עברתי מפורום אנימה

DiGiHiLa

New member
גם אני כאן.....

הנה תמונה שעשיתי....אפשר להגיד הוספתי דברים ושינתי די אני כבר לא יודעת איך לקרוא לזה..שיהיה מה אתם חושבים עלייה?....

niiko

New member
טוב... מקודם הייתי 5 דקות לבד

ואני מתעצבנת שאני לבד אבל אני לא רוצה להיות לבד...

יאקומו

New member
ואם כבר צינזורים...

אתם זוכרים בעונה הראשונה עם הג´קוזי? (טוב, איך לא, מזה כל הסיפור התחיל...),אז אחרי זה רואים את הג´קוזי של הבנות, וגוממון שוחה לו שם והבנות מסמיקות ומעיפות אותו, למה את זה לא צינזרו?! אחרי הכל, זה היה במקלחת! ורואים גם את ג´ו (שהתבלבל במקלחות) רק עם מגבת שמכסה את המקום המתאים, מסמיק! ויש גם קטע, בפרק אחר, שקוקאטרימון רודף אחרי מימי וסורה, והן לבושות רק במגבת, והן רצות בכל רחבי הספינה, רק ב-מ-ג-ב-ת!!!! ויש (בכמה פתאום נזכרתי) את הפרק "נסיכת הקריוקי" שאיזי וטאי נכנסים בטעות למקלחת, באמצע שמימי עושה אמבטיה!

יאקומו

New member
אה, נכון...

זה היה בפרק שאיזה דיג´ימונים השתלטו על הכפר של הקורומונים, ובעצם הם עבדו עם מיוטיסמון...

niiko

New member
בידיוק ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

יאקומו

New member
אופס!

אני חשבתי על אטמון, ובטעות כתבתי מיוטיסמון... הדיג´ימונים האלו עבדו עם אטמון ולא עם מיוטיסמון...

יאקומו

New member
את זוכרת גם את הפרק עם

קוקאטרימון? שהפך את כל הדיג´ימונים לאבן, ולקח את הסמלים ובסוף הוא רדף אחרי מימי וסורה (שהיו עירומות, אם יורשה לי לציין, אלא אם מחשיבים מגבת זעירה), הנה התמונה:

למעלה