עדיף כלום מכמעט ?

b e c k y

New member
יש לך הפרעת קשב וריכוז קשה.

או שאת פשוט טפשה לחלוטין. אני לא משוכנעת שאת מסוגלת בכלל לעצור ולהבין על מה אני מדברת. נשבעת לך, שבכל פעם שאני כבר טורחת לקרוא משהו שאת כותבת, אני נדהמת מכמה את טיפשה. את גם יהירה, גם בורה, גם חסרת תחכום לחלוטין וגם סובלת מהפרעת קשב וריכוז קשה. ואני מוכנה לחתום על כל אחת מהאבחנות שלי. ובעיקר, את לא מסוגלת בכלל להבין עד כמה את לא מעניינת אותי או כל אחד אחר. ממש לא מעניין אותי מה את בוחרת לעשות. אין בך שום דבר מעניין או שמזכיר לי משהו שאני מכירה מעצמי. את חסרת משמעות לחלוטין. וגם לוקה מאד בתחום הבנת הנקרא. אל תטרחי לענות לי. זה לא יהיה ראוי לזמן שאשקיע בקריאה.

חותמת לך

ואני באמת אהיה יהירה לרגע - שבכל מבחן אינטליגנציה שנערוך, אנצח אותך ואפילו בלי להתאמץ. דווקא חבל לי שאני לא טפשה - אומרים שהן נהנות יותר, ובחיי שניסיתי - אבל לא הצליח לי. קשה לך עם התגובות שלי? זבש"ך. קשה לך עם דרך החיים שלי ? כנ"ל. ביום שתביני שהעולם מורכב מאנשים שונים ומגוונים וכל דרך חיים לגיטימית - כנראה שזה יהיה היום בו לא אצטרך לקרוא פוסטים שלך של "אוי, אני חולה, אני לבד ואין מי שינחם אותי", ואני אופטימית שהיום הזה יגיע. עד אז - את באמת יותר ממוזמנת שלא לקרוא או להגיב למה שאני כותבת, ככה לפחות תדעי רק את ולא אני עד כמה את צרת עין וקנאית כי לי מאמי יש כמה דברים שלך אין, אבל היי - שמעתי שבחדר כושר יש כמה גברברים שמחכים רק לבקי שתבוא ותגאל אותם מבדידותם האינסופית. לא רוצה שאענה? אל תגיבי. תוסיפי לרשימה ההזויה שעשית עליי גם תחרותית - וזה מאמי בניגוד למה שאתה כותבת, אמיתי לחלוטין ! ועכשיו אם תסלחי לי (וגם אם לא), אני הולכת לנצח את הבן שלי במונופול.

אבל קר
מדי...

יש לי

אני בטוחה שאדון פמיניסטי הנכבד לא יתנגד, שתחליפי אותי
. אני את האקסטרים שלי מעדיפה לבדוק במקומות אחרים (למשל איך לנהל עסק עם מחצית מכוח האדם
). אופפפפפ, אני הופכת להיות כ"כ צפויה
.

אני בטוחה שדווקא כן

אם את רוצה עזרה רק תבקשי מאחת שיודעת איך לנהל מערכת עם רבע כוח אדם בזמנים קשים

שנשאל אותו
??

חצי יום עבר בהצלחה, עוד חצי לפניי ומחר? יום חדש :(, בעסק כמו שלי יש בעייתיות מאוד גדולה לעבוד בחוסר אנשי צוות, מזל שאני יצירתית :).

בוקר טוב

לילה קשה עבר על כוחותיך לבד מתחת לפוך? אני אחסוך ממך את התשובה שלי הפעם חבל לריב לפני השנה האזרחית החדשה

אכן לילה "קשה" :)

וכן. אני נוטה לחשוב שאת מזדהה עם מה שכתבתי :) לחיי סילבסטר הקדוש

ובכן

מכיוון שניצחנו 9:1 והכוכב שלי שמר על שער נקי יש לי אנרגיות חיוביות אני אנסה להסביר לך את דעתי שתרד לסופה אני מתפלאה דרך אגב איך לא הבאת את הדוגמא של הנסיך
אני לא חושבת שעדיף תמיד כלום מלשון של להיות נזירים עד שהוד רוממותו יחליט להופיע אני מתכוונת ממקום של מי שבאמת זכה לאהוב בחייו על כל המשתמע מכך מי שזכה לחיות מתוך אהבה מדהימה שכזו לא יכול להתפשר על פחות מכך בהמשך אז עד שהוא מוצא אהבה דומה עם שינויים כאלו או אחרים הוא מנסה ובהחלט חשוב גם להנות מהניסיון ומהדרך אבל וזה אבל גדול אם הוא פוגש על הדרך מישהי שדרך החיים שלה שונה לחלוטין משלו אם הוא נתקל במישהי שלא רוצה את אותם הדברים שהוא רוצה תסכים איתי שזה יהיה ביזבוז זמן משני הצדדים לנסות בכלל משהו ובטח שבטח לחיות בתחושה של לא שם ולא כאן זה מיותר זה מבזבז אנרגיות וזמן ומסיט מהדרך של כל אחד מהצדדים <אני במוד מוסיקלי היום
>

מבין ומקבל את דעתך

נדמה לי שכיוונתי לדעת גדולים :) גם את, גם עיברי (בית הבובות פחות לטעמי :) .. הצליח הפוסט של שבת :)

שאני אמות

יש מצב שלקחת את הכדורים של המתחזה??? אתה מבין ומקבל את דעתי?? תכף גם תגיד לי שאתה שוקל לעבור צד

לא

זה לעבור לאלו שחיים בסיפורי אגדות וסינדרלות אומרים שלפעמים חלומות מתגשמים
רומנטיקה זו לא מילה גסה

למעלה