עדות ראיה מהגיהנום

מסתבר

New member
אתה כל כך טיפש

פשוט כל כך טיפש... יכול להיות שבאחת מהערימות העצומות שעשו עליך המוח שלך ניתז מתוך האוזן על עץ או משו?

מסתבר

New member
זאת מלחמה חד צדדית

מדינה חזקה, בעלת צבא נחשב ביותר, מול משליכי אבנים =\ לא בדיוק מאזן כוחות שוווה

Oi va av Oi

New member
אתה מעלים קצת דברים...

מה אבנים??אתה שוכח את הפיגועים שיש כל שני וחמישי? זאת לא מלחלמה??

לא, לא ככה!

העמים האירופאים שהמלחמות שלהם לא מתנהלות בכוח אלא בכלכלה, יותר חשוב לאנשים שם שתיהיה להם עבודה טובה וכמה שיותר כסף. מפריע להם באותה מידה היהודים כמו שלפלסטנאים מפריע שאנחנו פה. (זה דסי)

double M

New member
ומה לגבי...

ההתפרעות של קבוצה של חרדים ברחוב בר אילן בשבוע שעבר? הם התפרעו, הם הפגינו במקום אסור, הם חסמו כבישים והם יידו אבנים. שלושה כלי רכב נפגעו ואישה נפצעה. אני די בספק אם פינו אותם בעזרת דחפורים ואש חיה ואם שמו להם מחסומים בשכונות.

Heavy Thought

New member
אה, נכון, ולהתפוצץ באוטובוס

זה נורא מקובל. להיכנס לבתים של אנשים ביום שבת ולרצוח אותם זה נורא מקובל. לירות בתינוקות באמצע הרחוב זה נורא מקובל. להרוג את העובדים שלך בגלל שהם יהודים ואתה ערבי זה נורא מקובל. שטויות. אני בהחלט לא מסכימה עם איך שצה"ל פועל, אבל אני גם לא יכולה להגיד שיש כאן אי הצדקה מוחלטת. אבל אני לא אפרט, אין לי כוח להיכנס לויכוח. רק הבהרה לכל היפי נפש למיניהם: אם זה השתמע, אז לא. אני לא מהשונאי ערבים.

די! מספיק!

די די די זה לא פורום פוליטיקה ונמאס כבר להתעסק בזה! כל שבוע איזה אידיוט אחר פותח שירשור פוליטי ונמאס! כושילירבאק, לא מעניין אותי חומה-לא חומה, אני רוצה לחיות את החיים שלי בשקט. נמאס לבוסס בתוך ויכוחים פוליטיים כל הזמן! כמה אפשר?!

בזבוז אנרגיה......

אתם חושבים שבאמת מישהו שם על מה שאתם חושבים?! אין לכם השפעה במילא! זה לא יזיז לאף אחד מה אתם חושבים שבסדר ומה לא.. יופי הרבה דברים בעולם לא בסדר, ולא הוגנים ככה זה ולאף אחד שנמצא פה אין השפעה מסוימת על המצב אז די סתם להתווכח.. זה לא עוזר בכלום וסתם יוצר "מלחמת אחים" (היה לי צורך ממש עז להשתמש בביטוי הזה) אל תדאגו כשאני ישתלט על העולם אני יסדר הכל......

Oi va av Oi

New member
יש משו,אבל לא...

כאילו כל דבר שאנחנו עושים או אומרים צריך להשפיע על משהו?כבר אסור סתם לדבר?

מה?!?!?!?!

זה העם שלהם (אנשי ההחלטה), בטח שמעניין אותם מה הם חושבים ובטח ובטח שיש להם השפעה, יותר גדולה ממה שאת חושבת אפילו..

אבל..

עוד אין לך זכות להצביע בבחירות וכשעושים סקרים של הציבור וכל זה לרוב זה לא בני 16...

למעלה