עברתי את החינה

budoka

New member
לי אין עם זה שום בעיה

למדתי קראטה כשהייתי קיו 1 בשיטה העיקרית שלי, ג´וג´וטסו כשהייתי דאן 1, קנדו ואיאיידו התחלתי כשהייתי דאן 3. ממש לא הפריע לי להתחיל מההתחלה, למעשה זה היה נחמד מאד להיות תלמיד זוטר. לא תאמין, אבל הרבה אנשים עם דרגות דאן כאלה ואחרות מפנטזים לעתים על להיות תלמידים פשוטים.

amir_aikido

New member
עשיתי ויעשה זאת שוב

ואני בטוח שאני אחד מרבים כאן בפורום רק אחרי שהגעתי לדאן 1 (או שזה היה 2
) התחלתי להתאמן באומנות נוספת. ואולי תופתע, אבל יש לי את כל הכוונות ללמוד להוסיף עוד שיטות, ואני יודע שבכולן אתחיל מההתחלה. ( הערה אחת למי שלא מכיר אותי וקרא זאת כבר עשרות פעמים - האמנויות הללו יהיו בנוסף לאמנות הראשית שלי, כדרך להעשיר את הבנתי את אמנויות הלחימה בכלל ואת האמנות שלי בפרט) אה, ואני מצטרף להמלצה של האחרים כאן, גם לדעתי, קיו 4 זה עוד מוקדם ללמוד אמנויות נוספות לרוב האוכלוסיה, דאן 1 יותר מתאים. אמיר

neko

New member
למה? לאחרונה התחיל להתאמן אצלנו

בחור שמדריך אייקידו בפלורנטין (בעל 10 שנים ותק), בשביל להרחיב אופקים, לראות קצת תנועה סינית, ולהכיר גם את הצד "השני" (מצחיק אותי שאנחנו מלמדים אותו איך לתת אגרוף ישר, בזמן שהוא מסוגל להפוך כל אחד מאיתנו בלי להרגיש).

שחור2

New member
טוב אני יתחיל

שמעתי את הדעות שלכם אבל אותי קשה לשכנע אני יתחיל בשבועות הקרובות ואתה למדת גוגיטסו ואז קראטה ואני ההפך אז ביי ותודה לכולם

למעלה