אין לנו אישור כי היבואן לקח אחריות מלאה על הבעיות של האופנוע והטיפול הלקוי. עקב ההסכם בעצם גם אין לנו אישור האם המוסך המרכזי התרשל, והאם היבואן התעלם בהתחלה מהלקוח שלו, מה שלנו לציבור, לדעתי, חובה לדעת. הבחור עכשיו ממלא את פיו מים אחרים שביצע האשמות מאוד קשות על היבואן. הוא צעק "זאב! זאב!" ועכשיו כשתשאל אותו האם היה באמת זאב, הוא יגיד "אולי כן ואולי לא", ואתה לא תדע האם צריך להציב שומר על הכבשים או אפשר לישון בשקט. אני בספק אם היבואן אחרי הסכם כזה, ישפר משהו.

RaananC

New member
../images/Emo45.gif הפעם אני מסכים עם מוצלחי

כל מילה בסלע, במיוחד שעברו שבועיים מאז הפרסום ואף בעל זונגשיין לא יצר קשר עם הבחור כדי להצטרף לתביעה. עוד מילה נוספת אין לבלבל זונגשיין עם יוסאנג, היוסאנג הוא מוצר קוריאני אשר מבחינת איכות אולי לא משתווה לתוצרת היפנית אבל הוא בכל זאת חמש רמות מעל הסינים. אל תשכחו שמרבית הקטנועים שאתם מחשיבים כאיכותיים כגון קימקו וסאניאנג הם קוריאנים.

TShavit

New member
אה, לא ממש. הם טאיוואנים...

אבל מסכים אתך שתוצרת קוריאה יותר קרובה ליפן מאשר לסין. טל

TheFinalCut

New member
???

לדעתך אין ערך לכך שאנשים יידעו שניתן לפתור בעיות מן הסוג הזה מול יבואנים, ע"י הפעלת לחץ מתאים? (כן, גם אם כל פרטי פרטיו המדוקדקים של הפתרון אינם גלויים - ובאמת לא בהחלטה שלי) ומה זאת אומרת בדיוק "ניצלתי את הפורום לקידום האינטרסים שלי"?! הודעות ומאבקים מן הסוג הזה הן חלק מן המטרות של הפורום הזה, או שטעיתי ושכמה כותבים החליטו שהוא מעתה שכונה להעברת דחקות בלבד? אני לא חושב שאני חייב לך (או למישהו אחר) איזושהי התנצלות על כך שאני מנסה לפתור את הבעיה (המאוד לא פשוטה ולא נעימה) הזו בצורה הטובה ביותר גם עבורי. כך שאם אין לך משהו יותר אינטיליגנטי לכתוב, אתה מוזמן לשמור על זכות השתיקה.

TShavit

New member
וואלה, ניצל את הפורום. באמת בזיון, אהוד.

זאת בניגוד לכל שאר הגולשים הפילנטרופים כאן. כמה מודעות מכירה חינם מתפרסמות כאן כל שבוע? כמה אנשים מעלים כאן בקשות עזרה למיניהן? לעצם הנושא, מה בדיוק אתה מצפה שיעשה, אחרי שהגיע להסכם שמפצה אותו לשביעות רצונו, אבל שמותנה באי פרסום הפרטים? האם אתה בטוח שאתה במצב דומה היית אומר "לעזאזל הכסף שלכם (=שלי), אני ורצה גם שתפצו אותי כמו שצריך וגם לפרסם את הכל. לא טוב לכם אז לכרו תזדיינו", ונשאר בלי הכסף (או אופנוע אחר, או מה שלא יהיה)? כולנו גיבורים עד שזה מגיע לכיס הפרטי שלנו. טל

אהוד א1

New member
נו,חשבתי שאתה כבר מכיר אותי.

כן אני בטוח. גם כשזה נוגע לכיס הפרטי שלי. אפילו כשזה כולל איומים פיזיים.מניסיון.

אהוד א1

New member
ולמען הסדר הטוב...

אין לי בעיה עם חשאיות ההסכם,יש לי בעיה עם פתיחת השרשור הנוכחי (מה שאולי לא היה ברור מתגובתי הקודמת).מיותר,לטעמי.

malganis

New member
רמז: זונגשיין בטח הורידו ת'מכנסיים

כנראה בגלל זה הם רוצים שיישאר חסוי.

asparagos

New member
בשביל זה יש פורום, בשביל לנצל אותו

כל מה שאנחנו כחברי פורום צריכים לדעת זה שאותו חבר קיבל כאן את הבמה להביע את הבעיות שלו ושזה עזר לו. חוץ מזה, חברי הפורום ניצלו אותו בחזרה: 1. נלמד מהסיפור שלו וניזהר לקנות זונגשן (כאילו דה), הוא הרי גם לוקח סיכון מסויים כשהוא יוצא עם משהו ומצהיר ברבים... 2. יבואנים אחרים שקוראים פה יודעים שיש כאן מספיק אנשים ליצור כוח צרכני מולם וזה מעודד אותם לא לדפוק אותנו.

M O R M

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה כולי תקווה שתהיה מרוצה

לטעמי הפורום הינו במה מוצלחת לתקיפת יבואן שסרח ואו שכח את המשפט "הלקוח תמיד צודק" . מצד שני צריך לדעת לפרגן כאשר היבואן מתעשת וצועד בדרך הנכונה. להערכתי יבואן זה יצליח בגישתו זו . לפני שנים רבות רצו חברי לעשות לי חורים בגג הסובארו בשביל האזניים של החמור.....

M O R M

New member
מה תביא? אתה חושב שאיני יודע מה כתבתי?

היבואן התיחס לקליינט בצורה לא נכונה - תקפתי אותו ללא משוא פנים למרות שחשבתי אז ואני חושב כך גם היום (וגם כתבתי זאת בכל הזדמנות) שזה היבואן הטוב ביותר שיש לנו בארץ. היבואן התעשת יצא בהצהרה שידאג ללקוח ואכן כך היה . הלקוח עד היום מרוצה. אני כשלעצמי הבנתי שמדובר ביבואן שיודע לתקן דרכיו ורכשתי עוד אופנועים ממנו + המלצות לחברים שרכשו ממנו הרבה אופנועים. היום יש לו קבלות בלי סוף על גישה של יבואן שמכיר בערך קישרי הציבור שלו והקשר שלו עם הפורום הזה רק הלך והשתפר (להבדיל אלפי הבדלות מיבואנים אחרים ששמים קצוץ עלינו ועל הקליינטים שלהם ועוד ישלמו על כך בהמשך ....) אגב אז יצאתי למאבק לעזרה לחבר פורום אחר וכשעמד הנושא על הסכם שהותנה באי פירסום מה שעמד לנגד עיני זו לא "זכות הציבור לדעת" או משחקי כבוד כלשהם אלה רק מבחן התוצאה בכיסו של הלקוח הפגוע. משחקי כבוד זרים לי אז היום ובעתיד. רוכב עם אגו עבורי הוא רוכב מת.

אהוד א1

New member
וואללה?

אתה מדבר על היבואן שרק לפני שבועיים תקע גולשת ללא בולם אחורי? אתה מדבר על היבואן שבהרבה מאוד הזדמנויות בשנתיים האחרונות נמנע בכלל מלהגיב כאן (ולא,הדארמה לא הגיב כנציג היבואן). אתה מדבר על היבואן שממשיך לדחוף ללקוחות שלו סלילים סוג ז' למרות שיש פתרון אחר שמוכיח את עצמו? אתה מדבר על אותו יבואן שהשמועות אומרות שבמקרה הראנר המפורסם איים לתבוע לך את הצורה? נו,באמת.

7 0 7

New member
מה קשור למורם?

הגולשת והבולם: היא פירסמה שרשור תלונה גדול. אני לא זוכר אם היא עידכנה שהבעייה נפתרה. אני מניח שאם לא היה נפתר, אז לא הייתה עוזבת העניין. האם אתה אומר ששיחדו אותה או איימו עליה לרדת מהפרסום? רוכב הזונגשיין בא לפורום ופותח שרשור בו מסביר בקצר שהענין מסתמן כלקראת סיום משביע רצון ולא יהיה צורך בעזרת בימ"ש....בוא תצטרף למברכים אותו על הצלחתו חחחח, אז בשם מי הדראמה דיבר כאן. האם בשם הסבתא שלי? אל תגיד לי שקנית את זה שהוא כל פעם אמר שהוא מגיב בשם עצמו ולא בשם החברה. ככה הוא השאיר פתח לנסיגה אם היה מתברר שיש בזה צורך. הוא בעיסוקו דובר ואיש יח"צ. סמוך עליו. סלילים? איך קשור למורמ? מישהו אמר שיש יבואן בתחום עם מודעות שירות כמו באמריקה? סיפור הראנר: מורמ התגייס לטובת רוכב בודד. על איזה שמועות קקפוניות אתה מדבר ולמה זה רלוונטי? האם לדעתך הבעייה נפתרה באופן די סביר? וגם תנסה להיזכר, האם כל הפורום בקול אחיד אז התגייס לטובת הרוכב או שהיו כאלה "מלאי טוב לב" שהשמינו מעונג שיש רוכב שאכל אותה ואין מה לעזור לו, אלא יש להשאירו להתבשל במיץ של עצמו. האם גם אתה עזרת אז לרוכב הראנר? אם כן אז כל הכבוד, אם לא, אז למה לתקוף את מי שניסה לעזור.

M O R M

New member
עופר אבניר לדעתי היבואן הטוב ביותר שיש בארץ.

זו דעתי האישית , תרצה תקבל לא תרצה אל תקבל . יש לנו צרותכרוכבים מפה ועד בכלל עם היבואנים ולא חסרות דוגמאות ספציפיות. רק צריך גם לדעת לפרגן כשזה עם בסיס אמיתי וכנה. לגבי זמינות חלקים יש סיפורי אלף לילה ולילה... גם להונדה וגם למטרו. יחסית לזבל הכללי בענייני חלפים סיפורי הטימטום של הונדה בתחום או מטרו מתחרים בהחלט בהצלחה ברמות הטיפול הלקוי בלקוח לעומת אבניר. אני כן מסכים לעובדה הכללית שהמצב אצל כל היבואנים רע בתחום זמינות החלפים. היבואן ונציגו הדראמה כן
, הגיב כאן לטענות הלקוחות באופן מעורר הערצה (הגם כשלא הסכמתי לתוכן) ולא התחבא מתחת לשמיכה כמו מטרו. נכון , שבתחום הזה להונדה יש את האפרסק המהולל שנותן תשובות מדוייקות ובמקום ובתחום הזה הם הטובים ביותר. לעומתם מטרו מתעלמים מהפורום באופן מכוער שיטתי וטיפשי ולא אניח להם עד שיגיבו - תאמין לי שהם קוראים הכל פה! אני אישית מתחייב שעד שלא יגיבו פה אנשי מטרו על טענות לקוחות אדאג להציק להם כך שהמחיר של זה יהיה עשרות אלפי שקלים בשנה. למעשה הם מתעלמים מנזק מצטבר שעולה להם עשרות אלפי שקלים ...ההתעלמות מהפורום ורוכביו. היום הם מרגישים על הסוס בשל חולשת המתחרים הזמנית (הונדה לא מביאים שטח בטעות שווקית מטומטמת ואבניר הסתבכו עם כלים פחות אמינים מאירופה והמזרח.) לא נכון שאיים לתבוע אותי בעניין הראנר אבל סביר שאם הייתי לוחץ יותר בכל מיני שלבים של המאבק שלי איתם היו נאלצים לתבוע בלית ברירה (או אז הייתי מוציא להם את הקישקע בפירסום יום יומי של מהלכי המשפט עד שהיו מקבלים בחילה יומית ממני - יש לי ניסיון מעולה בדיוק בתחום של משפט דיבה בתחום האופנועים ואני ממש טוב בניהול כזה מהלך) . בברור שהלכתי על התחום של לבלוע ולא להקיא אם קירבה סבירה לאפשרות תביעת דיבה כי מי שחושש שיתבעו אותו שלא יצא למאבק. תאכלס בסופו של עניין הם יצאו גדולים מהחיים באופן מפתיע והלקוח היה מרוצה ביותר. הם הוכיחו באופן שאינו ניתן לפרוש בשני אופנים שהם יבואן גדול טוב שלומד משגיאותיו - לכן הם היבואנים הטובים ביותר היום (ולמעשה הם היו כך גם בעבר לדעתי האישית) . לסיכום מסקנה אישית : עופר אבניר היבואן הטוב ביותר שיש לנו בארץ - זו דעתי האישית ולכן אני רוכב על סוזוקי (זה הכלי החמישי שלי בשנים האחרונות ולא אחרון ) וממליץ לך ולחברי הפורום לקנות סוזוקי.

YAYA15

New member
תמשיך עם הגילוי הנאות מוטי...

שכחת איזה פרט קטן וחשוב... מאוד אקטואלי...

למעלה