עברתי טסט!!!!

roeeby

New member
עברתי טסט!!!!

בגיל 22, אחרי צבא ואחרי הרבה הרבה ייסורים סיימתי ללמוד נהיגה ועברתי טסט ב-15.10.06 . דבר שהוא כל כך פשוט עבור רוב האנשים ויש כאלה שמסיימים את זה בחודש וחצי, לקח לי הרבה שנים ארוכות... באשמתי ובאשמת כל ההפסקות שלקחתי והוויתורים שעשיתי לעצמי - אבל בסופו של דבר זה כל כך לא משנה עכשיו שזה מאחורי באמת שלא ידעתי שיגיע היום שבו גם אני אהיה שותף לשמחה האדירה הזאת של לעבור טסט... בעיקר רציתי לכתוב כאן לא בשביל לקבל הרבה משוב של השתתפות בשמחתי (למרות שגם זה אחלה :) ) רציתי לכתוב לכל מי שמרגיש מיואש כבר ושוקל לוותר - אני ההוכחה שאסור לוותר... עברתי טסט שמיני אחרי כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה כסף שפשוט נראה כאילו הוא נזרק לאוויר על שיעורים חסרי תועלת כי אני כבר יודע לנהוג בן זונה כל כך הרבה זמן וכל פעם נופל על טסטר ממש (!) מניאק או שמרוב הלחץ אני עושה שטויות. זה באמת שובר משהו בפנים להכשל בטסטים, במיוחד פעם אחרי פעם, אבל בסוף ההתמדה היא מה שעושה את ההבדל... וזה גם לקח חשוב שאני אקח איתי הלאה בחיים לכל דבר שאעשה, אני מקווה עכשיו הבעיה היחידה, שנראית לי כמו ים שמפריד ביני ובין הארץ המובטחת, זה .... איך לעזאזל אני עובר שלושה חודשים עכשיו עד שאוכל לנהוג לבדי?

100vardit

New member
מזל-טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אתה במקרה הפיצול האבוד שלי?! קראתי את מה שכתבת,וזה פשוט כמוני! גם אני עברתי ב-15.10.06 לי לא לקח שנים ארוכות-אבל די והותר זמן... וגם אני עברתי טסט שמיני(לצערי..) וכל התחושות שסיפרת-חחחחח...מוכרות לי היטב. כל הכבוד!!!!!! אני לא מכירה אותך,אבל באמת שאני ממש שמחה בשבילך
שוב-מזל טוב
וחפיף-3 חודשים עוברים מהר(נראה לי לפחות..) אה.. ותזכור תמיד: ליסוע בזהירות

100vardit

New member
חחחח../images/Emo9.gif

אני שמחה אם במקרה הצלחתי לעודד כאן מישהו. אבל-מה אתה מקשקש?! אתה כבר לא צריך עידוד!!!

Laxir

New member
אל תעלבי ורדית, אבל למען האמת...

אני כבר התחלתי להרגיש שאני נהג גרוע אבל כשקראתי כמה טסטים את עשית ההרגשה שלי השתפרה פלאים..

100vardit

New member
זאת בדיוק הסיבה שלא רציתי לספר...

תחשוב מה שאתה רוצה!! אני לפחות שלמה עם הנהיגה שלי,ולא העלתי על מחשבותי בחודשים האחרונים שאני נהגת גרועה.האמנתי בעצמי! ו..חבל באמת-שזה מה שגרם להרגשה שלך להשתפר.

Access M

New member
אני כל כך מבין אותך!

אני לא מגיב פה בדרך כלל אבל אני קורא קבוע! וממש רציתי להגיד לך שאני מבין אותך. היום לצערי נכשלתי טסט רביעי:( ואני כל כך בדיכאון ויצא לי כבר כל החשק ללמוד נהיגה. אני לומד בראשון, והקטע המצחיק הוא שאני בכלל לא גר בראשון. כל פעם לקחת אוטובוסים לחזור בשעות מאוחרות די די די!!! זה פשוט לא אפשרי!!!! הדיכאון הזה וייאוש הזה שאני פשוט לא יכול להסביר אותם בכלל, זה הורג אותי ופשוט גורם לי להרים ידיים, ובכלל שלא נדבר על זה שכל פעם מחדש אני צריך להעלות מחדש את הבטחון העצמי שלי בנהיגה שיורד כל טסט לתחתונים:(. בקיצור, אני יודע שאני נוהג טוב, ואני לא רוצה להשתחצן או משהו כזה, פשוט הטסטרים הם אנשים שלא נעים לי להגיד מה בגלל שזה פורום מכובד והכל.. אבל הם פשוט @$#@$!$!$#@$!#$!#%!#%!%@#$!@ של אנשים!!! מקווה לא להישבר, ולנסות פעם אחרונה וחביבה לגשת לטסט ובעזרת השם לעבור אותו גם:) מצטער על החפירה! והמון המון מזל טוב:) שמח בשבילך

roeeby

New member
תשמע אני ממש מבין אותך

הביטחון בנהיגה נורא יורד בטסט בגלל שאתה אומר לעצמך "ואם אני לא עובר שוב כל הנסיעות, התשלומים האינסופיים, הטרטור" וכו'.. אבל אתה צריך לומר לעצמך ולעבוד על עצמך, פשוט לומר את זה ולהתכוון בשיא הרצינות: אני עובר את הטסט הזה, כוס אומו. זה כלום, כולם עושים את זה וכולם עוברים אני אומר לכם, אם מישהו פה היה רואה אותי לפני הטסט האחרון היה בטוח שאני מטורף. בזמן שחיכינו לטסטרים פשוט הסובבתי ודיברתי לעצמי, אמרתי לעצמי שזה כלום; שוב נלחצתי , שוב הרגעתי את עצמי בכוח כמעט. שחררתי את כל הגוף בקפיצות קטנות כאלה, מה לא. איך שנכנס הטסטר התחלתי פשוט לומר לעצמי שוב ושוב, אני עובר את זה, זה כלום. בסופו של דבר היה טסט מאוד קל ונהגתי אחלה אז שיהיה בהצלחה :)

Laxir

New member
מי שלא יודע לרקוד אומר שהרצפה עקומה

במקום להאשים את הטסטר ולומר שהטסטר סתם מכשיל אותך בכוונה, תחפש ותראה איפה אתה נהגת לא בסדר בטסט.

Laxir

New member
לדעתך נהגת טוב, לדעת הטסטר לא.

מי שקובע בסופו של דבר זה הטסטר והוא החליט שאתה לא נהגת טוב ולכן לא מגיע לך לקבל רישיון, אין מה לעשות אם אינך נוהג כמו שצריך אין סיבה שתקבל רישיון.

Access M

New member
מי אתה בכלל שתגיד אם אני יודע לנהוג

אתה יודע בכלל מה היה לי בטסט? אתה יודע בכלל מה עשיתי? על מה נכשלתי? לא! אז אני לא חושב שיש לך את הזכות בכלל לבוא ולהגיד לי שאני לא יודע לנהוג! חוצפן!

pSyhoKokiLiDa

New member
אבל לטסטר יש את הזכות הזאת.

הוא לא אמר כלום, העובדות מדברות בשם עצמם.

Laxir

New member
אני לא זה ששופט אותך, מי ששופט אותך

הוא הטסטר ולטסטר יש ניסיון על הכבישים "קצת" יותר ממך והוא יודע טוב מאוד מדוע ולמה תאונות קורות והוא החליט שלא מגיע לך לקבל רישיון כי אינך נוהג כמו שצריך.

lsd600

New member
המשפט הזה פחות מתאים ל"טסטר"...

זה יותר מתאים לכאלה שמאשימים את העיר בכישלון שלהם: "הוי הוי הוי, אילו רחובות קשים, הכבישים כל כך משובשים, הפניות כאלה קשות, הנהגים כל הזמן חותכים, אני לא אשם שנכשלתי....זה בגללם.. ה-ם לא יודעים לנהוג..."

מימוזה21

New member
ה3 חודשים עוברים מהר!!!

תנצל אותם בנסיעה עם מלווה ותיסע כמה שיותר....לי נשארו עוד 44 יום :) וזה עובר מהר...

למעלה