עברתי מפורום אנימה

LILO digital

New member
אז זהו, שהם כן...

אוף גם אני ניסיתי לשים את האנימציה של האמבטיה אבל זה למעלה מאלף קילו-בית... אני אנסה לשים את האנימציה של אקדח הצעצוע של פאפטמון נראה אם זה עובד

niiko

New member
למה צינזרו את זה?

וגם ת´אקדח? עם לא מצנזרים מלחמות אז למה מצנזרים אקדחון קטן ש 1. הוא מצויר 2. הוא בטח היה צעצוע 3. הוא אפילו לא ירה בהם!! למה?!?!?!?!?

נכון...

הנה העונה למשל למה הם לא צינזרו את כל הקטעים שבהם בילזמון יורה עם הרובים שלו כלומר הוא מחזיק רובה....ובקשר לתמונה של מאט וקן והרובה אני זוכרת שראיתי את הקטע הזה בעונה ה2 אני בטוחה שלא צינזרו את זה אני ממש בטוחה...

niiko

New member
מצונזר...

ונכוחן אחרי זה הם חוזרים לשיחים? ומה קן אומר בעיברית? "הוא קרא לי פרחח" אוי באמת... אז מה? זה כזה ביג דיל!! והוא עוד מעוצבן מזה בעיברית, שבמקור הוא אמור להיות מעוצבן מזה שלא נתנו לו להכנס ושאיימו עליו עם אקדח!! אני חושבת ולפני שהראו את הפרק, הייתה לי תמונה של רוזה עם קן שהיא רבה עם ורמון, בנתחלה חשבתי שהיא אחותו הקטנה... כלומר היא דומה לו!!

niiko

New member
קן יש לך משהו להגיד לי?

קן: אני גם פחות קולני... חחחחחחחחח, בכיתה אתה לא סותם ת´פה קן: כי השיעור משעמם!! וגם את לא סותמת!! אני יודעת... זה מחלה במשפחה!!

יאקומו

New member
אם מצנזרים את זה...

למה לא מצנזרים את כל הקטע של ההתמזגות?! זה הרבה יותר "גס" (כן, בטח...), ולמה לא מצנזרים את כל הסטירות שנותנים? (מאט לטאי, קארי ליולי, יולי לקן, דיוויס לקן...) אוף! אני לא סובלת צינזורים! ומה זה?! אפשר לחשוב, שאם נראה דבר כזה נחטוף טראומה לכל החיים!

אתן צודקות..

צריך למחות לעשות הפגנות...או כל דבר שיעזור ובאמת זה קטע כל-כך פעוט..זה לא מגיע לרמה של דברים שיש בסרטים אחרים..

niiko

New member
בדיוק!!

למה לא צנזרו את פאורנג´רס?! שם יש הרבה דברים לצנזר!!

נכון...

כל הקטע שהם נלחמים והכל..זה ממש צריך להיות מצונזר...ואם מישהו יגיד שלא מצנזרים את פאוור רינג´רס בגללל שזו סידרה לילדים מגיל 6-ומעלה אני ארביץ לו כלומר דיג´ימון זו סידרה יותר יפה והרבה יותר טובה מפאוור רינג´רס... וזה מזכיר לי היום אחרי הפרק אז דוד שלי ראה איתנו בגלל הבן שלו הקטן אז הוא התחיל לשאול את הבן שלו שאלות כדי להראת לכולם שהבן שלו סתם רואה את זה ולא קולט כלום והבן שלו לא אמר כלום אז הדוד שלי אמר שדיג´ימון זו סתם סידרה אז אני אמרתי לו שישאל אותי משהו...ואז הוא התחיל לשאול אותי מי המאמנים של הדיג´ימונים..ואני אמרתי לו את כל השמות וגם את הדיג´יגדילות המשטלבוץ בכזאת מהירות שבכלל לא ידעתי שאני יכולה לדבר ככה..אז הוא אמר לי שאם אני יודעת כמה תאים במוח שלי זה ממלא...ואז לא יכולתי לשמוע עוד ברבורים חסרי תוכן כאלה אז עליתי למעלה...

niiko

New member
ב-ד-י-וק!!

אז מה עם זה ממלא לנו תאים במוח?! יש לנו תאים מיוחדים בשביל דברים מיוחדים!: למשל התאים המיוחדים שלי אלה: דיג´ימון דיג´ימון דיג´ימון אס קלאב 7 דיג´ימון דיג´ימון בטוחים שלא אמרתי דיג´ימון?

יאקומו

New member
גם לי זה קרה...

יש איזה ילד בבית ספר שלי, שנה מתחתי, אז פעם הוא ראה פוקימון ודיג´ימון, אבל כדי להיות "קול" הוא הפסיק, אז הוא כל הזמן אמר לי שזה שטות, ואני כל הזמן החזרתי לו, אז זה לא משנה, אז יום אחד הוא אמר שיעשה לי חידון, ועניתי לו במהירות כזו, עד שעוד ילדים הצטרפו לחידון הזה, וניסו להכשיל אותי, הוא שאל אותי גם על שינזו...

niiko

New member
אני מאמיינה לך

זה סתם היה נחוש ציני... זה הכל...

יאקומו

New member
זה בסדר...

סתם שאלתי... אוף! דווקא את הקטעים המצחיקים (בלונדה מבוגרת מתחילה עם מאט וכדומה) צינזרו!

למעלה