עדות ראיה מהגיהנום

M o o n G i r l

New member
האמת

שאני לא כל כך בטוחה למה התכוונת. אני, לא אוהבת ערבים. אבל ערבים, שמתנגדים להוראות של הממשלה, ומנסים להילחם בשביל העקרונות שלהם בצה"ל ועוד אח"כ מתלוננים שנפגעו...לא מזיז לי.

מסתבר

New member
אז ממתנחלים גם לא אכפת לך?

הם גם פועלים בניגוד להוראות הממשלה. ולמה שהערבים יקשיבו לממשלה שלנו שמדכאת אותם כבר שנים, מעלימה קרובי משפחה שלהם ומשוטטת לה ברחובות שלהם עם טנקים? אני יכול להוסיף סיפור חביב ששמעתי אתמול, אבל אני אשמור אותו לרגע יותר קריטי.

מה זה "אני לא כל כך אוהבת ערבים"?

כמה ערבים את מכירה? איך את יכולה להגיד שאת לא אוהבת ערבים? לא כל הערבים טרוריסטים את יודעת... להגיד שאת לא כל כך אוהבת ערבים זו גזענות.

Oi va av Oi

New member
אז גזענות, אז מה?? למה אתם תמיד

חושבים שבנאדם לא מודע למה שהוא אומר?? אתה יודע מה,אני גזען,אני שונא ערבים,וכולם טרוריסטים!!! וכמו שכבר אמרתי בעבר,תפסיקו לחפש את הצדק כל הזמן...

אז למה לך להיות גזעני?

אתה רוצה להגיע לחו"ל ושיאמרו לך: "הוא יהודי עם אף גדול הורג מחבלים בשטחים כובש מניאק רק רוצה כסף גנב עם שיער מקורזל" ולא יתייחסו אליך. העם היהודי סבל מספיק מגזענות כדי שיידע את ההשלכות של גזענות...

Oi va av Oi

New member
משו אחר...

לי יש הרבה יותר סיבות לשנוא ערבי מאשר שלאיזה גרמני 3 מטר עם אף שמגיע לשמים ועיניים כחולות היו סיבות לשנוא אותי, לא ככה? עזוב,אתה יודע מה אני לא גזען, קרא לזה בשם אחר

עדין אתה לא צריך לשנוא את הערבים.

כולם. תשנא את הטרוריסטים. אתה לא גזען אתה שונא ערבים ימני קיצוני מתנחל יפה נפש סברה ושתילאי.

Oi va av Oi

New member
חפי חמודי

אני לא באמת שונא את כל הערבים ואני גם לא חושב שכולם טרוריסטים, אפילו כמה מחברי הטובים הם ערביים(ממש). אני אפילו לא ימני ממש. התגובות שלכם פשוט משגעות אותי,אני לא מבין כמה אטומים אתם יכולים להיות!אתם אומרים דברים לא הגיוניים בכלל!

מסתבר

New member
ישך סיבות לשנוא טרור, לא ערבים

ואם אתה בכל זאת בראש הזה, לערבי יש הרבה יותר סיבות לשנוא אותך מאשר אתה אותו.

Oi va av Oi

New member
ומי עושה את הטרור שנוגע אלי??

ואני יודע שיש לו יותר סיבות,שישנא שהיה לו בכיף ואני לא מבין את הקטע שלכם,זאת מלחמה תכניסו את זה לראש שלכם כבר,זה לא חד צדדי,גם להם יש חלק לא קטן בזה(יותר משלנו זה בטוח) קיצר אתם ראש בקיר ואין לי כוח להתווכח איתכם לכו תפגינו נגד גדר הפרדה ותחטפו כדורים ברגלים יום טוב

אני בעד גדר ההפרדה.

לא בתוואי שלה כיום אבל עקרונית בעד. אז כל ההודעה שלך שווה לתחת שקרית. ובעניין שאר ההודעה: אבל אם תשנא אותם חזרה זה לא מה שיעזור...

chaosoda

New member
../images/Emo45.gifלגדר הפרדה ו../images/Emo45.gif לתוואי שלה..

כולכם חבורה של יפי נפש צריך לנתק את הערבים המטונפים מאיתנו!!. ובהפגנות כאלה צריך להרוג את כולם!!!. ואם כמה היתנחלויות יפגעו בדרך אז זה בכלל טוב!.

CatchMeToo

New member
וזה שאתה ילד דביל, מסכן, חסר חיים

וחברים עם עתיד להיות מנקה פיצוציה זה הכי טוב...

chaosoda

New member
וזה אומר שאתה ימני יפה נפש עם...

דעות משלך ואנימכבד אותםלמות שאני לא מסכים.. כי אם כולנו היינו אותו דבר אז העולם היה משעמם.

CatchMeToo

New member
לא זה אומר שאתה גזען מטומטם, ואין

פה שום דעה לכבד! רק קבעתי עובדות ד"א, לא לא כיבדתי את הדעות שלך אם אנחנו כבר נכנסים לזה.

chaosoda

New member
טוב!!..

אין לי כוח להכנס לזה עוד הפעם דסי וגונן אם אתם חושבים שכדאי לחיות עם הערבים היום ביחד זאת הדעה שלכם אני לא חושב ככה אני לא מאמין בשלום אמיתי אם הערבים (למרות שאני מאוד רוצה!!!!!!!!!!!!) ואני גם לא יהיה מוכן לוותר על שום חלק במדינה שלנו תמורת השלום המזוייף הזה איתם. זה הכל סוף דיון אני סה"כ ילד דפוק בן 15 שחיי חיים רגילים לחלוטין אין לי שום כוונה להיתעסק בפוליטיקה לפחות לא בגיל הזה כמו כן אין מה להתעסק בזה יותר מידי כי במיילה זה לא יעזור!!. נ.ב דסי אפשר להזמין אותך לחדר המיטות??!! (גונן גם אתה יכול להצתרף)

CatchMeToo

New member
*להצטרף

גם אני לא מאמין בשלום אמיתי, ואני גם לא חושב שצריך לחיות עם הפלסטניאים.

למעלה