עברתי 606 פנימי!

מישהי 111

New member
ליהי... הפרש הגילאים לא משתנה

כנעשים גדולים.. פשוט הוא נעשה לא משמעותי.. תמיד תהיי קטנה ממנו באיזה 5-6 שנים.... לא יעזור... חחח.. מצחיקולה... תחליטו לבד.. העיקר אני כבר הצלחתי לסחוט ממנו כבר? סיפרתי לכם שעבדתי עליו עם תרגיל ה"אויש.. שיט.. לא מקבלים פה כרטיסי אשראי... אתה יכול לשים עליי ואני אחזיר לך?" פחחההההה.... ועל ה-100 שקל על שםפ משפחתי.. בינתיים אני צוברת... יש גם ריבית... חחחח... סתם, סתם.. כפרעליך יגאלון, אתה יודע שלא ידעתי את זה נכון? אני מתה עליך. חייבת לך קופי!

זה מה שאמרתי../images/Emo4.gif

יש בינינו 3-4 שנים.. לא?
בן כמה אתה, יגאל?!

לאא מאמי לא הבנת..

עד שעדי ויגאל יתגרשו אנחנו ביחד.. ועד אז במילא אנה תהיה פנויה אז זה לא ממש משנה

מישהי 111

New member
אני ויגאל התכוונת...

אנסטסיה תהיה בת 80. את בטוחה שאת רוצה? ואני גדולה ממך ב-6 וחצי שנים. אז יגאל ב-6

adii1201

New member
זה לא רק על הלב שלו ../images/Emo3.gif

זה גם על הכסף שלו, והגוף שלו
אה כן וגם קצת על השכל שלו והאישיות שלו
חחחח סתם

Ana Lyn Newkirk

New member
איך רק לך יש ת'כשרון הזה?

לנתח דברים שכבר נמצאים מול העיניים שלנו? (כמו: "המנהלת של הפורום מנהלת אותו על הצד הטוב ביותר
") אני ממש נשפך היציאות האלה
כפרה :=)

לאללא הוא היה שלי קודם,

והוא.. הוא צריך צעירה! עוד 5 שנים עוד יהיה בן 22-23 בערך (כן? נכון?) ואני אהיה בת 18.. ואז יהיו לנו חיים יפים!

Ana Lyn Newkirk

New member
טוב, מחר אנחנו הולכים לרבנות

ומסיימים סופית את כל הסיפור המזוייף הזה שנקרא "הנישואים שלנו". זהו, מעכשיו: אני של שרית ושרית שלי
האמת היא שכבר הרבה זמן חשתי רגשות עזים כלפי שרית והרגשתי שאני כבר לא בקטע שלך ועכשיו אני בטוח בעמדתי, ומצדי, את יכולה להתחתן עם מי שאת רוצה: עם יגאל/עם אנה/עם החנון מהכיתה שלך שהיה בת"ת שלך במסן/עם תפוז אנשים/עם פטריס/עם עדי חלדיץ' (או איך שלא קוראים לה)/ואטא72
זהו, אנחנו סיימנו את הקשר בינינו. היה שלום

מי יהיה איתי עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נו טוב,אני הולכת לפריק..הכי כוסון שיש בדיוק כמו אמא שלו

למעלה