עברתי 606 פנימי!

Ana Lyn Newkirk

New member
עברתי 606 פנימי!

(טסט פנימי
) עוד עשרה ימים טסט ראשון

מישהי 111

New member
מה???? ועדיין לא ניגשת לטסט?

הכל בסדר איתך? ובסוף אומרים שנשים לא יודעות לנהוג... חוכמה גדולה באמת לקבל רישיון אחריי 100 שיעורים ואז לעבור טסט. באמת שלא חוכמה. למרות שכולי גאווה מעצמי! טסט ראשון בד"כ זה יותר מזל עם הטסטר.. אם הוא במצב רוח טוב. כי לי היה אחלה טסט בטסט הראשון ולא העבירו אותי... לעומת זאת, טסט שני אתה אלוף אמיתי!!!! ואני לא הגעתי אפילו ל-40 שיעורים (ועוד פחות מזה..)... ענקית או לא ענקית?

Ana Lyn Newkirk

New member
יש לזה כמה סיבות:

א. אני באמת לא נהג משהו. ב. אני זה שבחרתי להגיע ל-64 שיעורים. כלומר, אני לקחתי בכוונה 4 שיעורים בשבוע במשך תקופה בשביל להגדיל ככל האפשר את הסיכוי שלי להצליח לעבור בטסט ראשון. יש עוד ארבעה חברים שהתחילו בערך איתי, או קצת לפניי ולקחו 2 שיעורים בשבוע, ועכשיו הם בערך בשיעור 30-40-50. ג. השביתה של הטסטרים גם לא הוסיפה. בגלל שהמורה שלי כמעט לא מקבלת טסטים היא מגישה אנשים רק כשהיא בטוחה שיש להם סיכוי לעבור. אני מכיר אנשים שניגשו בשיעור 30-35 לטסט ראשון, רק בשביל להמר על הסיכוי לעבור, ובסוף עברו רק אחרי טסט רביעי או חמישי. המורה שלי העדיפה להגיש אותי רק כשבאמת היה ברור לה שיש לי סיכוי כלשהו לעבור. ד. מה זה באמת משנה לי מתי ואיך אני מוציא רשיון? העיקר שאני אוציא כבר

FreakOfNature

New member
כשיש שביתה ולוקח זמן עד

שנותנים לך לגשת לטסט פשוט לא לוקחים שיעורים - זה עד כדי כך פשוט. ככה גם המורה שלי עשה (ואני מניח שעדיין עושה) עם התלמידים שלו.

FreakOfNature

New member
יותר רלוונטי לשאול באיזה

גיל, כי אנשים כמוני למשל, שהיו כמעט הכי קטנים בשכבה, יכולים ממילא להוציא רק בי"ב. אני הוצאתי, כאמור בי"ב, בגיל 17 וחודשיים. נדמה לי שעדידה פה הוציאה בי"א, אבל אני לא יודע ביאזה גיל.

Ana Lyn Newkirk

New member
דצמבר לא נשארים שנה בד"כ?

אצלי בחטיבה למשל היינו קבוצה של חמישה חברים שכולנו נולדנו בדצמבר ונשארנו שנה בגן.

FreakOfNature

New member
דצבמר תלויים בשנתון - האם

בשנה (הגבולית) שבה הם אמורים ללכת לכיתה א הם נולדו לפני או אחרי חנוכה. וכמובן שבלי קשר לתאריך הלידה גם בודקים האם הילד מספיק בוגר בשביל ללכת לבית-ספר, וזה שכיח הרבה יותר רצל ילידי נובמבר-דצמבר, כי הם יכולים להגיע לכיתה א' בגיל 5 וחצי לעומת חבריהם שיהיו כבר יותר מ-6, וזה יכול להיות משמעותי.

Ana Lyn Newkirk

New member
כן, אבל ידעתי שעדי נולדה במרץ

אז יש סיכוי סביר שהיא כבר הוציאה בי"א. בכל מקרה, זה אחד היתרונות בלהיות גדול בשכבה: שיהיה לך מספיק זמן להיות עם האוטו לפני הגיוס. אבל ת'כלס, זה אחד היתרונות הבודדים.

מישהי 111

New member
כן.. למעשה כשחושבים על זה

עוד פחות מחודש (ה-1 למאי) יש לי שנתיים רישיון מה שאומר שהנהג חדש יורד (לא שכ"כ התייחסתי אליו עד היום) והוצאתי רישיון בי"א בגיל 17 וחודשיים וחצי.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo10.gif רק אני כאן מוציא רשיון מאוחר

בסוף עוד לליהי יהיה רשיון לפניי
גם אם אני אעבור טסט ראשון (מה שכנראה לא יקרה) ייצא שאני אוציא רשיון בגיל 17 וחמישה חודשים
ואם אני לא אעבור אז בכלל ייצא שאני אוציא רק אחרי גיל 17 וחצי. בכל מקרה, אחת הסיבות לזה שהתחלתי מאוחר (16 ו-11 חודש) זה שרוב החברים שלי פשוט רק התחילו בתקופה הזו, וזה היה נראה לי קצת מוזר להתחיל בשנה שעברה כשכל השמיניסטים עוד הוציאו רשיון. אבל ת'כלס, אני ממש מצטער שלא הוצאתי לפני כמה חודשים כמו שיכולתי.

adii1201

New member
../images/Emo12.gif את מוזרה...

וצביקה, אני עוד לא התחלתי.... שיעור ראשון ביום רביעי

למעלה