עדות ראיה מהגיהנום

CatchMeToo

New member
מה הקשר?!

את חושבת שהפגנות לא משפיעות? את חושבת שמכתבים לרהמ"ש לא משפיעים? בטח שמשפיעים!

CatchMeToo

New member
את מסכימה איתי שכל שליט רוצה לרצות

את העם שלו? (שליט דמוקרטי) אז אם האנשים רוצים משהו אחד באמת נראה לך שהוא יעשה משהו אחר?! עזבי זה חסר טעם...

מסתבר

New member
הוא ירצה לרצות מספיק לעוד קדנציה

ואתה יודע, המפלגות משווקות את עצמן, זה לא שהמפלגה מייצגת את רצון העם.

CatchMeToo

New member
גילת לנו את אמריקה ממש...

מה הקשר בין מה שאתה כתבת לדיון שלי ושל גל?

מסתבר

New member
הוא לא בדיוק עושה את מתוך רצון לעשו

ת לעם טוב הוא עושה את זה מתוך אינטרסים אנוכיים ולחץ של ארה"ב.

CatchMeToo

New member
וואי הטמטום חוגג אה?!

למה שלמישהו יהיה אכפת בגלל אזיה אינטרסים רהמ"ש עושה את ההחלטות שלו, אכפת לאנשים אם עושים את הדברים שהם רוצים שיעשו לא משנה להם מה האינטרס..

מסתבר

New member
זה כבר ממש מתחיל להציק

בן אדם שדואג רק לתחת של עצמו ולא יפעל בלי לחץ של המממנת העיקרית בנושא בעייתי כבר 37 שנים, לא מתאים להיות בראשות הממשלה הזאת, וזה אמור להפריע לתושבים.

CatchMeToo

New member
פחחח... תפקח ת'עיניים ותראה איפה

אתה חי, ואיך העולם הזה מסתובב..

מסתבר

New member
טוב... זה חסר טעם

מצד אחד אתה אומר שכל שליט רוצה לרצות את העם שלו, אבל כשאני אומר שזה לא ככה והמניעים של כל השליטים זה שוחד וקרוביו אתה בערך מצדיק אותי, קצת יותר החלטיות להבא.

CatchMeToo

New member
שיט, אתה דביל!

למה משחדים פולטיקיים?! תענה על השאלה הזאת בעצמך, ואז תקרא שוב את ההודעות שלי ואולי תבין... ותפסיק כבר להכנס לכל ויכוח שאני מנהל עם אנשים, זה פאקין מעצבן..

מסתבר

New member
לפי מה שידוע לי

ולפי ההערכות לגבי האינטליגנציה שלי, אני טועה, השטחים הכבושים כבושים משנת 67. 2004 1967- ____ 37 תקן אותי אם אני טועה, בחשבון או בשנות הכיבוש

CatchMeToo

New member
אופסי...

יצאתי דביל בויכוח הזה (כנראה שהייתי קצת מסטול מהחומר כימי שהרחתי בשיעור כימיה)... מה שהתכוונתי להגיד זה ששליט רוצה לנסות ולרצות את עמו עם החלטות שלפעמיים נוגדות את אמונותו או משהו כזה. למרות שלפעמיים כן משחדים פולטיקיים אנשי הון, למטרות עסקיות או דברים כאלו, אבל השוחדים הם מקרים שוליים, זה לא כמו שאתה שומע בחדשות שכל שני וחמישי אריאל שרון מקבל שוחד ואז פועל לפי נותן השוחד. דברים כאלו קורים אבל הם שוליים.

CatchMeToo

New member
טוב תקשיבי יש מלא סקרים שהמפלגות

עושות כדי לבדוק את דעת הקהל. הסקרים האלה לא בנויים רק על אנשים בעלי זכות הצבעה (רובם כן). אלו לא סקרים רגילים שהולכים ושואלים אנשים אלא דברים אחרים שאני לא בטוח איך הם עובדים... חוץ מזה את לא חושבת ששליט מרגיש שהעם לא אוהב אותו אם העם לא מפגין או מתלונן?!

R a a B

New member
המנהיגים בד"כ לא הולכים לפי האינטרס

ים של עצמם אם זה לא קשור אז לא משנה! זאת התגובה היחידה בשרשור שקראתי!

למעלה