עברתי טסט!!!!
בגיל 22, אחרי צבא ואחרי הרבה הרבה ייסורים סיימתי ללמוד נהיגה ועברתי טסט ב-15.10.06 . דבר שהוא כל כך פשוט עבור רוב האנשים ויש כאלה שמסיימים את זה בחודש וחצי, לקח לי הרבה שנים ארוכות... באשמתי ובאשמת כל ההפסקות שלקחתי והוויתורים שעשיתי לעצמי - אבל בסופו של דבר זה כל כך לא משנה עכשיו שזה מאחורי באמת שלא ידעתי שיגיע היום שבו גם אני אהיה שותף לשמחה האדירה הזאת של לעבור טסט... בעיקר רציתי לכתוב כאן לא בשביל לקבל הרבה משוב של השתתפות בשמחתי (למרות שגם זה אחלה
) רציתי לכתוב לכל מי שמרגיש מיואש כבר ושוקל לוותר - אני ההוכחה שאסור לוותר... עברתי טסט שמיני אחרי כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה כסף שפשוט נראה כאילו הוא נזרק לאוויר על שיעורים חסרי תועלת כי אני כבר יודע לנהוג בן זונה כל כך הרבה זמן וכל פעם נופל על טסטר ממש (!) מניאק או שמרוב הלחץ אני עושה שטויות. זה באמת שובר משהו בפנים להכשל בטסטים, במיוחד פעם אחרי פעם, אבל בסוף ההתמדה היא מה שעושה את ההבדל... וזה גם לקח חשוב שאני אקח איתי הלאה בחיים לכל דבר שאעשה, אני מקווה עכשיו הבעיה היחידה, שנראית לי כמו ים שמפריד ביני ובין הארץ המובטחת, זה .... איך לעזאזל אני עובר שלושה חודשים עכשיו עד שאוכל לנהוג לבדי?
בגיל 22, אחרי צבא ואחרי הרבה הרבה ייסורים סיימתי ללמוד נהיגה ועברתי טסט ב-15.10.06 . דבר שהוא כל כך פשוט עבור רוב האנשים ויש כאלה שמסיימים את זה בחודש וחצי, לקח לי הרבה שנים ארוכות... באשמתי ובאשמת כל ההפסקות שלקחתי והוויתורים שעשיתי לעצמי - אבל בסופו של דבר זה כל כך לא משנה עכשיו שזה מאחורי באמת שלא ידעתי שיגיע היום שבו גם אני אהיה שותף לשמחה האדירה הזאת של לעבור טסט... בעיקר רציתי לכתוב כאן לא בשביל לקבל הרבה משוב של השתתפות בשמחתי (למרות שגם זה אחלה