עדויות של כיבוש.

נובו

New member
ובכן ידידי היקר,

א) אין לישראל נכס בטחוני גדול יותר משלום. אבל הערבים אינם רוצים "שלום". כמובן, העם הערבי רוצה שקט ושלווה כמו כל אדם (וגם זה בגבולות האידיאלים שלהם, שלא בדיוק מתיישרים עם מדינת ישראל... בלשון המעטה.) אבל הנמהיגים שלהם רק משתמשים בסבל העם להשגת מטרות אחרות. כיבוש מדינת ישראל, למשל. האדרת שמם, למשל. מנהיגי הערבים לא שמים לירה קצוצה על ערכי כבוד האדם של המערב, ורק משתמשים בזה ככלי ניגוח נגד ישראל, (שהיא האחרונה שצריך לטעון נגדה בעניין הכיבוש.לך תראה מה היה בכיבושים של מדינות אחרות.)ולשם הפעלת לחץ מצד העולם המערבי על ישראל. ב) בעניין מצרים: אני גם לא בטוח שהחשש הפשוט מפני כוחה הצבאי של ישראל הוא שמנע מהם לתקוף אותנו. מצד שני, אני לא חושב שזה בזכות הסכם השלום. מצריים רוצה מקום בקרב העולם המערבי, ולכן שומרת על שקט כלפי חוץ. היה סמוך ובטוח שאם ארה"ב תסיר תמיכתה בישראל, ותתכחש לידידותה, מצרים תהיה הראשונה. ואני חוזר, הראשונה מכל מדינות ערב שינסו להסתער עלינו. ג) בעניין השבאב של המתנחלים: אני מתנחל. זה מעליב אותי שאתה משווה אותי לערבים. כאילו לא ניפגש בצבא ונילחם כתף אל כתף. כאילו איננו בני אותו עם. לשיטתך, בכל אופן, יש להצדיק גם את ה"שבאב של המתנחלים". גם אנחנו סובלים מאוד. אם תשאל אותי לדעתי, אני נגד ה"שבאבניקים" המתנחלים. בכלל, אני כל כך ממלכתי שאני כמעט נגעל מעצמי לפעמים...
לדעתי כל מי שלוקח את החוק לידיים צריך לדעת שהרשויות יעצרו אותו, והרשויות לא צריכות להעלים עין. מה זה? בשביל מה באנו לארץ? בשביל להתנהג כמו אספסוף חסר מנהיגות? מה זה ההתפרעויות האלה? מה אנחנו, בגטו וארשה? יש חיילים, יש צבא, יש מדינה. זה התפקיד שלהם לטפל בטרוריסטים ובשאר ערבים שאיבדו את הצפון ומתחילים להתעסק עם עמו של הקב"ה. תאמין לי, כשאני בא להפגנות, ורואה את כל המג"בניקים שם, אפילו שחלקם לא סובל אותי, אני כולי נמלא גאווה. סוף סוף יש מדינה יהודית. (אני נסחף כאן על גלי הנוסטלגיה או מה..?) טוב, זה כבר נהיה ארוך מדי... אז להתראות!!!

shlomikli

New member
אלמונימי, איפה הפואנטה?

אז ערבי חטף קצת מכות על לא עוול בכפו (על סמך גירסתו בלבד, את גירסת השוטר אתה לא מביא, מעניין מאוד למה...) משוטר. השוטר כניראה דרוזי או בדואי (מפני שאני מניח כי אם הערבי ``המוכה`` ``שכח`` לקרוא עברית או אנגלית, אזי גם עברית ה``מוכה`` לא יודע, ומכאן שהשוטר דיבר איתו ערבית. מה לזה ולכיבוש? מה זה וליהודים? מה הקשר מקצת אלימות משטרתית ורצח יהודים? אלמונימי, שאני אבין אחת ולתמיד, אתה מצדיק בהודעה האחרונה שלך, רצח יהודים מפני שאולי אבי החמאסניק ננזף בערבית קלוקלת? אתה שם רצח שיטתי של יהודים באותה רמה כמו סטירת לחי? אתה מודע לכך, ששהודעה שלך שקולה להסטה לרצח יהודים??? - שני ישראלים טעו בדרך ונרצחו על ידי המון מוסט מלא שינאה. - ילדים נאנסו הוכו נרצחו וגופותיהם הושחתו, והוסתרו במערה ליד תקוע. - שני ישאלים נכנסו לטול כרם ונרצחו... לצערי בלבד, זו רשימה חלקית. לפי ההגדרות שלך, אנונימי יקר, ישנו כיבוש ערבי, ולא יהודי ביו``ש. אולי הכיבוש משחית גם אותם, את הפלשתינאים? אולי יש לנו עסק עם כיבוש ודיכוי אכזרי של יהודים ע``י ערבים?

המוסד

New member
אתה טועה שלומיקלי...

הערבים לא צריכים כיבוש בשביל להיות מושחתים הם כבר כאלו כבר הרבה זמן(יותר מידי זמן לטעמי)

איזו קהות חושים...

קודם כל בעניין ה"קריאה", הבן אדם מן הסתם מדבר עברית ולא קורא. אין לי מושג למה זה מפתיע אותך, אלו הם בד"כ פועלים בישראל שקולטים עברית במסגרת עבודתם אבל לא קוראים עברית - שזה סיפור שמצריך למידה ממושכת שאין להם בה טעם. אתה לא מכיר המוני ישראלים שחוטפים סחרחורת כשהם צריכים לקרוא אנגלית אבל לדבר הם מדברים בלי בעיות בזכות הטלוויזיה וכל מיני חופשות בחו"ל? לאירוע היו המוני עדים כולל משפחתו של עלי ואזרחים במחסום - לכן הפקפוק שלך באמינותו קצת אווילית. הבן אדם לא חטף "קצת מכות" אלא בוקס בעין בעיטות באשכיו ורובים בגבו. אני חושב על עצמי רואה את אבא שלי חוטף את המכות האלה ואת יצר הנקמה שהיה מתפתח בי כנגד השוטרים האלה ומה שהם מייצגים. כלומר כנגד מדינת ישראל. מה שהאירוע הזה שידר לילדיו של עלי הוא שאין מי שיגן עליהם מאלימותם של הכובשים - אפילו אבא שלהם הפקר לרצונם הטוב של כמה מג"בניקים. אני לא מצדיק כלום, אין אלימות כנגד חפים מפשע נעשית מוצדקת ע"י אלימות אחרת. מה שאני מנסה להראות לך הוא שסתם פלסטיני תמים לא יכול להסתובב בארצו בלי לחטוף מכות משוטרים סאדיסטים, ואח"כ אתה אומר לי שאין כיבוש. הנה הכיבוש! כשהבריטים גירשו מעפילים שמנו את האצבע ואמרנו - הנה הכיבוש הבריטי! אז הנה לך שלומי, זה הכיבוש, כך צומח וניזון החמאס.

אלמונימי, מחשבה לא נכונה!

קודם כל, עם השוטרים ירבצו לאב הפלסיטיני אני מוכן לחתום לך שהיתה סיבה לכך, או שהוא תקף אותם, או שהוא ניסה לפרוץ את המחסום בכח וכו´. אני לא מסוגל להבין איך אתה מקשר בין זה לבין רצח יהודים, עד שלא תהיה שוטר במדים ותעמוד מול החלאות האלה לא תדע איך זה, וזאת חוצפה מצידך לבוא בטענות לשוטרים שעושים עבודת קודש, ולהגן על אויבך, אתה וחברך לא מבינים שכוח הוא דבר שימושי מאוד במלחמה! במלחמה לא מדברים אלה מכים! ואנחנו לא רק שלא מכים את הפלסטינים אלה מלטפים אותם, ואתה יודע למה אני מתכוון, תראה לי עוד מדינה אחת בגלובוס שהיתה מבליגה כך על פגועים קשים בערים המרכזיות שלה, ועל ירי בכבישי הארץ על אזרחיה, ועוד בנוסף לכל היתה רואה כיצד מחנכים את ילדי העתיד לשנוא את תושביה ולראות בהם אויב ממדרגה ראשונה שיש לחסלו, אז אנחנו נוהגים בשיא העדינות וגם זה לא מספיק לך? אם היינו פועלים לפי מדיניותו של השמאל כבר לא היתה לנו מזמן מדינה!

shlomikli

New member
תשובה לאלמונימי

1. המוני עדים לא אמינים לא הופכים סיפור לנכון לפרטיו כמו עד אמין אחד. כמו כן, עדיין לא מסרת את גירסת המשטרה. מעבר לכך, אני מטיל ספק באמינות של בצל"ם שכל שידוע לי, הוא מכשיר הסתה מוצהר בשירות האויב, הוא מגמתי וממוקד בישראל בלבד. 2. חבר שלי נרצח ע"י ערבים (עוד ב-94, עם פרוץ "השלום"), יהודים אחרים חטפו אבנים ונפצעו "קל". מה זה אומר על הכיבוש? אולי הם אלו הערבים שכובשים אותנו היהודים? גם יהודי תמים אינו יכול להסתובב בארצו, למעשה כבר 100 שנה!!! אז מה זה אומר על הכיבוש? 3. אני מניח שאתה מכיר את משל איזופוס, על הזאב והגדי, על גדות הנחל... המוסר ההשכל הוא, שרשע הנחוש לבצע פשע, כל תרוץ ישמשו כדי להצדיק את מעשיו. חבל שאתה אלמונימי, משתתף במאמץ הפלשתינאי הלאומי, לחפור תרוצים מתחת לאדמה כדי להצדיק רצח תינוקות יהודיים. כיבוש פירושו שילטון על שטח שאינו שלנו... כבר כתבתי שבעיני שטחים רבים מארץ ישראל נכבשו ע"י מדינות ערב. השטחים שמעבר לקו הירוק אינם נחשבים בעיני לכבושים אלא למשוחררים. אלו שטחים שלנו. מה שאתה מתאר, הוא ניהול אוכלסיה עויינת. ישנן תקופות ומצבים (למשל הפגנות אלימות, מעצרים המוניים וארועים חריגים...) בהן המשטרה הפעילה כוח מופרז, בצדק או שלא בצדק, כל מקרה לגופו, כנגד יהודים!!! מה זה אומר על הכיבוש... כאשר אוכלוסיה, או פרטים מהאוכלוסיה אינם מתנהגים כיאות או עשויים מסיבות כאלה ואחרות, לסכן אנשי ביטחון, מוצדק ביותר להפעיל כוח! זה מובן לכל בר-דעת קונבנציונאלי...

Charlie

New member
אלמונימי

איני יודע מהיכן אתה שואב את המידע שלך, אך אתמול קיבלתי מארגון "בצלם" חוברת המדברת בדיוק על הנושא הזה. אני מודה, עוד לא מצאתי את הזמן אפילו לעיין בה קלות - אך אפנה לי את הזמן לך בעתיד הקרוב...

קהות חושים ../images/Emo31.gif

אבי ז"ל בשנת 1928 ראה במו עיניו כיצד שוחטים והורגים את אח אביו ובני משפחתו, שמע את הצעקות "עליהום" "ואטבח אל יהוד" שמע את הבכי של נרצחים (הוא ניצל כי היה בשרותים בחצר). מה הוא צריך להגיב , מה הוא צריך להרגיש, האם שנת 28 הייתה שנת כיבוש האם הוא צריך לצאת לרחובות ולצעוק "מוות לערבים"? אלמונימי חשוב לרגע לפני מי אתה עומד ואל תנסה לסובב דברים.

אכן...

הפוגרום הזה היה סממן של כיבוש ערבי על יהודים חפים מפשע. ההבדל הוא שהפוגרום הזה היה מבחינת אביך משהו חד פעמי, היום הוא חי במדינה חזקה שמגן עליה צבא אדיר ואף אחד לא יעז לעשות בו או במשפחתו פוגרומים יותר. ילדי האב הפלסטיני המוכה יזכו לעבור אותם השפלות, ובניהם, עוד אינספור פעמים. על פעם אחת ניתן להבליג - אבל כשההתעללות היא דרך חיים לא פלא שצומח חמאס.

סיפור מזעזע - אבל שמע סיפור אחר

שני חיילים תעו בדרכם והגיעו אל מחסום של המשטרה הפלשתינית. השוטרים לקחו את שני החיילים לבניין והחלו לבצע בהם לינץ. מכות , חיתוך אברים , השפלת כבוד האנושות! מה יגידו ילדיהם ואיך הם יגדלו עם מה שנעשה (וראינו בטלוויזיה) לאביהם. האם הם יהיו מחבלים?, האם הם ירצחו ערבים?- לא!! כי אנחנו יהודים! ואם אני הייתי במקומם הייתי עושה את אותו הדבר ונותן לצה"ל לנצח

קצת פרופורציות.

הלינץ´ הוא אחד, הסיפורים האלו שתיארתי קורים כל יום למאות אלפים. בניהם האומללים של הקורבנות בלינץ´ יזכו לראות את מדינתם מחסלת אחד אחד את כל מי שמצלמות הטלוויזיה זיהו כמשתתף בלינץ´- ילדיו של הפלסטיני אפילו לא יראו את המתעללים מועמדים לדין. זה ההבדל המהותי- דמם של הפלסטינים הפקר, לנו יש מדינה שנוקמת את נקמתנו.

אבנר.

New member
הרבה פרופרוציות

הלינץ´ אומנם הו אחד, אבל לא חסרים מעשי רצח של הערבים!!! -לדוגמא: גלעד זר היה קצין הבטחון של ישובי גב ההר יום יום היה יוצא לעבודתו המסורה ע"מ להגן על התושבים היהודים, יום אחד נפצע, ערבו לו מחבלים, הנ"ל הצליח להגיע לב"ד 3 -הבסיס הצבאי הקרוב ומישם הוחש לבית החולים כשהוא במצב קשה, לאחר 70 ימים הארוע חזר על עצמו רק שהפעם הוא נגמר יותר גרוע -גלעד נרצח!!!! -מה יגידו ילדיו?! מה יעשה עמיחי בנו בן ה-13?! הוא ישנא ערבים?! הוא יהרוג אותם?!! -במקומו זה מה שהייתצי עושה! ואפשר להגיד זאת מאות פעמים!!!!!! -מה למשל עם בני משפחותיהם של נטבחי הטבח בדולפינריום -איך הם ישלימו עם הטבח???!.......

ושוב...

אתה מדבר על פרופורציה של אחד למאה. לינץ´ או רצח אחד לכל מאה התעללויות. ממה שאמרתי בנוגע למדינת ישראל הנוקמת התעלמת. מעניין למה...

אבנר.

New member
למה?! -כי אני חושב שזה לגיטימי!!!!

-כמה שזה ניראה בעינך התעללות -בעיני הן לגיטימיות!!!!! אחד ממבצעי הלינץ´ ברמאללה שניתפס -התלונן במח"ש כי שוטרים היכו אותו... -אוי ואבוי מה עשה "הצדיק" הזה ששוטרים יהודים העזו להרים עליו יד?!.... -פשוט אנשים כמוך מגוננים עליהם -אז החצופים הללו תופסים חוצפה -בגלל הגיבוי שהם מקבלים ממך ומהשמאל!... -אמנם אילו שציינת היו כביכול "חפים מפשע" -אך לדעתי במלחמה הן חפים מפשע!!!! -הם בתוך עם שנותן גיבוי להרוג בנו ולכן דינם זהה!!!

shlomikli

New member
ישראל מחסלת את מבצעי הלינץ´!?!?

הלוואי ישראל הייתה מחסלת את מבצעי הלינץ´. לכולם ברור כי מבצעי הלינץ´ שנתפסו, נתפסו חיים, זוכים למשפט כולל הגנה משפטית, יושבים קצת בכלא (גם זה לא בטוח), וברור כי הם ישוחררו בעוד מספר חודשים, בשקט, בלי מצלמות. או לחילופין, הם ישוחררו כתוצאה של הבטחה תורנית של ערפאת לפרס.

קבל הבטחה של אלמונימי...

שכל מי שניתן לזהות אותו כמשתתף ישב פה בכלא המוווון שנים או לחלופין (אם אי אפשר לתפוס אותו ולהעמידו למשפט) פשוט יחוסל. מדינת ישראל עקבית מאוד בדברים הללו, תזכור איך אחרי רצח הספורטאים במינכן נקטלו אחד אחרי השני מבצעיו.

shlomikli

New member
לפי ההבטחה שלך, כל משתתפי הלינץ´ יש

וחררו. אלמונימי, לפי ההבטחה שלך,כל משתתפי הלינץ´ ישוחררו. ידוע לכל, שביחס לערבים, ממשלתה של גולדה הייתה הרבה יותר ימנית מזו שלנו עכשיו. כל ממשלות ישראל, ביחוד אלו השמלאניות, שחררו מאות ערבים תמורת מילים והבטחות. רבים מאלו הרוצחים בנו הם בוגרים של עונשים מגוחכים של בתי המשפט השמלאניים וממשלות השמאל, שמימנו את ההכשרה של פעילים זוטרים והפכה אותם לפעילים כבדים וחופשיים. ואגב, עדיין לא ענית על הודעתי "תשובה לאלמונימי" בן מאיר שלומי

NOK6476

New member
אין לך מה לשמוח אלמונימי - ../images/Emo31.gif

הודעה זו לא הייתה מכוונת אליך אלא לshlomikli!!!

למעלה