עדויות של כיבוש.

אנונימי נכבד

אם אתה כובש , למה אתה נשאר בארץ? חפש לך ארץ אחרת , (מה דעתך על גרמניה? ,אולי עיראק , סוריה גם יכולה להתאים לך) בקשר לאירופאים שאתה אומר שניקח לנו את לוקסמבורג למדינה , כנראה שאתה לא מבין מה זה להיות יהודי ומהי ירושלים בשביל העם היהודי. אז חפש לך מקום אחר לחיות בו יא כובש.
 
נולדתי פה ואין לי לאן ללכת.

כשם שהארץ הזו היא ארצו של הפלסטינאי כך היא ארצי שלי, ולכן עלינו להתפשר עליה. להגיד לפלסטינאי ללכת לאחת ממדינות ערב זה כמו להגיד ללוקסמבורגי ללכת לאחת ממדינות אירופה.
 

NOK6476

New member
אבל תיקלוט כבר - הגיע הזמן שהוא -

הפלסטיני שלך לא שותף לדעתך היות ומבחינתו זו רק ארצו שלו אז אם אין לך לאן ללכת מבחינתו אז מקומך בים והגיע הזמן שתתעורר כבר למציאות העגומה שבה אנו חיים ותלמד להכיר כבר על מי אתה וחבר מרעך מגינים ותבין כבר סוף סוף שזו בדיוק הנקודה שעליה אנו נלחמים על ארצינו שלנו כן כן והיא ר-ק שלנו - יש לי חדשוח בשבילך ועל הקיום שלנו בה ובאופן כללי. להזכירך הפיזמונאי המוכשר ששייך דוקא לצד שלך במפה הפוליטית - אהוד מנור הודה בכך בעצמו בשירו המופלא; "אין לי ארץ אחרת". אז מה אתה רוצה, אתה בעצמך, תוך כדי כך שאתה סותר את השקפתך טוען שזו ארצך ואין לך מקום אחר ללכת אליו אז איך במקום להגן ולשמור אותה בכל מאודך אתה הולך נגדה הם בסך הכל פליטים ירדנים שאפילו המלך שלהם לא רוצה לשמוע מהם שלא לדבר על מתן סיוע להם. הם בסך הכל הגר או במקרה שלהם הסרטן- שטן שיושב ופושט בתוכינו וכשהם יבואו לעשות את הפיגוע הבא, שאם חס וחלילה תיקלע אליו, הם לא יעצרו לרגע וישאלו אותך על עמדתך הפוליטית ואם או מה עשיתה למענם!!! אז אנא ממך...!!!
 
למעלה