עברתי מפורום אנימה

עברתי מפורום אנימה

לפה אם יש כאן מישהו מהפורום של אנימה ומגנה שמכיר אותי אז לא לדאוג אני יבוא לעצבן אותכם בקרוב בינתים אני ידבר פה ויביא לפה תמונות יש לי אחת זאת שצונזרה בגלל האקדח

LILO digital

New member
אתה כבר אחד מיקיריי! ^_^

ברוך הבא ואל תדאג בקשר לעצבונים, אם הם מסוגלים לסבול אותי הם יוכלו לסבול כל דבר... בקשר לתמונה כל הכבוד, קלעת ישר למטרה - הייתה לי התמונה הזו פעם אבל כשנמחקה לי התיקיה לא הצלחתי להשיג אותה יותר. היא כזו מאמי! האמריקאים הארורים והצנזורים שלהם, טפו!

יש לי גם סרטון

שמראים את הבנים בגקוזי הקטע צונזר בגלל עירום אז אם לא אכפת למישהו אני ישים אותו גם הוא מהעונה הראשונה בינתים אני משתמש בליצן הזה כחתימה שלי

Digi Lista

New member
ברוך הבא ולי איכפת...

אני מכירה את התמונה ויש לי אפילו פארודיה עליה אבל אני לא אשים אותה כאן בפורום,זה פורום שנכנסים אליו מכול הגילאים ואני לא רוצה לעורר בעיות(הפורום חדש יחסית!).

star_female

New member
XD אני מכירה את התמונה הזאת

(עם הפארודייה)... המ.. אחרי התמונות של יום האהבה אני לא חושבת שזה ישנה כל כך הרבה אם תשימי תמונה שמרמזת, רק במילים, על מערכת יחסים בין דייויס לקן ובין יאמאטו לטאיצ´י... ^^;;; כבר שמו פה דברים הרבה יותר ´גרועים´ (תלוי מי מסתכל על זה... לדעתי זה היה דוקא טוב... **-** ) אין לי בעייה שהוא ישים פה תמונות, כל עוד הן קשורות לדיג´ימון... לדעתי מה שהוא צריך לשנות זה את הגישה שלו ואז זה יהיה בסדר (שמת לב למה שהוא כתב? שהוא ילך לפורום אנימה כדי לעצבן אותם *בכוונה*? ~_~)

Digi Lista

New member
יש הבדל בתמונות...

כשמראים זוגות זה לא נראה לי רע(כולה נשיקה וזוגות חד מיניים בימינו הומואים הם לא משהו שיש להתעלם ממנו...זה היה המסר החינוכי היומי......), אבל כשמראים תחת של אנשים זה(גם מצויירים)...אני פשוט לא חושבת שזה יוסיף משהו, אחרת הייתי שמה את התמונות בעצמי, אני לא בטוחה שזה ימצא חן בעיני תפוז(ואולי גם עוד כמה אנשים...)מי שרוצה את התמונות יקבל אותן בפרטי(שיפנו בפרטי אלייך,אליו אליי ואל שאר מי שיש לו...) אי אפשר לשנות אנשים, לעצבן בכוונה...טוב זאת כבר בעיה של פורום אנימה ומנגה, אם כאןיהיו עצבונים אני אמחק הכול...

זה רק הבנים מאחורה

לא משהו גס רק התחת שלהם אבל אם זה מפריע לך אני לא ישים אבל אני שונא צינזור זה הורס את האנימה ברצינות בעיקר צינזור יתר

Digi Lista

New member
תראה...

אני לוחמת חופש ביטוי ואני באמת מאמינה שצריך לא לצנזר דברים(בעיקר לא בדיג´ימון), אבל בתור מנהלת הפורום אני מאמינה שצריך להתחשב בכולם, וכשיש התלבטות בין כן או לא אני בדרך כלל אלך לכיוון הלא, כי אם יפרסמו משהו ומישהו יפגע וירצה לעזוב את הפורום כתוצאה מכך זה יהיה על אחריותי, גם לי יש את התמונות המצונזרות ואני מאוד כועסת על האמיריקאיים שצינזרו אבל אני לא חושבת שזה יוסיף משהו לפורום(היו תלונות על תמונות של יום האהבה שחלקן היו סתם זוגות חד מיניים לא משהו רציני). מקווה שהבנת אותי.

מבין בלי עירום קיבלתי

אבל יש לי קטעים של גסויות פה ואצבעות משולשות שצונרו מאנימה אני חושב שאת לא תסכימי איתי שצריך לשים אותם פה וזה בסדר אם הפורום הזה מכיל משהו רגשני מידי שלא יכול לעמוד בזה אני מקבל חבל דוקא את החיים לא מצנזרים אז למה את האנימה בקלות כן

LILO digital

New member
לכולם...

בימי ראשון שני שלישי ורביעי אני לא אהיה בפורום, כי אני אהיה בים המלח... זה המוווון זמן בשביל להיעדר אז זה מחייב הודעה מראש... אני אמות מגעגועים אבל אין ברירה...
וכמובן שלא לשכוח שאחרי סיום החופש ינתקו לי את האינטרנט סופית... DON´T FORGET ME!!

LILO digital

New member
כן, גם לי יש אותו...

ועוד כמה קטעי אנימציה מצונזרים, כמו איך שמאט הזמין טרמפ ועצרה לו בלונדינית סקסית במכונית ספורט... ואיך שסורה ומימי השתמשו ביופי שלהם כדי לשכנע את הנהג במכונית המסחרית להסיע אותן ואת הבנים... ואיך שפאפטמון נתן לטיקיי אקדח "צעצוע" שבמהרה הסתבר שהוא אמיתי למדיי ואף מסוכן...

חחח על תדאגו

הסיבה היחידה שאני כועס אליהם היא שיש להם פה גדול ענק ומלוכלך אני לא הלכתי לעשות משהו דרמטי כמו וירוסים או האקרים זה לא הסגנון שלי במקום זה אני יפוצץ אותם בתמונות של דודידו וטלטביז זה יראה להם לא להעליב את התמונות המצונזרות שלי הם שונאים דודידו וטלטאביז

star_female

New member
o_O סתם שאלה...

למה לעזאזל יש לך תמונות של דודידו וטלטאביז? תראה... אני ממש לא רוצה להתחיל ריב... לדעתי אם תפסיק להתנהג כאילו אתה רוצה בכוונה שיכעסו עליך אז יפסיקו לכעוס עליך... באמת, זה רק עניין של גישה... אני לא רוצה להיכנס לפרטים, אבל לדעתי מה שעשית שם לא היה בסדר. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שלא תעשה את זה גם פה, ותעזוב את הפורום ההוא בשקט... ואני בטוחה שכולם מסכימים שצנזור הורס סדרות, אז אפשר לדבר על זה (זה אפילו אחד מהנושאים האהובים עלי, אני יכולה לדבר על זה שעות...)

LILO digital

New member
"אהבה דיגיטלית" -פרק 11 !!

רפידמון רץ מהר ככל יכולתו. הוא הגיע אל מגרש הכדורגל של בית הספר של שינזוקו, והספיק לראות את גילמון עומד מבוהל מול בילזמון. "אוי לא! אני מקווה שלא איחרתי!" חשב רפידמון. "התכונן למותך, גילמון!" צעק ביזלמון. "אבל מה עשיתי לך??" יבב גילמון. "ריינמון אוהבת אותך ולא אותי. לפחות, ככה היא חושבת. אני אוכיח לה מי האפס הלוזר מבין שנינו..." "קרן משולשת!" צעק רפידמון והתקיף את בילזמון. הוא עף אחורה, פגוע, וקרא: "רפידמון? מה אתה עושה כאן? מה אתה בכלל עושה??" "לא ארשה לך לפגוןע בגילמון," זעק רפידמון. "או, באמת? כאלה חברים טובים אתם?" לגלג ביזלמון. "תודה לך רפידמון, אתה ידיד אמת," אמר גילמון. דמעות נקוו בעיניו של רפידמון. "ידיד אמת"... והוא כה קיווה שתהיה זו יותר מסתם ידידות... "טוב, אני לא רציתי להיכנס לזה איתך רפידמון, אבל אם אתה מתעקש... אך קודם אשמיד את החבר האדום שלך!" "לא!" קרא רפידמון. "אש מהירה!" ביזלמון התחמק מההתקפה ופנה לירות בגילמון. גילמון מלמל: "לו רק טאקאטו היה כאן..." ואז, כמו קסם, הופיע טאקאטו. "גילמון!" הוא צעק, ובעזרת קלפי ההתאמה הגדיל את גילמון לגראוולמון מלחמתי. הוא ורפידמון הכניעו את בילזמון, ולאחר הקרב המתיש חזרו כולם לדרגת טירונים. "מה נכנס בך,אימפמון? אתה אחד משלנו עכשיו!" אמר טאקאטו בכעס. "אני... הייתי חייב להילחם בגילמון..." מלמל אימפמון, שפגיעותיהם של האחרים התישו אותו. "ריינמון אוהבת אותו ולא אותי..." "או, היא אוהבת אותי?" צהל גילמון. "אולי יש לי בכל זאת סיכוי." לבו של טריירמון נשבר בקרבו. "מה, אז... גם אתה אוהב אותה?" "לא יודע, אני חושב. היא גורמת לי לאותה תחושה מתוקה כמו כשאני אוכל לחם." טריירמון נשך את שפתיו ועף משם. גילמון הביט אחריו בתמיהה. "למה הוא מגיב ככה?" התפלא. "אמרתי משהו לא בסדר?" "אתה כולך לא בסדר," אמר אימפמון בכעס. הוא כל כך שנא אותו, אך לא יכל להילחם נגדו. "אני עוד אתנקם בך, גילמון, אתה תראה." טאקאטו היה עצוב מאוד. עבר זמן רב מאז שראה את הנרי והוא רצה לדעת אם הלילה הסוער שקרה להם, היה רק חד פעמי או שהוא עוד ישוב. הוא המשיך לחשוב על זה, אך מכיוון שלא היה לו עם מי לשפוך את הלב, הלך לידידו הטוב ביותר - קאזו. "אני לא רוצה לדבר עם איש," הייתה תשובתו של קאזו כשנכנס לביתו. "למה, מה קרה?" שאל טאקאטו. "זה קנטה," אמר קאזו בעצב. "היה משהו בינו לבין ריקה. מזמוז קליל... משהו כזה." "באמת היה משהו בין ריקה לקנטה? מוזר. חשבתי שזו סתם שמועה. רגע, אז זה אומר שהיא והנרי באמת נפרדו???" "אני מקווה שלא!" כעס קאזו. "כי אז היא באמת תיקח לי את קנטה... אוף, אני כל כך כועס עליו ועם זאת כל כך אוהב אותו." "אתה נראה לי ממש סובל," מלמל טאקאטו. "אתה רוצה לדבר על זה?" "הנח לי לנפשי," מלמל קאזו. טאקאטו עמד לעזוב את החדר. אך לפתע אמר קאזו: "חכה." טאקאטו עצר. "מה?" "אני לא יכול לשמור את זה יותר בסוד... טאקאטו, אני חייב לספר לך משהו." "מה? מה קרה?" קאזו נשם עמוק. "טאקאטו, אני בהריון." טאקאטו פער את פיו. המשך יבוא

LILO digital

New member
תודה... ודיג´ילילה טוב

אופפפפ אני חייבת לסיים (כרגיל בניגוד לרצוני... אלא שיש לי זמן מוקצב ומוגבל, לפי ההסכם עם אבא שלי..) דיג´ילילה טוב לכוללללללללללללם חלומות פז (אני אשתדל להיכנס מחר בצהריים!!)

pokegirl

New member
!!!!

הקטע עם האקדח!!! שצונזר בארץ!!! ראיתי את הפרק הזה בערבית והקטע לא צונזר! והם מקצרים פרקים של פוקימון לחצי רק בגלל ג´סי וג´יימס מתחבקים! גם כן צנזורה

star_female

New member
אין לי את הקטע עם פטמון!

אבל את האחרים כן יש לי... בכל מקרה, אי אפשר להעלות פה סרטונים אלא אם כן הם בפורמט GIF או שמשנים להם את הסיומת... והם צריכים להיות מתחת ל-250ק"ב... אז אני לא חושבת שזה אפשרי (עד כמה שהייתי שמחה אם זה כן היה).

Digi Lista

New member
אם הם עד 500 kb ...

אני יכולה להעלות אותם בגלריות, אבל לצערי רוב הסרטונים תופסים יותר(יש כמה שרציתי לשים אבל...)

למעלה