עברתי טסט!!!!

יפתח מ

New member
מהר?!!!??

זה עובר לאט כמו חיפושית משנת 1970 בלי מנוע!!! נשארו לי עוד 18 יום(כולל היום האחרון שאפשר לנהוג החל מ12 בלילה) והימים לא זזים!!! זהו- רגע של תסכול

lsd600

New member
איי איי...ככל שהזמן עובר לרעתך...

ככל שתיסע יותר על מלווה, תרוויח יותר.. אפשר לחשוב מה תעשה אחרי שייגמר לך המלווה. לא אישית אליך, אלא אל כל אלה שלחוצים עם המלווה הזה...

יפתח מ

New member
איזו שאלה טיפשית ../images/Emo3.gif

תראה, תכננתי כבר כמה דברים לעשות ביום שיגמר המלווה: - לראות עד כמה מהר האוטו מאיץ מ0-140 בעיר. - לראות עד כמה מהר האוטו מאיץ מ 0-140 מחוץ לעיר! - להיות עם ארמברקס, לתת פול גז, לשחרר אותו ולראות מה קורה. - לברר בדיוק עד כמה האוטו יציב בסיבובים. - לראות כמה זה מגניב לנהוג בגשם בלי וישרים. - וכו' וכו'. בכל אופן, אני יודע שהמלווה זה חשוב ועוזר, אבל שמע, אני מחכה כבר לרגע של הלבד, ואשקרה לקחת את האוטו ופשוט לנהוג לאן שבא לך, מה שבדוגרי, עדיין אין.

roeeby

New member
תשמעו חברה אני יודע שזה נטחן כבר עד

עפר... אבל המלווה שלי מסתיים ב-15.1.07 זה אומר שאני רק יכול לנהוג ב12 בלילה יום אחרי, נכון? כלומר ב-16 לחודש?

100vardit

New member
למיטב ידיעתי-

תלוי מה רשום לך ברישיון. לי אישית רשום עד 16.1.07. אני מניחה שזה כולל גם את ה16. ויהיה ניתן לנהוג ללא מלווה החל מה17. אם אני טועה-שמישהו יתקן אותי בבקשה.

roeeby

New member
לא אמרת שעברנו באותו תאריך?

מוזר, לי רשום עד ה-15 לחודש.

100vardit

New member
הטסט היה ביום ראשון.

אבל כמו שאמרתי הוא הונפק ב16. בכל אופן זה מה שרשום לי.(עד ה16).. אולי מוזר.אבל חפיף! העיקר שיש רישיון. עוד יום\פחות יום-ממש לא קריטי. תהנה.

מימוזה21

New member
בקיצור,לראות כמה זמן יחזיק האוטו

מעמד כל הזמן הזה שהוא יהיה איתך סלח לי אבל אתה אידיוט ובגלל אנשים כמוך יש תאונות ואני מאחלת שיתפוס אותך שוטר!!!ויתן לך כזה דו"ח ענקי שאתה תצטער על הרגע שעשית את זה. בהצלחה.

100vardit

New member
ממש...אבל-

אל תדאגי-גם תורך יגיע
התאזרי בסבלנות,ושיהיה בהצלחה!

למעלה