באמת שלא התכוונתי לפגוע באף אחד, סתם השתעשעתי. יכול להיות שההומור שלי חרג מגבול הטעם הטוב. שחור2 ידידי הכל היה בצחוק. דוד, אתה רשאי למחוק את התגובות שלי להודעתו של שחור2 אם אתה רואה לנכון. no hard feelings, לורנס
"כל העולם כולו גשר צר מאד והעיקר לא לפחד כלל" מזכיר את המשפט שחנן הביא פעם מבודהא - "העולם הוא כמו גשר, תעבור אותו אך אל תבנה עליו בית". משמעות די דומה
עם אני לא טעה יש את זה בכל השיטות עם החגרות אני הייתי בשוטוקאן ושם החגורות זה צבעים אחרים אז העדפתי להביא משהוא מוסעם בשיטת סאידו זה ירוקה בשוטוקאן עם אני לא טועה זה איזה כחולה. זה כאילו 4 חגורות משחורה. ואכשיו אני מתכוון גם להתחיל גוגיטסו אז אני אהיה שוב בהתחלה
לדעתי, זה יהיה מוקדם מדי בשבילך להתחיל עם עוד שיטה עכשיו. חכה לסביבות קיו 1, אז אמנות אחת כבר תהיה מושרשת במידה מספקת ותוכל לראות עוד אחרות. לפני זה זה מבלבל קצת, נראה לי. ובדקתי שלוש פעמים את ההודעה לוודא שאין אף שגיהה.
אך לי זה נשמע מצחיק שמישהוא בחגורה שחורה מתחיל עם לבנה באומנות אחרת אני יתחיל עם גוגיטסו אבל הקראטה תמיד תהיה האומנות הראשית שלי ושוב תודה לכולם. מקווה שאין שגיאות כתיב בייייייייי