עברתי 606 פנימי!

Ana Lyn Newkirk

New member
דבר ראשון>../images/Emo50.gif

דבר שני, תיאוריה עברת? כי אצלי זו היתה אחת הבעיות בהתחלה. עשיתי תיאוריה רק ב-22.2.06, שלושה חודשים אחרי שהתחלתי ללמוד, ככה שבכל מקרה המורה שלי לא יכלה להגיש אותי לפני אפריל (ובסוף נתנו לה רק 2 טסטים לכל אפריל ואז היא החליטה להגיש אותי במאי) בכל אופן, קחי את זה באיזי, וגם אם בהתחלה תחשבי שבחיים לא תשתלטי על כל הקטע של ההילוכים וכל זה, בסוף זה מתקתק כמו שצריך, בלי להרגיש

FreakOfNature

New member
כפרעליך ../images/Emo50.gif מאמי../images/Emo70.gif

עוד חצי שנה את באה עם האוטו לפתח תקווה?

FreakOfNature

New member
אגב, חלמתי שנפגשנו../images/Emo70.gif

אבל משום מה בחלום שלי היה לך שיער קצר (לא מאוד קצר, בערך עד הכתפיים), חלק בצבע חום. ובכל זאת זו היית את... (למרות האפרו השחור שלך
)

adii1201

New member
בעזרת השם כשיהיה לי אוטו אני אבוא

ורמממ אולי כי בתמונה שראית אותי היה לי שיער קצר
השיער שלי לא כזה ארוך... אבל הוא כן קצת יותר ארוך מהכתפיים... והוא חלק עכשיו... יש לי מכשיר כזה שמחליק שיער אז הוא כבר לא מתולתל
וחוצמזה לא היה לי אפרו לפני כן אבל שיהיה
ותודע על הבהצלחה
צביקה, אין לי יותר מדיי זמן עכשיו לגשת לתאוריה בגלל המבחנים והכל ולכן לא רציתי לחכות עוד עם השיעורים אני מתה להתחיל כבר (חולת הגה
) לכן אני אתחיל וכשאני אראה שאני יכולה ויש לי זמן לגשת לתאוריה אני אגש

כן אבל לי יהיה מכונית לפנייך../images/Emo3.gif

או נהג פרטי.. חח סתםםםםם!! בת כמה את?!13,12,14?

את יותר קטנה ממני!!

נה נה בננהההההההה
אני הכי קטנה בכיתה..ז"א ביסודי הייתי הכי קטנה ועכשיו אני השנייה הכי כי יש משהי שקטנה ממני ב4 ימים!!
לא צריך רשיון לנהג פרטי אבל לדעתי זה פחות כייף ממכונית אמיתית שלך.. לאנה אין נהג פרטי נכון?

adii1201

New member
אחחח מכונית משלך ../images/Emo99.gif

אני כ"כ רוצהההההההההההההה!!!! אמא שלי הבטיחה לי שאם אני אוציא 100 ב-5 יחידות מתמטיקה היא קונה לי אוטו... אבללל הסיבה להבטחה הזו היא שאין שום מצב בעולם שגם אם הייתי נשארת ב-5 (היא הבטיחה לי כשעוד הייתי שם
) הייתי מוציאה 100.. אבל לא נורא
אני עוד אקנה לעצמי מכונית (אני אתחתן עם יגאלון כפרעליו והוא יהיה מליין כי הוא חכם כפרעליו ואז הוא ייקנה לי מכונית
)

adii1201

New member
עם יגאל הכל מזהיר ../images/Emo3.gif

זה יגאל כפרעליו
אני מתעל יגאל כפרעליו
וחוצמזה, תכננו את זה ביחד נכון כפרעליך? אנחנו נתחתן ואתה תהיה מליין ואתה תקנה לי אוטו

מישהי 111

New member
עדי כפרעלייך, תביני משהו...

את יודעת שאני מתה עלייך, אבל יגאל אוהב בחורה בוגרת, שיודעת מה היא רוצה מעצמה.. אחת כזאת שלא משחקת משחקים, שעברה מערכות יחסים (את לא יודעת מה בנים רוצים היום? בנים הם פודלים...). יגאל רוצה את עדי, אין ספק. אבל לא את ישראל.. מוואהאהאהאהאה..... יגאלון, סגרנו על גיל 27 ככה, כן? אבל חבל על האף של הילדים שלי, אז מיד נתגרש כשאני אהיה בהריון (מבראד פיט ואני אשקר לך שזה ממך הילד) ואז תצטרך לשלם לי מזונות עד גיל 18. זה מה שנקרא לחיות טוב!

מישהי 111

New member
כן.. וגם אחרי הגירושים יהיה מקום

פנוי לעדי. עדי, ראית איך סידרתי לשתינו אחלה כסף שבעולם?

שאני אבין? מה עדי?!?! תגידווו

מה זה פההההה?!?!?!? מלחמה?!?!?! אני מבינה שהוא יתחתן איתך, כי אתם בקשר אבל ינומושוות הוא אמור להתחתן איתי! מההתחלה! לפני כולכם
אחרייך סנורקה, הוא שלי! אזז שקט.. חוצ'מזה בגיל הזה ההפרש בין בגילאים יהיה כלום
כמה? 3-4 שנים? אפ'חד לא שם על זה! ש-ל-י! תודה ושלום.

Ana Lyn Newkirk

New member
סליחה?? ומה איתי? ../images/Emo7.gif

ברגע זה אני דורש גט, והולך להתחתן עם שרית
ידעתי תמיד שאי אפשר לסמוך עליך
את מוזמנת ללכת להתחתן עם המליונר שלך. אצלי כבר לא תמצאי נחמה

למעלה