שאני לא כל כך בטוחה למה התכוונת. אני, לא אוהבת ערבים. אבל ערבים, שמתנגדים להוראות של הממשלה, ומנסים להילחם בשביל העקרונות שלהם בצה"ל ועוד אח"כ מתלוננים שנפגעו...לא מזיז לי.
הם גם פועלים בניגוד להוראות הממשלה. ולמה שהערבים יקשיבו לממשלה שלנו שמדכאת אותם כבר שנים, מעלימה קרובי משפחה שלהם ומשוטטת לה ברחובות שלהם עם טנקים? אני יכול להוסיף סיפור חביב ששמעתי אתמול, אבל אני אשמור אותו לרגע יותר קריטי.
אתה רוצה להגיע לחו"ל ושיאמרו לך: "הוא יהודי עם אף גדול הורג מחבלים בשטחים כובש מניאק רק רוצה כסף גנב עם שיער מקורזל" ולא יתייחסו אליך. העם היהודי סבל מספיק מגזענות כדי שיידע את ההשלכות של גזענות...
לי יש הרבה יותר סיבות לשנוא ערבי מאשר שלאיזה גרמני 3 מטר עם אף שמגיע לשמים ועיניים כחולות היו סיבות לשנוא אותי, לא ככה? עזוב,אתה יודע מה אני לא גזען, קרא לזה בשם אחר
אני לא באמת שונא את כל הערבים ואני גם לא חושב שכולם טרוריסטים, אפילו כמה מחברי הטובים הם ערביים(ממש). אני אפילו לא ימני ממש. התגובות שלכם פשוט משגעות אותי,אני לא מבין כמה אטומים אתם יכולים להיות!אתם אומרים דברים לא הגיוניים בכלל!
ואני יודע שיש לו יותר סיבות,שישנא שהיה לו בכיף ואני לא מבין את הקטע שלכם,זאת מלחמה תכניסו את זה לראש שלכם כבר,זה לא חד צדדי,גם להם יש חלק לא קטן בזה(יותר משלנו זה בטוח) קיצר אתם ראש בקיר ואין לי כוח להתווכח איתכם לכו תפגינו נגד גדר הפרדה ותחטפו כדורים ברגלים יום טוב
אין לי כוח להכנס לזה עוד הפעם דסי וגונן אם אתם חושבים שכדאי לחיות עם הערבים היום ביחד זאת הדעה שלכם אני לא חושב ככה אני לא מאמין בשלום אמיתי אם הערבים (למרות שאני מאוד רוצה!!!!!!!!!!!!) ואני גם לא יהיה מוכן לוותר על שום חלק במדינה שלנו תמורת השלום המזוייף הזה איתם. זה הכל סוף דיון אני סה"כ ילד דפוק בן 15 שחיי חיים רגילים לחלוטין אין לי שום כוונה להיתעסק בפוליטיקה לפחות לא בגיל הזה כמו כן אין מה להתעסק בזה יותר מידי כי במיילה זה לא יעזור!!. נ.ב דסי אפשר להזמין אותך לחדר המיטות??!! (גונן גם אתה יכול להצתרף)